Tietoa varaaverkossa.fi-palvelusta

Fonecta on paikallisen tiedon asiantuntija, joka tarjoaa yrityksille laajan valikoiman digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ratkaisuja sekä kuluttajille arkea helpottavia palveluita. Autamme suomalaisia tekemään tuloksellista liiketoimintaa ja selviämään jokapäiväisistä arjen haasteista.

Olemme lanseeranneet hyvinvointialan palveluyrityksille uudenlaisen ajanvarauspalvelun sekä aikojen hakumedian varaaverkossa.fi:n, jonka ydinajatuksena on tarjota kuluttajille helppo tapa etsiä palveluita ja niiden saatavuuksia sekä varata aikoja suoraan verkosta. Yrityksen näkökulmasta palvelu tarkoittaa tehokkaampaa uusasiakashankintaa, parempaa asiakaspalvelua ja helpompaa päivää.

Varaaverkossa.fi on kokonaisvaltainen ajanvarauspalvelu, joka sisältää:

  • Käyttäjä- ja palvelukohtaisesti muokattavan ja ajantasaisen ajanvarauskalenterin
  • Mobiilin ajanvarauksen, joka ei edellytä tietokoneen käyttöä
  • Käyttäjäystävällisen ja mutkattoman käyttökokemuksen
  • Rahaa ja aikaa säästäviä lisäominaisuuksia
  • Markkinan kattavimman näkyvyyden internetin hakukoneissa

Varaaverkossa.fi -verkkomedia kokoaa ajanvarauspalvelut kuluttajille yhteen paikkaan. Ajanvaraus tarjoaa kuluttajille näkyvyyden yrityksen varauskirjaan verkossa. Sieltä asiakkaat voivat varata aikoja palveluihin missä ja milloin vain. Yrityksen varauskirja löytyy varaaverkossa.fi-mediasta, joka kokoaa kaikkien palvelualojen varauskirjat yhteen tehokkaaseen hakukoneeseen. Yrityksen ajat löytyvät myös Fonectan palveluista, sekä varsin hyvin Googlesta haettaessa. Yrittäjä voi hallinnoida vapaita aikoja, hintoja ja henkilöstöään, ja tarjota julkisesti vain haluamiaan aikoja ja palveluita. Kalenteri tallentaa automaattisesti asiakkaiden historian ja yhteystiedot.

Miksi toimme varauspalvelun Suomalaisille yrityksille?

Haluamme tarjota helpon, käyttäjäystävällisen ja turvallisen palvelun yrityksille joiden liiketoiminnalle on kriittistä vastaanottaa palveluvarauksia asiakkailta päivästä ja kellonajasta riippumatta. Palvelumme kattaa varausmahdollisuuden verkossa ja mobiilissa sekä maksuttoman asiakaspalvelun palvelua käyttäville yrityksille ja heidän asiakkailleen. Yritykset saavat palvelun myötä ainutlaatuisen lisäkanavan markkinoida palveluaikojaan ja saada kaupaksi myös ne ajat, joille on tyypillisesti vähemmän kysyntää. 

Missiomme on auttaa asiakasyrityksiämme yksinkertaistamaan työpäiväänsä, sekä säästämään aikaa ja rahaa. Tarjota asiakkaidemme asiakkaille mahdollisuus varata aikoja tietokoneellaan tai puhelimellaan –ajasta tai paikasta riippumatta.