Hvad vil du booke?

Klarna
Offers online payment with Klarna

KASVO- JA JALKAHOIDOT

Napakkuutta, ryhtiä ja kirkkautta iholle antava kasvohoito, jossa tähdätään ihon oman kollageenin- ja elastaanintuotannon tehostamiseen. Mikrohionta poistaa ihon sameuden ja mahdollistaa aktiiviaineiden imeytymisen syvälle. Rentouttava hieronta ja naamio viimeistelevät hoidon.

90 min, 118 €
Klassinen jalkahoito sisältää kovettumien poiston, raspauksen, kynsien ja kynsinauhojen leikkauksen ja siistimisen, (lakkauksen) sekä hieronnan. Klassisen jalkahoidon lisäksi sinulla on mahdollista saada vielä hieman yllellisyyttä kuorinnalla ja kosteuttavalla jalkojen pakkauksella.

90 min, 95 €
Väsyneelle, tukkoiselle ja kirkastusta kaipaavalle iholle sopiva kasvohoito. Loistava myös sekaiholle ja rasvaiselle iholle. Mikrohionta uudistaa ihoa tehokkaasti, ja hieronta saa kuona-aineenvaihdunnan liikkeelle. Hoidon yhteydessä voidaan tarvittaessa tehdä myös mekaaninen ihonpuhdistus.

90 min, 110 €
Ravitseva, ihoa hellivä kasvohoito, joka soveltuu erityisen hyvin kuivalle ja herkälle iholle.

60 min, 78 € (mikrohionnan kanssa 75 min, 95 €)

Beauty Avec Ilona Oy / Ilona Kauneussalonki

Hetki omaa aikaa.

Kauneusasioissa ei tehdä kompromisseja, ainoastaan paras kelpaa. Jokainen meistä tarvitsee välillä hemmottelua. Todellista luksusta on se, kun saa jättää kiireen taakseen ja keskittyä hetken vain omaan itseensä. Tule rentoutumaan kuulautta ja kirkkautta antavassa kasvohoidossa tai saamaan ne pitkään haaveilemasi ripsienpidennykset. Kauneussalonki Ilona tarjoaa sinulle hyvää oloa, parhaat ranskalaiset ihonhoitotuotteet ja viimeisimmät kauneuden trendit.

Sinä, olet kaunis.

Telefon 040 5968 897
Websted
Åbningstider Sopimuksen mukaan
Adresse
Lönnrotinkatu 22
00120 Helsinki