Hvad vil du booke?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Tässä ajassa ehtii hoitamaan esimerkiksi niska- ja hartiaseudun. Toki aika voidaan käyttää myös jonkin muun osa-alueen kunnon hoitoon, kuten esimerkiksi kädet ja/tai rintalihakset.
Tämä on yleisin varattu aika, jossa ehtii käsittelemään ylä- tai alavartalon lihaksistoa. Aika voidaan toki jakaa tarpeen mukaan riippuen siitä, missä lihaksissa on tarvetta.
Tämä on tehokas ja hyvä aika hierontaan. Tässä ajassa ehtii hyvin hieroa esim. selän, hartiat, niskan ja kädet tai reidet, pohkeet ja pakarat. Aika voidaan toki jakaa tarpeen mukaan riippuen siitä, missä on eniten tarvetta hoidolle.

Mikäli sinulla on lihakset todella jännittyneet niin suosittelen tätä aikaa. Tässä ajassa ehtii myös antamaan passiivisia venytyksiä.
Tässä ajassa ehtii hieromaan jalat, selän, hartiat, kädet ja niskan. Tarvittaessa voidaan tehostaa jonkin osa-alueen hoitoa jos se on tarpeen. Tällöin voidaan jokin alue jättää vähemmälle käsittelyä tai pois kokonaan.

Ikäihmiselle tämä aika voi olla liian pitkä.

Hieronta Mikael Toivainen

TEHOKASTA JA OSAAVAA HIERONTAHOITOA JO VUODESTA 1999!


Hieronta on hyvä, tehokas ja edullinen keino saada apua ja helpotusta lihaskipuihin ja -jännityksiin. Hieronta on myös rentouttavaa ja helpottaa stressiä.

Toimipaikka sijaitsee Vaasan keskustassa teatteria vastapäätä. Ilmainen pysäköinti liiketilan edessä.

Varaa aika netissä tai soita!

TERVETULOA!

VÄLKOMMEN!
*Jag talar även svenska.*

WELCOME!
*I also speak English.*

Telefon 040 539 1071
Websted
E-mail
Åbningstider Ma 9-18
Ti 9-16
Ke 9-17
To 9-16
Pe 9-12
Adresse
Rauhankatu 26
65100 Vaasa