Hvad vil du booke?

Klarna
Offers online payment with Klarna

MEDIWAWE HOIDOT

Tehokas kasvojen kohotus. Sarjahoitona

TOSCANIN HOIDOT

Veitsetön kasvojenkohotus. Pehmeämpi vaihtoehto kirugisille toimenpiteille. Kiinteyttää ja kohottaa kasvonpiirteitä luonnollisesti.
Aktivoi ihon omaa uudistumisprossessia.
Mikroneulat saavat aikaan uuden kollageenin muodostumista ja aktivoi ihon biologista korjautumis prosessia.
Kemiallinen happokuorinta on tehokas ja nopea apu moniin erilaisiin iho- ongelmiin.mm.juonteet,rypyt.pigmenttiläiskät,
acne. Ensimmäinen hoito tuottaa näkyviä tuloksia ,mutta parhaimmillaan sarjahoitona. 1. Kerta 139€ ja seuraavat 21 vrk sisällä tehdyt hoidot 110€

GUINOT KASVOHOIDOT

Kasvohoidon yhteydessä 39€

Tämä hoito on suunniteltu taistelemaan vanhenemisen ja väsymyksen merkkejä vastaan, se poistaa turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia sekä tasoittaa ilmejuonteita ja ryppyjä. Hoito sopii kaikille, jotka haluavat katseensa nuorekkaammaksi välittömästi. Hoidon jälkeen silmät näyttävät kirkkailta, iho on tasoittunut sekä väsymyksen jäljet häivytetty.
HYDRACLEAN kirkastaa, puhdistaa ja raikastaa kasvojen ihoa kuorinnan, puhdistavan hoitogeelin, ThermoClean-lämpökäsittelyn sekä ihohuokosia supistavan hieronnan yhteisvaikutuksena. SIS. mekaanisen puhdistuksen.

Erityisesti nuorten suosiossa.
HYDRACLEAN kirkastaa, puhdistaa ja raikastaa kasvojen ihoa kuorinnan, puhdistavan hoitogeelin, ThermoClean-lämpökäsittelyn sekä ihohuokosia supistavan hieronnan yhteisvaikutuksena.

EI sis. mekaanista ihonpuhdistusta!

Erityisesti nuorten suosiossa.
Tehokkaasti kiinteyttävä hoito kasvoille,kaulalle ja decolteelle.
Ihoa uudistava hoito. Poistaa ikääntymisen merkkejä ja palauttaa ihon hehkun. Kuorii ja kosteuttaa tehokkaasta.

JALKAHOIDOT

Parafiinijalkahoito sisältää perusjalkahoidon lisäksi jalkojen kuorinnan ja parafiini käsittelyn. Lämmin parafiini syväkosteuttava,pehmentää ja tehostaa aineiden imeytymistä.
Sisältää perusjalkahoidon ja parafiini käsittely käsille
Sis. jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen ja siistimisen sekä halutessa lakkauksen. Jalkahoito viimeistellään rentouttavalla jalkahieronnalla.
Erikoisjalkahoito, joka sisältää perusjalkahoidon lisäksi jalkojen kuorinnan ja naamion. Hoidossa käytettävät citrus tuotteet ovat erittäin kosteuttavia. Lopputuloksena pehmeät ja raikkaat jalat.

Kosmetiikkakeskus Paula

Tiedustelethan vapaita aikoja myös puhelimitse.

Kotkan Kosmetiikkakeskus on Kotkassa sijaitseva SKY-kosmetologi Paula Haltian perustama yritys, joka on toiminut vuodesta 1997 lähtien.

Telefon 050 3577055
Websted
E-mail
Åbningstider ma-pe:
10:00–17:00
la:
10:00–13:00
Adresse
Keskuskatu 13
48100 Kotka