Registere Kulmakarvojen laminointi (Brow Lamination) 60 min , 45,00 €

Kulmakarvojen laminointi

Laminointi on melko uusi palvelu Suomessa, mutta hyvinkin tunnettu ja suosittu maailmalla. Toiselta nimeltään palvelu on siis kulmakarvojen kestomuotoilu.

Kulmakarvojen laminoinnissa ideana ei ole lisätä tuuheutta värillä, tatuoinnilla tai tekokuidulla vaan tekniikassa asetellaan omat kulmakarvat samansuuntaisesti niin, että ne näyttävät mahdollisimman tuuheilta ja siisteiltä.

Hoito sopii kaikille, erityisesti heille, joilla on vaikeasti hallittavat kulmakarvat tai haluavat tuuheamman näköiset, helppohoitoiset kulmat.

Hoito vie noin tunnin aikaa ja vaikutus voi kestää 4-8 viikkoa, riippuen karvojen kasvutahdista. Muotoilun lisäksi kulmakarvat kestovärjätään, jolloin arkeen ja juhlaan ehostautuminen on kyllä super helppoa ja nopeaa! 


*Hoidon aluksi kulmiin levitetään ns. permanenttiaine, joka ns. taivuttaa karvat haluttuun suuntaan. Kulmakarvojen muoto toteutetaan yhdessä asiakkaan toiveiden ja kasvonpiirteiden mukaisesti. Tämän aineen annetaan vaikuttaa ja sen jälkeen se pyyhitään pois ja kulmille levitetään kiinnitysaine, joka ns. jähmettää kulmakarvat tähän haluttuun muotoon. Sitten tehdään vielä kulmien kestovärjäys sekä siistitään ylimääräiset karvat pinseteillä.*

Hinta 45€

Blue Coral Beauty

Helsingin hoitolassa ripsiteknikot laittavat ripsienpidennyksiä sekä Blue Coral Oy kouluttajat kouluttaa ammattitaidolla ripsienpidennysten tekijöitä.
Huomio! Kestopigmentointi ajanvaraus tapahtuu puhelimellä tai sähköpostitse. Hoitolasta on mahdollista ostaa myös paikan päältä ripsienpidennys tarvikkeita. Verkkokauppamme myy ripsien ja ripsienpidennyksiin liittyvien tarvikkeiden ohella myös muita kauneustuotteita.

Telefon +358 41 755 9233
Web side
E-post
Åpningstider Sopimuksen mukaan
Adresse
Juutinraumankatu 6
00220 Helsinki
Jätkäsaari