Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Kasvot

Kasvohoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, rentouttavan kasvo- ja decoltee hieronnan, naamion ja hoitovoiteet. Hoito tehdään yksilöllisesti ihon kunnon ja toiveiden mukaan. Ekopharma on kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet valmistetaan Helsingissä.
Kesto noin 60min.

Kasvohoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, rentouottavan kasvo- ja decoltee hieronnan, naamion, hoitovoiteet, sekä ripsien ja kulmien värjäyksen ja siistimisen. Hoito tehdään yksilöllisesti ihon kunnon ja toiveiden mukaan. Ekopharma on kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet valmistetaan Helsingissä.
Kesto noin 75min.
Kasvohoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, lymfahieronnan, naamion ja hoitovoiteet. Lymfahieronnalla pyritään vähentämään turvotusta ja kuona-aineita.
Kasvohoito tehdään yksilöllisesti ihon kunnon ja toiveiden mukaan. Ekopharma on kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet valmistetaan Helsingissä.
Kasvohoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, ihonpuhdistuksen, seerumin, naamion ja hoitovoiteet. Hoito tehdään yksilöllisesti ihon kunnon ja toiveiden mukaan. Ekopharma on kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet valmistetaan Helsingissä.
Kasvohoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, ihonpuhdistuksen, seerumin, naamion, hoitovoiteet, kulmien värjäyksen ja siistimisen. Hoito tehdään yksilöllisesti ihon kunnon ja toiveiden mukaan. Ekopharma on kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet valmistetaan Helsingissä.)
Kasvohoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen, seerumin, naamion, hoitovoiteet sekä ripsien ja kulmien värjäyksen ja siistimisen. Hoito tehdään yksilöllisesti ihon kunnon ja toiveiden mukaan. Ekopharma on kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet valmistetaan Helsingissä.
Kasvohoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja hoitovoiteet.
Kesto noin 30 min.
Klassinen hieronta tehdään kasvojen, kaulan, decolteen, niskan ja hartioiden alueelle. Hieronta rentouttaa, lievittää lihasjännityksiä, stimuloi ihon kollageenituotantoa ja antaa samalla iholle kimmoisuutta sekä terveen luonnollisen hehkun.

Kesto 45min.
Kasvohoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, rentouttavan kasvo- ja decoltee hieronnan, naamion ja hoitovoiteet. Voit valita joko anti-age hoidon tai syväkosteuttavan kasvohoidon. Hoito tehdään korkealaatuisilla LUMI-luonnonkosmetiikkatuotteilla.

Kasvojen alueen lymfahieronnalla pyritään poistamaan turvotusta ja kuona-aineita. Kevyt, tehokas, rauhoittava ja rentouttava hieronta.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvolymfan ja naamion.

Hieronnat

Rentouttava kokovartalohieronta, joka parantaa kehon aineenvaihduntaa, rentouttaa lihaksia ja hoitaa ihoa.
Syvärentouttava hieronta kokovartalolle. Hieronta tehdään lämpimillä basalttikivillä, jotka luovuttavat lämpöä kehoon. Lämpö vaikuttaa syvälle kudokseen, jopa 3cm syvyyteen. Hieronta rauhoittaa mieltä, helpottaa stressiä,lihaksien kiputiloja ja samalla öljy hoitaa ja pehmentää ihoa.

Jalat

Geelauksessa saat valita värin yli 200 vaihtoehtomme joukosta. Lopputuloksena kestävät ja huolitellut varpaan kynnet. Hinta ei sisällä vanhojen geelien poistamista.
Bio Sculpture -geelauksen poisto varpaista sekä uusi geelaus varpaisiin.
Hoito sisältää pehmittävän jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen ja kynsinauhojen siistimisen, rentouttavan hieronnan ja hoitovoiteen.
Hoito sisältää pehmittävän jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen ja kynsinauhojen siistimisen, rentouttavan hieronnan ja lakkauksen. Valitsemasi 10ml lakka sisältyy hintaan.)
Hoito sisältää pehmittävän jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen ja kynsinauhojen siistimisen, geelauksen, hieronnan ja hoitovoiteen. Geelauksessa saat valita värin yli 200 vaihtoehdon joukosta. Lopputuloksena kestävät ja huolitellut varpaan kynnet.
Norm. € 109,-.
Hoito sisältää pehmittävän jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen ja kynsinauhojen siistimisen, kosteuttavan kuorinnan, hieronnan ja virkistävän naamion.
Hemmotteleva ja perusteellinen jalkahoito, jonka aikana kylvetetään jalat, poistetaan kovettumat, siistitään kynnet ja kynsinauhat, tehdään kuorinta, jalkanaamio sekä jalkahieronta. Lisäksi voit valita yksivärisen tai ranskalaisen geelauksen. Jalat ovat kevyet ja huolitellut pitkään.

Kädet

Bio Sculpture -geelauksen tai -pidennysten poistaminen.
Hinta sisältää Bio Sculpture -geelin poiston sekä värillisen/ranskalaisen oman kynnen geelivahvistuksen.
Bio Sculpture geelauksen- tai pidennyksien poisto sekä uudet pidennykset.
Geelaus omalle kynnelle.
Ei sisällä geelinpoistoa.
Huolitellut ja kauniit kynnet geelivahvistuksella. Ei sisällä geelinpoistoa.
EVO2 by Bio Sculpture on kynsiystävällinen geelilakka. Kestää kauniina ja kiiltävänä 3-4 viikkoa.
Aika sisältää yhden kynnen korjauksen tai pidennyksen.
Perinteinen manikyyri ja yksivärinen lakkaus.
Asikas saa valitsemansa kynsilakkavärin 10ml mukaansa.
Geelauksen (Bio Sculpture tai EVO2) poisto ja oman kynnen yksivärinen tai ranskalainen geelivahvistus. Lisäksi kädet hoidetaan tehokkalla kuorinnalla, huolelisella manikyyrillä ja viimeistellään rentouttavalla hieronnalla. Norm. 99,-.
Hemmotteleva hoito, jossa kädet hoidetaan kosteuttavalla kuorinnalla, huolelisella manikyyrillä ja viimeistellään rentouttavalla hieronnalla.
Yksivärinen tai ranskalainen geelivahvistus oman valinnan mukaan.

Bio Sculpture Helsinki

Viihtyisä salonki Helsingin sydämessä. Tervetuloa!

Puhelin 044 0100 726
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Joustavasti sopimuksen mukaan. Myös viikonloppuna.
Osoite
Lönnrotinkatu 30 A
00180 Helsinki