Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Kasvot

Hemmotteleva ja syväkosteuttava kasvohoito on juuri se, mitä ihosi syksyllä tai talvella tarvitsee. Kasvohoito tehdää korkealaatuisilla LUMI-luonnonkosmetiikkatuotteilla.

Kasvohoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, tehokkaan seerumin, hemmottelevan hieronnan, erikoiskasvonaamion ja syväkosteuttavan voiteen kasvoille ja silmänympärykselle.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille.
Kasvohoidon yhteydessä ripsien tai kulmien värjäys nyt vain
10,- (norm. 16,-).
Tutustumistarjous on voimassa koko marraskuun ajan.
Norm. 85,-.
Kosmetologimme valitsee juuri Sinun ihollesi sopivan kasvohoidon. Kasvohoidoissa käytämme Ekopharma -luonnonkosmetiikkatuotteita. Ekopharma on kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet valmistetaan Helsingissä. Kasvohoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, hieronnan, kasvonaamion sekä hoitovoiteen.
Kesto noin 60min.

Kosmetologimme valitsee juuri Sinun ihollesi sopivan kasvohoidon. Kasvohoidoissa käytämme Ekopharma -luonnonkosmetiikkatuotteita. Ekopharma on kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet valmistetaan Helsingissä. Kasvohoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, hieronnan, kasvonaamion, hoitovoiteen sekä ripsien värjäyksen ja kulmien värjäyksen & siistimisen.
Kesto noin 75min.
Kosmetologimme valitsee juuri Sinun ihollesi sopivan kasvohoidon. Kasvohoidoissa käytämme Ekopharma -luonnonkosmetiikkatuotteita. Ekopharma on kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet valmistetaan Helsingissä. Kasvohoito sisältää ihon pintapihdistuksen, kuorinnan, seerumin, hieronnan, kasvonaamion sekä hoitovoiteen.
Lisäksi hoito viimeistellään tehokkaalla lymfahieronnalla.
Kesto noin 1h30min.
Kosmetologimme valitsee juuri Sinun ihollesi sopivan kasvohoidon. Kasvohoidoissa käytämme Ekopharma -luonnonkosmetiikkatuotteita. Ekopharma on kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet valmistetaan Helsingissä. Kasvohoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, seerumin, hieronnan, kasvonaamion sekä hoitovoiteen.
Kesto noin 1h15min.
Kosmetologimme valitsee juuri Sinun ihollesi sopivan kasvohoidon. Kasvohoidoissa käytämme Ekopharma -luonnonkosmetiikkatuotteita. Ekopharma on kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet valmistetaan Helsingissä. Kasvohoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, seerumin, hieronnan, kasvonaamion, hoitovoiteen sekä ripsien värjäyksen ja siistisen.
Kesto noin 75min.
Kosmetologimme valitsee juuri Sinun ihollesi sopivan kasvohoidon. Kasvohoidoissa käytämme Ekopharma -luonnonkosmetiikkatuotteita. Ekopharma on kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet valmistetaan Helsingissä. Kasvohoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, seerumin, hieronnan, kasvonaamion, hoitovoiteen sekä ripsien värjäyksen & kulmien värjäyksen ja siistisen.
Kesto noin 1h30min.
Klassinen hieronta tehdään kasvojen, kaulan, decolteen, niskan ja hartioiden alueelle. Hieronta rentouttaa, lievittää lihasjännityksiä, stimuloi ihon kollageenituotantoa ja antaa samalla iholle kimmoisuutta sekä terveen luonnollisen hehkun.

Kesto 45min.
Kasvojen alueen lymfahieronnalla pyritään poistamaan turvotusta ja kuona-aineita. Kevyt, tehokas, rauhoittava ja rentouttava hieronta.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvolymfan ja naamion.

Hieronnat

Klassinen hieronta poistaa lihaskireydet, rentouttaa kehoa ja rauhoittaa mieltä.
Kuumakivihieronta hemmottelee, lämmittää ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Ihana hoito viileään vuodenaikaan.

Kivien hehkuva lämpö yhdistettynä lempeään hierontaan vaikuttaa syvälle lihakseen rentouttaen. Samalla aineenvaihdunta toimii ja kuonat poistuvat lihaksista.

Hieronnan jälkeen ei suositella liikuntaa. Norm. 75,-.
Tarjous voimassa marraskuun ajan.
Klassinen hieronta poistaa lihaskireydet, rentouttaa kehoa ja rauhoittaa mieltä.

Ilmoita lahjakortin koodi varauksen yhteydessä. Pidätämme oikeuden peruuttaa varaukset, joissa koodia ei ole ilmoitettu.

Jalat

Kestävät, huolitellut ja kauniit varpaan kynnet. Hinta ei sisällä vanhojen geelien poistamista.
Bio Sculpture -geelauksen poisto varpaista sekä uusi geelaus varpaisiin.
Jalkahoito aloitetaan pehmittävällä jalkakylvyllä, kynsinauhat ja kynnet siisititään, kovettumat poistetaan ja jaloille tehdään hemmotteleva hieronta kosteuttavalla jalkavoiteella.
Valitsemasi kynsilakka 10ml kuuluu hintaan.
Perusjalkahoidossa kynsinauhat ja kynnet huolitellaan, poistetaan kovettumat sekä siistitään kynnet. Geelauksessa saat valita värin yli 200 vaihtoehtomme joukosta. Hoito viimeistellään jalkavoiteella ja -hieronnalla. Norm. € 109,-.
Hemmotteleva ja perusteellinen jalkahoito, jonka aikana kylvetetään jalat, poistetaan kovettumat, siistitään kynnet ja kynsinauhat, tehdään kuorinta, jalkanaamio sekä jalkahieronta. Jalat ovat kevyet ja huolitellut pitkään.
Hemmotteleva ja perusteellinen jalkahoito, jonka aikana kylvetetään jalat, poistetaan kovettumat, siistitään kynnet ja kynsinauhat, tehdään kuorinta, jalkanaamio sekä jalkahieronta. Lisäksi voit valita yksivärisen tai ranskalaisen geelauksen. Jalat ovat kevyet ja huolitellut pitkään.

Kädet

Bio Sculpture -geelauksen tai -pidennysten poistaminen.
Hinta sisältää Bio Sculpture -geelin poiston sekä värillisen/ranskalaisen oman kynnen geelivahvistuksen.
Bio Sculpture geelauksen- tai pidennyksien poisto sekä uudet pidennykset.
Geelaus omalle kynnelle. Ei sisällä geelinpoistoa.
Huolitellut ja kauniit kynnet geelivahvistuksella. Ei sisällä geelinpoistoa.
EVO2 by Bio Sculpture on kynsiystävällinen geelilakka. Kestää kauniina ja kiiltävänä 3-4 viikkoa.
Aika sisältää yhden kynnen korjauksen tai pidennyksen.
Perinteinen manikyyri ja yksivärinen lakkaus.
Asikas saa valitsemansa kynsilakkavärin 10ml mukaansa.
Hemmotteleva hoito, jossa kädet hoidetaan kosteuttavalla kuorinnalla, huolelisella manikyyrillä ja viimeistellään rentouttavalla hieronnalla.
Yksivärinen tai ranskalainen -geelivahvistus oman valinnan mukaan.

Korjaukset, koristelut ja Bio Sculpture -geelin poistaminen veloitetaan erikseen. Huomioithan, että geelin poistamista varten tulee varata pidempi aika ja sen, että emme voi poistaa muiden sarjojen geelikynsiä.
Lahjakortti on voimassa 28.8.2017 alkaen ja voidaan käyttää vain tähän palveluun, ei käy osamaksuna muihin palveluihin tai tuotteisiin.
HUOM! Lahjakortin koodi tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä!
Pidätämme oikeuden varauksen peruutukseden, mikäli koodia ei ole ilmoitettu.
Geelauksen (Bio Sculpture tai EVO2) poisto ja oman kynnen yksivärinen tai ranskalainen geelivahvistus. Lisäksi kädet hoidetaan tehokkalla kuorinnalla, huolelisella manikyyrillä ja viimeistellään rentouttavalla hieronnalla. Norm. 99,-.

Bio Sculpture Helsinki

Viihtyisä salonki Helsingin sydämessä. Tervetuloa!

Puhelin 044 0100 726
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Joustavasti sopimuksen mukaan. Myös viikonloppuna.
Osoite
Lönnrotinkatu 30 A
00180 Helsinki