Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Kasvot

Kosmetologimme valitsee juuri Sinun ihollesi sopivan kasvohoidon. Kasvohoidoissa käytämme Ekopharma -luonnonkosmetiikkatuotteita. Ekopharma on kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet valmistetaan Helsingissä. Kasvohoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, hieronnan, kasvonaamion, hoitovoiteen sekä kulmien värjäyksen ja siistimisen.
Kesto noin 60min.
Tarjous voimassa 29.6. asti. Norm. 75,-.
Kosmetologimme valitsee juuri Sinun ihollesi sopivan kasvohoidon. Kasvohoidoissa käytämme Ekopharma -luonnonkosmetiikkatuotteita. Ekopharma on kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet valmistetaan Helsingissä. Kasvohoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, hieronnan, kasvonaamion sekä hoitovoiteen.
Kesto noin 60min.

Kosmetologimme valitsee juuri Sinun ihollesi sopivan kasvohoidon. Kasvohoidoissa käytämme Ekopharma -luonnonkosmetiikkatuotteita. Ekopharma on kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet valmistetaan Helsingissä. Kasvohoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, hieronnan, kasvonaamion, hoitovoiteen sekä ripsien värjäyksen ja kulmien värjäyksen & siistimisen.
Kesto noin 75min.
Kosmetologimme valitsee juuri Sinun ihollesi sopivan kasvohoidon. Kasvohoidoissa käytämme Ekopharma -luonnonkosmetiikkatuotteita. Ekopharma on kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet valmistetaan Helsingissä. Kasvohoito sisältää ihon pintapihdistuksen, kuorinnan, seerumin, hieronnan, kasvonaamion sekä hoitovoiteen.
Lisäksi hoito viimeistellään tehokkaalla lymfahieronnalla.
Kesto noin 1h30min.
Kosmetologimme valitsee juuri Sinun ihollesi sopivan kasvohoidon. Kasvohoidoissa käytämme Ekopharma -luonnonkosmetiikkatuotteita. Ekopharma on kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet valmistetaan Helsingissä. Kasvohoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, seerumin, hieronnan, kasvonaamion sekä hoitovoiteen.
Kesto noin 1h15min.
Kosmetologimme valitsee juuri Sinun ihollesi sopivan kasvohoidon. Kasvohoidoissa käytämme Ekopharma -luonnonkosmetiikkatuotteita. Ekopharma on kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet valmistetaan Helsingissä. Kasvohoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, seerumin, hieronnan, kasvonaamion, hoitovoiteen sekä ripsien värjäyksen ja siistisen.
Kesto noin 75min.
Kosmetologimme valitsee juuri Sinun ihollesi sopivan kasvohoidon. Kasvohoidoissa käytämme Ekopharma -luonnonkosmetiikkatuotteita. Ekopharma on kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet valmistetaan Helsingissä. Kasvohoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, seerumin, hieronnan, kasvonaamion, hoitovoiteen sekä ripsien värjäyksen & kulmien värjäyksen ja siistisen.
Kesto noin 1h30min.
Klassinen hieronta tehdään kasvojen, kaulan, decolteen, niskan ja hartioiden alueelle. Hieronta rentouttaa, lievittää lihasjännityksiä, stimuloi ihon kollageenituotantoa ja antaa samalla iholle kimmoisuutta sekä terveen luonnollisen hehkun.

Kesto 45min.
Kasvojen alueen lymfahieronnalla pyritään poistamaan turvotusta ja kuona-aineita. Kevyt, tehokas, rauhoittava ja rentouttava hieronta.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvolymfan ja naamion.

Jalat

Kestävät, huolitellut ja kauniit varpaan kynnet. Hinta ei sisällä vanhojen geelien poistamista.
Bio Sculpture -geelauksen poisto varpaista sekä uusi geelaus varpaisiin.
Jalkahoito aloitetaan pehmittävällä jalkakylvyllä, kynsinauhat ja kynnet siisititään, kovettumat poistetaan ja jaloille tehdään hemmotteleva hieronta kosteuttavalla jalkavoiteella.
Valitsemasi kynsilakka 10ml kuuluu hintaan.
Perusjalkahoidossa kynsinauhat ja kynnet huolitellaan, poistetaan kovettumat sekä siistitään kynnet. Geelauksessa saat valita värin yli 200 vaihtoehtomme joukosta. Hoito viimeistellään jalkavoiteella ja -hieronnalla. Norm. € 109,-.
Hemmotteleva ja perusteellinen jalkahoito, jonka aikana kylvetetään jalat, poistetaan kovettumat, siistitään kynnet ja kynsinauhat, tehdään kuorinta, jalkanaamio sekä jalkahieronta. Jalat ovat kevyet ja huolitellut pitkään.
Hemmotteleva ja perusteellinen jalkahoito, jonka aikana kylvetetään jalat, poistetaan kovettumat, siistitään kynnet ja kynsinauhat, tehdään kuorinta, jalkanaamio sekä jalkahieronta. Lisäksi voit valita yksivärisen tai ranskalaisen geelauksen. Jalat ovat kevyet ja huolitellut pitkään.

Kädet

Bio Sculpture -geelauksen tai -pidennysten poistaminen.
Hinta sisältää Bio Sculpture -geelin poiston sekä värillisen/ranskalaisen oman kynnen geelivahvistuksen.
Bio Sculpture geelauksen- tai pidennyksien poisto sekä uudet pidennykset.
Geelaus omalle kynnelle. Ei sisällä geelinpoistoa.
Huolitellut ja kauniit kynnet geelivahvistuksella. Ei sisällä geelinpoistoa.
EVO2 by Bio Sculpture on kynsiystävällinen geelilakka. Kestää kauniina ja kiiltävänä 3-4 viikkoa.
Aika sisältää yhden kynnen korjauksen tai pidennyksen.
Perinteinen manikyyri ja yksivärinen lakkaus.
Asikas saa valitsemansa kynsilakkavärin 10ml mukaansa.
Hemmotteleva hoito, jossa kädet hoidetaan kosteuttavalla kuorinnalla, huolelisella manikyyrillä ja viimeistellään rentouttavalla hieronnalla.
Yksivärinen tai ranskalainen geelivahvistus oman valinnan mukaan.

Sokeroinnit

Säärten sokerointi harjoitushintaan nyt vain 25,- (norm.38,-)
Tarjous on voimassa 29.4.2017 asti

Bio Sculpture Helsinki

Viihtyisä salonki Helsingin sydämessä. Tervetuloa!

Puhelin 044 0100 726
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Joustavasti sopimuksen mukaan. Myös viikonloppuna.
Osoite
Lönnrotinkatu 30 A
00180 Helsinki