Varaa ZOOM-ETÄENSIKÄYNTI osteopatia / kinetic control 60 min , 85,00 €

Aleryhmille (opiskelija, eläkeläinen, työtön) hinta 80 €

Etäkäynti sopii tuki- ja liikuntaelinkiputilojen hoitoon terapeuttisen harjoittelun keinoin. Etäkäynneillä voin myös hyödyntää osaamistani joogan saralta. Modifioimalla joogaliikkeitä voidaan helpottaa harjoituksessa esiintyviä ongelmia ja viedä harjoitusta eteenpäin, sekä tukea kehon ja mielen rentoutumista.

Käytän etäyhteyteen Zoom-palvelua ja lähetän sinulle linkin sähköpostilla ennen tapaamistamme. Lataathan Zoom-ohjelman tietokoneellesi ennen tapaamista. Mikäli et ole käyttänyt ohjelmaa aiemmin, suosittelen myös testaamaan etukäteen, että kuva ja ääni toimivat.

Käyntiä varten suosittelen käyttämään tietokonetta tai tablettia, (ei puhelinta), jotta näköyhteys olisi mahdollisimman hyvä. Varaa itsellesi rauhallinen ja häiriötön tila, jossa sinulla on mahdollista liikkua niin, että koko vartalosi näkyy ruudulla. Myös tyhjästä seinätilasta voi olla hyötyä harjoitteita tehdessä. Mikäli harjoitat joogaa, varaa mukaan myös joogavälineesi.

Mikäli etäkäynti ei onnistu teknisten ongelmien takia, voidaan aika siirtää ilman erillisveloitusta.

---

Koulutettuna osteopaattina tunnen ihmisen anatomian yksityiskohtaisesti ja ymmärrän ihmiskehon toiminnallisena kokonaisuutena. Iyengarjoogaopettajana sekä aktiivisena harjoittajana, ymmärrän eritysesti joogaa ja muita taitolajeja harjoittavien ja opettavien kehollisia haasteita.

Etävastaanottotyössä käytän erityisesti Kinetic control -liiketerapiaa, eli liikekontrollihäiriöiden tutkimista ja hoitamista tarkasti ohjatuilla harjoitteilla. Lue aiheesta tarkemmin: https://juttaaalto.fi/artikkelit-1/kinetic-control-liikekontrollihairioiden-tutkiminen-ja-terapeuttinen-harjoittelu/

Tavoitteenani on saada kehosi toimimaan kevyesti ja kivuttomasti eli palauttaa kehon luonnollinen terveydentila.

Tervetuloa hoitoon!

kirja1.jpg

Viikko 38

ma
14
syys
ti
15
syys
ke
16
syys
to
17
syys
pe
18
syys
la
19
syys
su
20
syys
Ei vapaita aikoja Ei vapaita aikoja Ei vapaita aikoja 12.30 Ei vapaita aikoja Ei vapaita aikoja Ei vapaita aikoja

syyskuu 2020

matiketopelasu
v3631123456
v3778910111213
v3814151617181920
v3921222324252627
v402829301234

DoGood Terveyspalvelut Oy

DoGood tarjoaa laadukkaita kuntoutusalan palveluita.
Kokeneella henkilökunnallamme on erityistä osaamista tuki- ja liikuntaelinongelmien kokonaisvaltaisessa kuntoutuksessa, alaraajaongelmissa, urheilufysioterapiassa sekä leikkausten jälkeisessä kuntoutuksessa. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoista liikunnanohjausta, kuten yksilö- ja pienryhmämuotoista PhysioPilatesta.

Palvelut:
- Osteopatia
- Urheilufysioterapia
- Alaraajafysioterapia
- Leikkausten jälkeinen kuntoutus
- PhysioPilates-ryhmät

Verkkosivu
Sähköposti
Osoite
Itäinen Teatterikuja 5 A 1
00100 Helsinki