Mitä haluat varata?

Torstai 18 heinäkuu

Haluatko osallistua yksittäiselle ohjatulle tunnille? Mikäli koiralla on suuria haasteita koirien kohtaamisessa, niin suosittelen ohituskurssia missä aiheeseen pystytään syventymään paremmin. Mikäli haet ohituksiin taas sujuvuutta niin tämä tunti on ehdottomasti sinulle!

Kysy kuitenkin rohkeasti, jos osallistuminen mietityttää! Näillä tunneilla käydään läpi bat2.0-tekniikkaa tai ohituksia erilaisilla tekniikoilla erilaisissa häiriöissä ja paikoissa. Luodaan hallittuja tilanteita missä kaikilla on mahdollisuus onnistua ja edistyä!

On hyvä, että koira pystyy olemaan tauoilla rennosti autossa. Koulutukset tapahtuvat ulkona Jyväskylässä. Koulutusten pakkasraja on noin -12 astetta, säästä riippuen. Mikäli tunti peruuntuu, niin sovimme yhdessä sopivan korvaavan kerran.

Tarkemmat tiedot ja osallistumisehdot pääset tarkistamaan täältä: http://www.elainpalvelueteva.fi/sujuvuutta-ohituksiin-1krt/

Tunnin ohjaajana toimii eläintenkouluttaja (AT) Anne Mari Leppäniemi. Koirakoita max 4kpl ryhmässä. 1t 15e (sis. alv).

Kerro tunnille ilmoittautuessasi merkintöihin koiran nimi, rotu ja ikä sekä erityistoiveesi tunnille. Jos haluat tilata neljän kerran sarjakortin (60e) niin kerro se samalla tai laita erikseen sähköpostia.

Sunnuntai 21 heinäkuu

Haluatko osallistua yksittäiselle ohjatulle tunnille? Tällä tunnilla käydään läpi näyttelyiden kulkua, tehdään käsittelyharjoituksia, kehäjuoksua ja näyttelyseisomista. Luodaan näyttelytilanteeseen iloa ja luodaan varmuutta tuomarin kohtaamiseen. Tunti on kaiken ikäisille koirille. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta naksutinkoulutuksesta tai naksutinta ennen tunnille saapumista.

On hyvä, että koira pystyy olemaan tauoilla rennosti autossa. Koulutukset tapahtuvat ulkona Jyväskylässä tai Koirakoulu Operantin hallissa. Koulutusten pakkasraja on noin -12 astetta, säästä riippuen. Mikäli tunti peruuntuu, niin sovimme yhdessä sopivan korvaavan kerran.

Tarkemmat tiedot ja osallistumisehdot pääset tarkistamaan täältä: http://www.elainpalvelueteva.fi/iloa-nayttelykehiin-1krt/

Tunnin ohjaajana toimii eläintenkouluttaja (at) Anne Mari Leppäniemi. Koirakoita max 4kpl ryhmässä. 1t 15e (sis. alv).

Kerro tunnille ilmoittautuessasi koiran nimi, rotu ja ikä sekä erityistoiveesi tunnille. Jos haluat tilata neljän kerran sarjakortin (60e) niin kerro se samalla tai laita erikseen sähköpostia.

Eläinpalvelu Etevä

Eläinpalvelu Etevä tarjoaa eläinkoulutuspalveluita niin perustottelevaisuuteen, hajutyöskentelyyn kuin käyttäytymisongelmiinkin.

Kouluttajana toimii ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja Anne Mari Leppäniemi.

Hyödynnämme koulutuksessa klassista ja operanttia ehdollistumista. Positiivisen vahvistamisen parina käytämme tarvittaessa käytöksen sammuttamista ja palkkion mahdollisuuden poistamista. Kaiken koulutuksen perustana on yksilöiden tarpeiden ja tunnetilojen huomioiminen. Koirien lisäksi Eläinpalvelu Etevä on kouluttaa mm. nautoja ja kissoja. Kouluttaja on Suomen eläintenkouluttajat ry:n jäsen ja kaikessa koulutuksessa noudatamme Suomen Eläintenkouluttajien eettisiä sääntöjä; http://www.elaintenkouluttajat.com/yhdistys/463-2/

Pienryhmäkursseista osa tapahtuu Koirakoulu Operantin hallilla (os. Takomokatu 3, 41310 Leppävesi) ja osa ulkotiloissa Jyväskylässä (pääosin alueella Huhtasuo, Seppälä, Palokka, Halssila, Viitaniemi). Näille kursseille löydät ajanvarauksen tältä sivulta.

Eläinpalvelu Etevä tarjoaa myös yksityistunteja joko eläimen aktivointiin, harrastuslajeihin tai arjen ongelmatilanteisiin. Esimerkiksi nautatiloilla voimme tehostaa toimintaa ja luoda koulutustilanteisiin turvallisuutta. Tapaamista ennen asiakas täyttää esitietolomakkeen minkä perusteella kouluttaja pyrkii tekemään arvion kouluttamisen laajuudesta. HUOM! Tässä vaiheessa koulutussuhde ei ole vielä sitova! Ensimmäisen tapaamisen jälkeen kouluttaja lähettää asiakkaalle selkeät kirjalliset asiakasohjeet sähköpostiin. Yksityistunnin hinta asiakasohjeineen on 60e/t (sis. ALV 24%) + matkakulut Jyväskylän Heinälammelta laskettuna 0,60e/km. Palvelun hintaan sisältyy rajaton puhelu- ja sähköpostiyhteydenpito koulutusaiheeseen liittyen.

Jos toivot esimerkiksi jotain erityistä pienryhmäkoulutusta tai ryhmäkoulutusta alueellesi niin ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla! Mikäli en pysty vastaamaan heti, niin soitan myöhemmin takaisin.

Puhelin 041 507 2511
Verkkosivu
Sähköposti
Osoite
Jyväskylä