Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Palvelupaketit

Kosteuttava käsihoito + rakennekynnet
Voidaan varata eripäiville, esim peräkkäisille sop muk. laita viestiosioon toiveesi.
Ei stilettokynnet.

Hemmottelevat hoidot

Hemmotteleva, kosmeettinen jalkojenhoito + geelilakkaus
Ihanat virkistyneet jalat, ihanilla Cuccion tuotteilla! Perusjalkojen hoidon lisäksi sis. jalkojen hieronta 20 min. Jalkojesi kunnosta riippuu kuinka paljon perushoitoon menee 1h- max 1,5h + 20 min hieronta. Sis väritön hoitolakkaus, jos haluat. Voit halutessasi lisätä palveluun värilakkauksen 10€. Laita varatessa viestiosioon "värilakkaus".
Lämmin syväkosteuttava parafiinihoito. Tämä hoito sisältää lisäksi käsikylvyn + kuorinnan ja halutessa tavallisen lakkauksen tai hoitolakkauksen. Miellyttävä bioparafiini karitevoihoito. Tämä palvelu sisältää: saat kotiin mukaan syväkosteuttavan Cuccio voiteen käsille. (arvo 12,50€)
Hyvä, virkistävä perushoito jaloille. Tuloksena ihanat kevyet, raikkaat jalat! Kylpy, kynsinauha-ja kynsihuolto, kantapäiden kovettumien poisto, kuorinta, kosteutus. Hoitoon sis. väritön hoitolakkaus. Värilakkaus 10€ tai voit yhdistää myös geelilakkauksen 39€, kirjoita viestikenttään: + geelilakkaus tai +värilakkaus. Etukortilla -10% Tähän hoitoon ei sisälly hieronta.

Kynnet

Yhdenkynnen korjaus. Varaa tämäaika jos vain max 2 kynttä korjattavana. Muuten rakennekynsihuolto. Yksikynsi 10€ kpl, etukortilla -10%.
Ihana Cuccio käsihoito sis antioksidanttinen käsikylpy, mikrokuorinta, hieronta, nuorentava viinirypäleuute seerumi, kosteutus, kynsinauha- ja kynsihuolto. Ihanan rentouttava hoito ja kuivia käsiä kosteuttava ja nuorentava hoito yhdessä minkätahansa geelilakkauksen kanssa. Varaudu niin, että saat kädet kyynärpäihin asti paljaaksi. (löysät hihat tai lyhythihainen)
Sormikylpy, huolellinen kynsinauhahuolto, kosteutus + ranskalainen geelilakkaus. Kärki voi olla valkoinen tai valintasi mukaan. Kynsipeti voi olla esim. pinkki, nude tai kirkas luonnollinen, valintasi mukaan. Aikaa varataan max 1h 40 min, jos poistettavaa vanhaa geelilakkausta. Etukortilla -10%
Tyylikäs, suosittu lakkaus. Kynnen vapaakärki lakataan yleisimmin valkoiseksi. Voidaan käyttää myös muuta väriä, niin halutessasi. Kynsipeti voi olla pinkki, nude tai kirkas. Etukorttihinta -10%
Yksivärinen geelilakkaus varpaisiin. Sis. "timantti" koristelu. Aikaa voi mennä hiukan enemmänkin, riippuen varpaankynsien ja kynsinauhojen kunnosta. Aiemmin meillä laitetut geelilakkaukset poistetaan ilmaiseksi.
Valkoinen kynnenkärki +kirkas kynnen geelaus. hyvin luonnollinen, tyylikäs.
Sormikylpy+ huolellinen kynsinauhahuolto, kosteutus+ geelilakkaus. Jos edellistä poistettavaa geelilakkausta, aikaa menee yhteensä n. 90min (1h 30min)
Omankynnen geelilakkaus. Aiemmin meillä laitetut geelilakkaukset poistetaan ilmaiseksi. Muualla laitetut geelilakkaukset poisto 10€, jos tulee meiltä uusi geelilakkaus.
Geelilakkausten poisto, jos ei tule uutta lakkausta tilalle.
Kirjoita viestikenttään ehdotuksesi, minkälaista palvelua tarvitset tai haluaisit itsellesi. Tämä "avoinaika" liittyy ainoastaan kynsipalveluihin ja rakennekynsiin. Ota toiveesi mukaisista mallikynsistä kuva mukaan tai katsotaan kynsikuvia netistä.
Kynsienlakkaus ehjiin,puhtaisiin kynsiin. muiden geelien,akryylien poistot hinnoiteltu erikseen
Pikahoito,kylpy ja kuorinta, kosteutus, kynsi-ja kynsinauhahuolto
Tavallinen kynsilakkaus, käsienhoidon yhteydessä. Kylpy,kuorinta,kynsinauhat, viilaus,lakkaus ja kosteutus
Rakennekynnet geelillä. Lisäpituus tehdään tippiä tai muottia käyttäen Sis. leimasin koristelun.
Virkistävä ja pehmittävä sormikylpy + kynsinauhahuolto. Suositellaan varsinkin 1. käynnillesi.
Tämä kynsi on malliltaan näyttävän pitkä ja kapenee kärkeä kohden teräväksi. Aikaa menee ja varataan enemmän kuin "tavallisiin rakennekynsiin".
Aidoilla höyhenillä koristelu, voi olla myös lyhyemmät kynnet.
Riippuu kuinka paljon sinulla poistettavaa ja siihen käytetty aika. Hinnat alkaen 25€-45€.

Muut

Sopimuksenmukaiset palvelut, tilaustyötuotteiden nouto

Ripset

Tämä palvelu on sinulle jolle riittää muutama ripsikuitu antamaan ilmettä. 20-25kuitus/ silmä. Tuuhennos tehdään klassisilla kuiduilla.Tähän hyvin kevyeen tuuhennokseen ei ole huoltoa, vaan varaa aina uusi palvelu.

Ripsienpidennykset

Tarjoushintaan väri + muotoilu, ripsienpidennysten yhteydessä.
Klassinen ripsienpidennys
Meillä aiemmin laitetut pidennykset
3 vko + huolto, yleisin huoltoaika
Kevyt ripsihuolto
Uudet volyymiripsi pidennykset, uusi edullisempi hinta! Laittoaika 2h-2,5h, kevyempi ja "luonnollisempi. Kuidut n 3D-4D. Etukortilla -10%
Uusi edullisempi hinta. Tämä pidennys tuuheampi 6D +. Laittoaika 3h
aiemmat ripset täytyy olla meillä laitetut
Huolto n 2h-2,5h

Emil & Anna

Ripsienpidennykset, geelilakkaukset kädet ja jalat, kulmien muotoilu ja värjäys. Käsille hemmottelevat,kosteuttavat hoidot. Virkistävät jalkakylvyt,cuccio tuotteilla. Lahjakortit.
Piensisustus ym. verkkokaupassa www.emilanna.fi

Puhelin 0404131886
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Avoinna joustavasti, ajanvarausten mukaan.
Auton voi jättää hautausmaan parkkiin, tienviereen. Toimipaikka vastapäätä.
Osoite
Rumpukuja 5 c
45130 Kouvola
Kaunisnurmi