Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Kynnet

Ilmakovetteinen akryyli. Hajustamaton eli ei tule voimakasta tuoksua valmistaessa. On hiukan hitaampi kuivumaan kun "hajullinen". Voidaan joskus käyttää myös hajultaan voimakasta nestettä. Kestoltaan samanlaiset.
Ihana Cuccio käsihoito sis antioksidanttinen käsikylpy, mikrokuorinta, kevyt hieronta, nuorentava naamio+ viinirypäleuute seerumi, kosteutus, kynsinauha- ja kynsihuolto. Ihanan rentouttava hoito ja kuivia käsiä kosteuttava ja nuorentava hoito yhdessä minkätahansa geelilakkauksen kanssa. Varaudu niin, että saat kädet kyynärpäihin asti paljaaksi. (löysät hihat tai lyhythihainen)
Sormikylpy, kynsinauhahuolto, kosteutus + ranskalainen geelilakkaus. Kärki voi olla valkoinen tai valintasi mukaan. Kynsipeti voi olla esim. pinkki, nude tai kirkas luonnollinen, valintasi mukaan.
Sormikylpy+ huolellinen kynsinauhahuolto, kosteutus+ geelilakkaus. Jos edellistä poistettavaa geelilakkausta, aikaa menee yhteensä n. 90min (1h 30min)
Tyylikäs, suosittu lakkaus. Kynnen vapaakärki lakataan yleisimmin valkoiseksi. Voidaan käyttää myös muuta väriä, niin halutessasi. Kynsipeti voi olla pinkki, nude tai kirkas. Etukorttihinta -10%
Valkoinen kynnenkärki +kirkas kynnen geelaus. hyvin luonnollinen, tyylikäs.
Omankynnen yksivärinen geelilakkaus. Aiemmin meillä laitetut geelilakkaukset poistetaan ilmaiseksi. Muualla laitetut geelilakkaukset poisto 10€, jos tulee meiltä uusi geelilakkaus.
Yksivärinen geelilakkaus varpaisiin. Sis. "timantti" koristelu. Aikaa voi mennä hiukan enemmänkin, riippuen varpaankynsien ja kynsinauhojen kunnosta. Aiemmin meillä laitetut geelilakkaukset poistetaan ilmaiseksi.
Geelilakkausten poisto, jos ei tule uutta lakkausta tilalle.
Tämä "avoinaika" liittyy ainoastaan kynsipalveluihin ja rakennekynsiin. voit ottaa toiveesi mukaisista mallikynsistä kuvan mukaan tai katsotaan kynsikuvia esim. netistä.
Kynsienlakkaus ehjiin,puhtaisiin kynsiin. muiden geelien,akryylien poistot hinnoiteltu erikseen
Tavallinen kynsilakkaus, käsienhoidon yhteydessä. Kylpy,kuorinta,kynsinauhat, viilaus,lakkaus ja kosteutus
Pikahoito,kylpy ja kuorinta, kosteutus, kynsi-ja kynsinauhahuolto
Rakennekynnet geelillä. Lisäpituus tehdään muottia käyttäen
Yhdenkynnen korjaus. Varaa tämäaika jos vain max 2 kynttä korjattavana. Muuten rakennekynsihuolto. Yksikynsi 10€ kpl, etukortilla -10%.
Virkistävä ja pehmittävä sormikylpy + kynsinauhahuolto. Suositellaan varsinkin 1. käynnillesi.
Riippuu kuinka paljon sinulla poistettavaa ja siihen käytetty aika. Hinnat alkaen 25€-45€.

Muut

Tämä sopii, jos sinulla esim ripsihuolto ja kynnet samaan aikaan
Sopimuksenmukaiset palvelut, tilaustyötuotteiden nouto

Ripset

Tämä palvelu on sinulle jolle riittää muutama ripsikuitu antamaan ilmettä. 20-25kuitus/ silmä. Tuuhennos tehdään klassisilla kuiduilla.Tähän hyvin kevyeen tuuhennokseen ei ole huoltoa, vaan varaa aina uusi palvelu.

Ripsienpidennykset

Klassinen ripsienpidennys
Kevyt huolto ripsille. Palveluaika kokonaisuudessaan max 1h
Meillä aiemmin laitetut pidennykset. Palveluaika max 1,5h
Yleisin huoltoaika. Palveluaika max 2h
Tarjoushintaan väri + muotoilu, ripsienpidennysten yhteydessä.
Uudet volyymiripsi pidennykset, uusi edullisempi hinta! Laittoaika 2h-2,5h, kevyempi ja "luonnollisempi. Kuidut n 3D-4D. Etukortilla -10%
Uusi edullisempi hinta. Tämä pidennys tuuheampi 6D +. Laittoaika 3h
Nyt on näyttävyyttä ripsissä! Nämä ovat tuuheimmat ja pisimmät volyymit mitä ripsiisi voi laittaa, niin että omat ripset kestävät ne. Omien ripsien ominaisuudet ja toiveesi määrittelevät pituuden sekä laittoajan. Kuitenkin max 3h.
Kevyt ripsihuolto, palveluaika kokonaisuudessaan max 1h
aiemmat ripset täytyy olla meillä laitetut
Palveluaika max 2,5h

Emil & Anna

Ripsienpidennykset, geelilakkaukset kädet ja jalat, kulmien muotoilu ja värjäys. Käsille hemmottelevat,kosteuttavat hoidot. Virkistävät jalkakylvyt,cuccio tuotteilla. Lahjakortit.
Piensisustus ym. verkkokaupassa www.emilanna.fi

Puhelin 0404131886
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Avoinna joustavasti, ajanvarausten mukaan.
Auton voi jättää hautausmaan parkkiin, tienviereen. Toimipaikka vastapäätä.
Osoite
Rumpukuja 5 c
45130 Kouvola
Kaunisnurmi