Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

1 Tampere

Tapaamiseen tullessasi muistathan ilmoittautua Technopoliksen aulapalveluun infotiskille pääoven luona. (Technopoliksen parkkihallia käyttävät: infotiski sijaitsee A-talon 3. kerroksessa.)

To assure your Business Advisor will be notified that you have arrived to the appointment, please make sure you visit the info desk at the main entrance of the building (Technopolis Yliopistonrinne).

3 Lempäälä

Neuvonta-aika on varattavissa vain TE-toimiston Yrittäjyysbuusti-etuuden saaneille tai Tampereen kaupunkiseudun kuntien yritysneuvonta-asiakkaille.
HUOM! JOS VARAAT KLO 8.30 AJAN , YRITTÄJYYSASIANTUNTIJA TULEE SINUA VASTAAN C-OVELLE (Ideaparkin ovet aukeavat virallisesti vasta klo 9).

15 Sastamala

Neuvonta-ajat tarkoitettu Sastamalan ja Punkalaitumen asukkaille, Sastamalaan tai Punkalaitumelle yritystä suunnitteleville sekä Yrittäjyysbuusti-etuuden saaneille.

10 Urjala

Neuvonta-ajat Urjalassa ovat varattavissa vain Urjalan kunnan asukkaille tai Urjalaan yritystä suunnitteleville sekä TE-toimiston Yrittäjyysbuusti-etuuden saaneille!

9 Akaa

Varattavissa vain TE-toimiston Yrittäjyysbuusti-etuuden saaneille!

12 Videoneuvonta

Kun haluat varata videonauvonta-ajan,
soita ajanvarausnumeroomme 050 565 8000.

Mitä tarvitset?
+ internet yhteyden (min. 5Mt/sek)
+ Joko puhelin/tabletti tai pöytäkoneen/kannettavan webkameralla ja mikrofonilla varustettuna

Mobiililaiteversion minimivaatimukset:
Android 4.4 tai uudempi
Apple iOS 10.0 tai uudempi
Lisätietoja anu.lehtola@ensimetri.fi