Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Kosmetologiset hoidot

Rentouttava, kehon akupisteitä ja energiakanavia avaava ja mieltä hemmotteleva aromaterapeuttinen kevyt hierontahoito jaloille, päähän ja korville. Syvärentoutus voi tuoda apua stressiin, uupumukseen, kehon energiatukosten oireiluun tai ota vain oma aikasi omaksi iloksesi.

Aromaterapiaöljyt valitaan sinulle henkilökohtaisesti tai hoito voidaan tehdä ilman erillistä aromaterapiaa käyttäen vain puhtaita tuoksuttomia luomukasviöljyjä niin toivoessasi.
Tämä hoito valitaan aina ensimmäisellä kasvoakupunktio kerralla ennen sarjahoitoa.

Tai yksittäisenä syvärentouttavana hoitokertana silloin tällöin käydessä.

Syvärentouttava, kasvojen piirteitä pehmentävä neulallinen akupunktiokäsittely ja pään- ja kasvojen meridiaanihieronta. Lisäksi alkuhaastattelu, alkupuhdistus, kirkastava kasvojen fytiinihappokäsittely, kuorintanaamio, hoitovoiteet.

Hoito voidaan suorittaa myös neulattomana. Sopii kaikille syvärentouttavana ja ihontoimintoja tasaavana hoitona. Parhaimman tehon saavuttamiseen suosittelemme 6-10 kerran sarjahoitoa.

Akupunktiokasvohoidon kontraindikaatiot: raskaus, äskettäiset leikkausoperaatiot, kehon selittämätön kuumeilu tms. tulehdustilat, akuutit psyykkiset sairaudet, syöpä.
Akupunktiokasvohoitosarjoja voi ottaa halutessaan peräkkäin niin monta kuin haluaa.

Hoidot tehdään sarjahoidossa 1-2 vkon välein. Yksittäisiin hoitokertoihin vaihdellaan tuotteita ja neulotettavia pisteitä tarpeen mukaan.

Hoitoja sovelletaan eri tarpeisiin mm. kuiva akne, öljyinen akne, urtikaria/atopia, kiinteyttävä.
Sinulle yksilöllisesti suunniteltu kasvohoito juuri tämän hetken tarpeisiin.

Hoito voi sisältää ja/tai syväkosteutusta, puhdistusta, rentoutusta, kirkastusta, timanttihiontaa, lymfaa, meridiaanihierontaa jne. Rakennan Sinulle Sinun oman hoitosi. Hinta sisältää halutessasi kulmien laiton.
Sinulle yksilöllisesti suunniteltu 1h 15min kasvohoito juuri sinun tämän hetken tarpeisiisi.

Hoito sisältää mm. alkupuhdistuksen, kuorintaa, syväpuhdistusta/rentoutusta, pään hieronta, naamio, hoitovoiteet.
Soin Phyt'sublime eyes erikoissilmänympäryshoito yhdistettynä 1h15min hemmottelevaan kasvohoitoon. Erinomainen hoitokokonaisuus laskemaan turvotuksia, vaalentamaan tummia silmänalusia, kirkastamaan ihoa, hellimään herkkää silmänympärysihoa. Hoidossa tehdään tehokas lymfaattinen hieronta kahdella erikoisseerumilla ja hoito päättyy peel off-erikoisnaamioon.
Sinulle yksilöllisesti suunniteltu kasvohoito juuri tämän hetken tarpeisiin.

Hoito sisältää rentouttavat suola-yrttijalkakompressit, pitkän hemmottelevan kasvohoidon jalkojen- , pään - ja korvien meridiaanihieronnalla.

Rakennan Sinulle Sinun oman hoitosi. 
Soin Phyt'sublime eyes erikoissilmänympäryshoito yhdistettynä yli kahden tunnin hemmottelevaan kasvohoitoon. Erinomainen hoitokokonaisuus laskemaan turvotuksia, vaalentamaan tummia silmänalusia, kirkastamaan ihoa, hellimään herkkää silmänympärysihoa. Hoidossa tehdään tehokas lymfaattinen hieronta kahdella erikoisseerumilla ja hoito päättyy peel off-erikoisnaamioon.
KOLMEN HOITOKERRAN SARJA

Ensimmäinen sertifioitu luonnonmukainen kemiallinen kuorinta!

Hoitokokonaisuus sisältää kasvojen kemiallisen kuorintakokonaisuuden sisältäen kotihoitotuotteet ja kolme hapotuskertaa. Erinomainen hoito mm. tukkeumille, isoille huokosille, juonteille, arville, väsyneelle ja uutta eloa kaipaavalle kasvojen iholle. Hoidot tehdään kerran viikossa ja kaksi viikkoa ennen hoitokokonaisuuden alkua noudetaan hoitolasta hoitokuurin aloittava voide. Hoitokerrat varataan kaikki etukäteen ennen kuorintakokonaisuuden aloittamista. 

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu. Refectocil Sensitive kasviväripohjainen kestovärisarja. Ei ekologinen palvelu.
(kylpy, kovettumat, kynsien ohennus ja leikkuu, jalkahieronta)
Koskee asiakkaita jotka käyvät ensimmäistä kertaa sokeroinnissa, aikaisemmin käsittelemättömällä karvoituksella.
Mediaalinen istunto. Istunnon sisältö vaihtelee terveysluennasta intuitiiviseen selvänäköön tai mediaaliseen istuntoon oman valintasi mukaisesti. Mediaalinen istunto on erillinen palvelu joka on saatavilla vain tällä omalla ajanvarauksella, ei saatavilla muiden hoitojen ohessa.

Hemmotteluhuone Sinulle, Kaskinen Sanna Ekokosmetologi

Hemmotteluhuone Sinulle on Turun keskustan tuntumassa oleva ekologinen kauneushoitola.
Kaikki palvelumme ovat saatavilla ilman synteettisiä hajusteita, raaka-aineita tai säilöntäaineita. Useimmat hoidot ovat mahdollisia suorittaa vegaanisina, mainitse ajanvarauksen yhteydessä.
HUOM! HOITOLAN UUSI OSOITE!

Puhelin +358408474070
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Olemme avoinna sopimuksen mukaan.
Osoite
Sirkkalankatu 17 a 6
20500 TURKU