Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna
Meillä ei valitettavasti ole varattavia aikoja verkossa juuri nyt, mutta ota meihin yhteyttä jos haluat tehdä varauksen.

Hieronta ja vyöhyketerapia

Hieronta on perinteistä pehmykudos käsittelyä lihaskireyksien- ja jännitysten laukaisemiseksi. Hieronta rentouttaa ja vilkastuttaa kudosten aineenvaihduntaa ja nopeuttaa palautumista. Hieronnasta on mm. apua päänsärkyihin, selkä- ja niskakipuihin ja rasitusvammoihin. Säännöllinen hieronta ehkäisee lihaskireyksien kroonistumisen ja pitää paremman työkyvyn yllä.

Moderni vyöhyketerapia on kehoterapia, jossa hoidetaan tarvittaessa koko kehoa. Hoidossa käytetään vyöhykeratahierontaa, polaarista painantaa sekä magneetteeja, lisäksi apuna käytetään myös keskustelua. Vyöhyketerapia hoidolla pyritään auttamaan kehon avautumista sekä kehon oman sisäisen paranemisprosessin aktivoimista.

Vyöhyketerapiahoito edes auttaa elimistön puhdistautumista ja laittaa kuona-aineita liikkeelle ja tästä voi aiheutua oireita ja monenlaisia reaktioita, jo heti käsittelyn aikana tai myöhemmin. Aluksi vointi voi tuntua jopa huonommalta tilapäisesti, mutta tätä ei kannata säikähtää, reaktio on merkki paranemisesta. Hoidon jälkeen voit olla joko pirteä tai väsynyt, myös tunneherkkyyttä voi ilmetä. Hoidon jälkeen mielellään lepoa ja rauhoittumista sekä veden juonti auttaa kuona-aineiden poistumista.

Vyöhyketerapia sopii kaikenikäisille ja sitä voidaan suositella stressin, väsymyksen ja jännityksen hoidossa. Lisäksi voidaan hoitaa mm. päänsärkyä, migreeniä, verenpainetta, allergioita, astmaa, lapsettomuutta, kuukautisvaivoja, ruuansulatusongelmia ja selkäkipuja. Ja se toimii myös ehkäisevänä sairauksia vastaan. Tai voit vaan tulla hoitoon nauttimaan ja rentoutumaan.

Puhelin 050 3305616
Verkkosivu
Sähköposti
Osoite
Kivenhakkaajantie 6a
04200 Kerava