Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

KASVOHOIDOT

Hoidon avulla kirkastetaan kasvojen alueen pigmentoituneita alueita ja annetaan suojaa aurinkoa vastaan. Hoitoon käytettään tehokkaita kirkastavia tuotteita, joita ei käytetä muissa hoidoissa. Hoitoon sisältyy tehokas alkupuhdistus, kirkastava kuorinta, hoitoa tukeva tehoaine, sivellin hieronta kasvoille, naamio, loppuvoiteet ja seerumin.
Tässä hoidossa käytetty hoitomenetelmä pehmentää tehokkaasti juonteita ja ennaltaehkäisee iän tuomia muutoksia ihossa - ilman täyteainepistoksia. Tulokset näkyvät jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Paras lopputulos saadaan sarjahoidolla, mutta hoitomenetelmä soveltuu myös kertahoidoksi.
Tämä kirkastava ja kiinteyttävä tehohoito päivittää ihosi parhaimmilleen. Hoidossa iho kirkastetaan timanttihionnalla ja kiinteytetään ultraäänen avulla. Hoitotuotteet valitaan räätälöidysti juuri sinun toiveita ja tarpeita huomioiden. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, tehoaineet, rauhoittava ja rentouttava sivellin- hieronta kasvoille, naamio, seerumi ja loppuvoiteet.
Sopii tehtäväksi myös sarjahoitona. Sarjahoidossa timanttihiontaa kevennetään tarvittaessa. Sarjahoitojen hinnat sovitaan erikseen.
Tehokas laitehoito, jossa ultraäänen avulla kohotetaan kasvojen profiilia ja kiinteytetään kaulan alue. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, kiinteytysvaihe, hoitava tehoaine, naamio, hoidon viimeistely laitteella ja loppuvoiteet. Soveltuu hyvin sarjahoitona otettavaksi. Sarjahoitojen hinnat sovitaan erikseen.
Tällä laitehoidolla saadaan tehoa hoitoon! Hoito soveltuu kirkastamaan pigmenttialueita, madaltamaan arpia ja tehostamaan hoitoaineiden imeytystä. Hoito myös aktivoi verenkiertoa ja parantaa ihon hapenottokykyä. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hionta pienten timanttikiteiden ja alipaineen avulla, hoitava tehoaine, naamio ja hoitoa tukevat lopputuotteet
.
Kevyt timanttihionta kuorintana voidaan liittää myös muihin kasvohoitoihin 15 € lisähinnasta. Soveltuu erinomaisesti sarjahoidoksi. Sarjahoitojen hinnat sovitaan erikseen.
Nuorelle, rasvoitumaan taipuvalle ja epäpuhtaalle iholle tarkoitettu tehokas kasvohoito. Hoidossa käytetään luomusertifioituja tuotteita, jotka on kehitetty juuri nuoren ihon tarpeisiin. Hoitoon kuuluu: tehokas kaksinkertainen alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus tarvitaessa, kasvojen alueen hieronta, naamio ja kevyt tasapainottava loppuvoide.
Kokonaisvaltainen kasvohoito, jossa keskitytään ihon puhdistukseen niin tuotteiden, kuin puhdistusmenetelmien avulla. Hoitoon kuuluu alkupudistus, tehokas kuorinta, mekaaninen puhdistus, hoitava ampulli, naamio , hieronta kasvojen ja decolleten alueelle ja loppuvoiteet.
Hoito sopii kuivalle iholle. Hoidon aikanavkasvoja hemmotellaan eri tuotteilla, jolla kosteutetaan ja ravitaan ihoa. Hoito sisältää alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, kosteuttava ampulli, kasvo- ja pää hieronta, naamio sekä lopputuotteet.
Lempeä hoito herkälle iholle, joka ei kestä voimakkaita tuotteita tai käsittelyjä. Hellävaraisen ja rentouttavan hoidon aikana ihollesi annetaan juuri sitä mitä se tarvitsee. Lopputuloksena on hyvinvoiva ja rauhallinen iho. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan joko tuottein tai laittein, hoitavan tehoaineen, rauhoittavan paineluhieronnan, naamion ja loppuvoiteet.
Ihoa puhdistava ja kosteuttava hoito, jossa hunajahieronnan avulla hoidetaan ihoa ja aktivoidaan kasvolihaksia. Iho kiinteytyy ja ilmejuonteet mataloituvat. Sopii kaikille, joilla ei ole hunaja- tai siitepölyallergiaa
Hoidon aikana huolletaan koko vartalo. Vartalolle tehdään aktivoiva kuivaharjaus, lempeä kuorinta, näin vaikuttavat aineet pääsevät vaikuttamaan tehokkaamin. Lisäksi hoitoon kuuluu hoitotyypin mukainen hieronta, naamio valitulle alueelle. Naamion vaikutusta tehostetaan pakkaushoitona. Lopuksi hoitotavoitteen mukainen voiden hellimään ihoa.
Ihana hoito, jossa tuntee kun iho taas hengittää ja voi hyvin. Verenkiertoa aktivoiva, kosteuttava ja kiinteyttävä hoito.
Hoito sisältä alkupuhdistuksen, erikoiskuorinnan, ihoa hoitavan tehoaineen, kasvo- ja pää hieronnan sekä naamion ja loppuvoiteet.
Hoitoon kuuluu puhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, kasvojen hieronta, hoitava naamip ja lopputuotteet.
Hoito soveltuu silloin kun kiire iskee päälle ja kasvot kaipaavat freesausta. Hoito sisältää huolellisen puhdistuksen, hyvän kuorinnan ja virkistävän naamion loppuvoiteineen. Hoidon jälkeen kasvoillasi on uusi ja virkistyneempi olo.

Kesto 30 - 40 min
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen ja mekaanisen puhdistuksen sekä loppuvoiteet.
Syväkosteuttava silmänympäryshoito. Hoito kosteuttaa ja napakoittaa silmänympärysihoa sekä vaalentaa tummia silmänalusia.
Hoito sisältää hellävaraisen puhdistuksen, naamion ja lopputuotteet.

Voidaan toteuttaa myös muun kasvohoidon yhteydessä. Kesto 10 min, hinta 10 €.

KULMAT JA RIPSET

Sisältää kulmien muotoilun.
Kasvohoidon yhteydessä 17 €
kulmien muotoilu kuuluu kasvohoitoon. Muiden hoitojen yhteydessä 8 €
värjäys kasvohoidon yhteydessä 10 €
Kasvohoidon yhteydessä 10 €

EHOSTUS

Arki meikki sisältää ns. päivämeikin, joka luodaan toiveidesi ja värimieltyksiesi mukaan.
Teemme toividesi mukaisen juhlameikin, joka kuvastaa sinua ja sopii myös asukokonaisuuteesi.
Toivomustesi mukainen juhlameikki, joka kestää koko päivän. Häämeikkiin kuuluu koemeikki.
Saat vinkkiä ja ohjeita siitä, millainen meikki kasvojesipiirteisiin ja väreihisi olisi sopii. Meikin ohjauksen yhteydessä teemme sinulle yhdessä toivomasi meikin, Perus tiedon lisäksi saat helppoja vinkkejä siitä, kuinka arkimeikkisi muuntuu helposti illan rientoihin sopivaksi iltameikiksi.

JALKAHOIDOT

Jalkojen huolellinen pesu ja rasvaus. Erinomainen palvelu esim. vanhuksille tai toipilaille leikkausten jälkkeen. Jalkahoidon yhteydessä lisäpalveluna 14 €.
Tässä perushoidossa jalat hoidetaan kokonaisuudessaan. Hoitoon kuuluu kylvetys, kovettumien ja känsien poisto, kynsien ja kynsinauhojen huolto ja jalkojenhieronta.
Tässä hoidossa keskitytään hoitamaan olennainen. Hoitoon kuuluu kylvetys, kynsien huolto TAI kovettumien ja känsien poisto, jalkojen rasvaus kevyellä hieronnalla.

Kesto n. 30 - 40 min
Huolellisella perushoidolla, hemmottelevalla kuorinnalla ja nautinnollisella hieronnalla saadaan jalat ihanan pehmeiksi ja rentoutuneiksi. Hoitoon kuuluu kylvetys, kuorinta, känsien ja kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen huolto, kynsien lakkaus ja jalkojenhieronta.
Rentoutusta ja virkistystä jaloille. Hoitoon sisältyy kylpy, jalkanaamio ja pitkä jalkojen hieronta.
Jalkojen kokonaisvaltaista hemmottelua alusta loppuun. Hoitoon kuuluu perusjalkahoidon lisäksi rentouttava pesu polviin asti, hellävarainen kuorinta, ihana jalkojen hieronta, virkistävä ja kosteuttava naamio. Jalkasi ovat hoidon jälkeen pehmeät ja virkistyneet. Hoito sisältää myös kovettumien ja känsien poiston, kynsinauhojen ja kynsien hoidon, kynsien lakkauksen, jalkanaamion sekä pitkän jalkojen hieronnan.

KÄSIHOIDOT

Käsien huolellinen hoito. Hoidon aikana käydäänkädet kuivaharjataan kevyesti,hoidetaan kynnet ja kynsinauhat, lakataan kynnet ja hierotaan kädet käsivoiteella.
Hemmotteleva ja rentouttava erikoishoito, jota kätesi rakastavat. Hoitoon kuuluu kuorinta, kynsien leikkaus ja muotoilu viilaten, lakkaus, kynsinauhojen huolto, käsienhieronta, naamio ja käsivoide

MUUTA KYNSILLE

Kynnet kauniiksi . Hoitoon kuuluu kynsien leikkaus ja muotoilu viilaten, lakkaus, kynsinauhojen huolto , käsivoide

HIERONNAT

Hunajahieronta on puhdistava, kosteuttava ja kiinteyttävä SPA hieronta, joka aktivoi kudosta,vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja tehostaa kuona-aineiden poistoa. Hieronnan päätteeksi alueelle levitetään kiinteyttävä naamio viimeistelemään hoidon. Hoidon jälkeen iho on napakampi ja uskomattoman pehmeä ja olosi ihana rentoutunut.
Tehokas rentouttava ja lihasjännityksiä poistava wellness-hieronta koko vartalolle.
Hieronta voidaan tehdä myös tietylle alueella 30 min osa hierontana, hintaan 35 €.
Lihasjännitystä poistava hieronta tietylle alueelle esim. hartiat, pohkeet, kädet.
Lihasjännitystä poistava hieronta tietylle alueelle (esim. niska-hartiaseutu, jalat, alaselkä+pakarat)
Muokkaava lihasjännitystä poistava hieronta kipeytyneille tai kireille lihaksille.
Lämpimin bambusauvoin tehtävä wellness-hieronta, joka syvärentouttaa lihakset ja tyynnyttää mielen.

Huom! hieronta voidaan tehdä myös lihastamuokkaavana hierontana, jolloin pääpaino on lihaskireyksien poistamisessa,
Hemmottelua ja rentoutusta lämpimillä kivillä. Tämä wellness-hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti sekä mieltä että kehoa.
Mainitse lisäätiedoissa kumman hieronnan haluat

VARTALOHOIDOT

Hunajahieronta on puhdistava, kosteuttava ja kiinteyttävä welness-hoito, joka aktivoi kudosta,vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja tehostaa kuona-aineiden poistoa. Hoidon päätteeksi alueelle levitetään kiinteyttävä naamio viimeistelemään hoidon. Hoidon jälkeen iho on napakampi ja uskomattoman pehmeä ja olosi ihana rentoutunut.
Decolteen ihoa kirkastava ja kiinteyttävä hoito. Hoidon jälkeen iho on heleä ja kaunis. Hoitoon kuuluu puhdistus, kuorinta, naamio, seerumi ja loppuvoide.
Elvyttävä ja kiinteyttävä hoito rintojen alueelle. Hoidon aikana rinnat kuoritaan hellävaraisesti, hierotaan, alueelle levitetään seerumi, joka imeytetään ennen naamiota. Ennen lopputuotetta iholle levitetään tehoaine viimeistelmään hoito.
Tehokas selän ihon hoito. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, ihon lämmittäminen ja mekaaninen puhdistus, naamio ja lopputuote.
Hoidon aikana huolletaan koko vartalo. Vartalolle tehdään aktivoiva kuivaharjaus, lempeä kuorinta, näin vaikuttavat aineet pääsevät vaikuttamaan tehokkaamin. Lisäksi hoitoon kuuluu hoitotyypin mukainen hieronta, naamio valitulle alueelle. Naamion vaikutusta tehostetaan pakkaushoitona. Lopuksi hoitotavoitteen mukainen voiden hellimään ihoa.
Tämä kiinteyttävä ensimmäisen ja toisen asteen selluliittia poistava hoito tehdään valitulle alueelle. Parhaan tuloksen saa sarjahoidolla.
Tämä aineenvaihduntaa vilkastuttava kokovartalon 45 min:n pikafreesaus virkistää ja kosteuttaa kehon.
Tämä ihana aisteja hivelevä hoito kuorii tehokkaasti koko vartalon, jättäen sen ihan pehmeäksi ja kosteutetuksi.

Hoitola Bon Santé

Hoitola Bon Santé on pieni ja kodikas hoitola keskustan tuntumassa Pyynikintorilla, osoitteessa Pyynikintori 3 / Heinätori 1.

Tänne pääset kätevästi bussilla ja omalle autolle löytyy ympäristöstä ilmaisia pysäköintipaikkoja.

Meillä jätetään stressi ja kiire oven ulkopuolelle. Tarjoan Sinulle rauhallisen ja kiireettömän ympäristön hemmotteleviin ja korkeatasoisiin hoitoihin. – On aikaa hengähtää hetki kaiken kiireen keskellä. Hoidot räätälöidään aina Sinun toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Meillä asiakasta hemmotellaan päästä varpaisiin. Ylellisten ja rentouttavien hoitojen jälkeen asiakkaani lähtevät uudistuneina ihmisinä.

Tervetuloa!

Puhelin 040 0338264
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat MYYMÄLÄ AUKI
KE - PE 10 - 14

HOITOAJAT
MA - PE 9 - 20
LA 9 - 16
Osoite
Heinätori 1
33230 Tampere