Varaa Mustapäiden häätö laitehoitona 60 min , 62,00 €

Alipaineeseen perustuva tehokas mutta hellävarainen hoito nostaa ihonpintaan niin mustapäät kuin ylimääräisen talinkin. Parhaan tuloksen takaamiseksi iho puhdistetaan kaksoispuhdistuksella, kuoritaan ja iho lämmitetään joko lämpimin pyyhkein tai höyrytyksellä. Laitepuhdistuksen jälkeen hoitoa tehostetaan valoimpulssi käsittelyllä. Myös tämä vaihe on kivuton. Hoito viimeistellään naamiolla ja mahdollisilla tehoaineilla.
Hoito sopii epäpuhtaalle ja ackne iholle. Sarjahoitona tulokset ovat tehokkaammat.

Huom. hoitoa ei voi tehdä Roacutan kuurin (tai vastaavan) aikana ilma lääkärin lupaa.

YX mustavalkoinen.jpg

Hoitola Bon Santé

Hoitola Bon Santé on pieni ja kodikas hoitola keskustan tuntumassaosoitteessa Mustanlahdenkatu 20.

Tänne pääset kätevästi bussilla ja omalle autolle löytyy kadunvarresta ilmaisia pysäköintipaikkoja. Asiakaspaikoitus on järjestetty myös pihaan erillisellä pysäköintiluvalla, hae pysäköintilupa liikkeestä.

Meillä jätetään stressi ja kiire oven ulkopuolelle. Tarjoan Sinulle rauhallisen ja kiireettömän ympäristön hemmotteleviin ja korkeatasoisiin hoitoihin. – On aikaa hengähtää hetki kaiken kiireen keskellä. Hoidot räätälöidään aina Sinun toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Meillä asiakasta hemmotellaan päästä varpaisiin. Ylellisten ja rentouttavien hoitojen jälkeen asiakkaani lähtevät uudistuneina ihmisinä.

Tervetuloa!

Puhelin 040 0338264
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Aukioloaikamme:

ma-la sopimuksen mukaan.

Ajanvaraus:
www.bonsante.fi / varaa aika
p. 0400 338264
Osoite
Mustanlahdenkatu 20
33230 Tampere