Varaa TNS-hoito, 30 min 30 min , 20,00 €

TNS hoito on ihon kautta annettavaa sähköstimulaatio hoito. Hoitoa käytetään hyvinkin erilaisten kiputilojen hoitoon sen hyvästä siedettävyydestä johtuen. Sähköstimulaatiolta käytetään mm. nivelrikon, kuukautiskipujen, nivelreuman, leikkauken jälkeisen kiputilojen, lihasten kipu- ja jännitystilojen hoitoon sekä pitkään jatkuneiden alaselkäkipujen lievitykseen.
Hoidon esteinä on mm. sydämentahdistin, sydänlihassairaudet, aivoverenkiertohäiriöt (TIA), aivovrenvuoto, hoidettavan alueen ihottumat ja ihovauriot, raskaus, syöpä ja sähköallergia.

YX mustavalkoinen.jpg

Hoitola Bon Santé

Hoitola Bon Santé on pieni ja kodikas hoitola keskustan tuntumassaosoitteessa Mustanlahdenkatu 20.

Tänne pääset kätevästi bussilla ja omalle autolle löytyy kadunvarresta ilmaisia pysäköintipaikkoja. Asiakaspaikoitus on järjestetty myös pihaan erillisellä pysäköintiluvalla, hae pysäköintilupa liikkeestä.

Meillä jätetään stressi ja kiire oven ulkopuolelle. Tarjoan Sinulle rauhallisen ja kiireettömän ympäristön hemmotteleviin ja korkeatasoisiin hoitoihin. – On aikaa hengähtää hetki kaiken kiireen keskellä. Hoidot räätälöidään aina Sinun toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Meillä asiakasta hemmotellaan päästä varpaisiin. Ylellisten ja rentouttavien hoitojen jälkeen asiakkaani lähtevät uudistuneina ihmisinä.

Tervetuloa!

Puhelin 040 0338264
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Aukioloaikamme:

ma-la sopimuksen mukaan.

Ajanvaraus:
www.bonsante.fi / varaa aika
p. 0400 338264
Osoite
Mustanlahdenkatu 20
33230 Tampere