Mitä haluat varata?

Huomenna

17:00
60 min
Kuntonyrkkeily
Paikkoja jäljellä Lisätietoa
Nyrkkeily kehittää perus- ja lihaskuntoa, -koordinaatiota ja reaktiokykyä. Tunnilla on nyrkkeilyn lisäksi monipuolisia fysiikkaharjoitteita. Harjoitukset tehdään jokaisen oman kunnon mukaan, joten tunti sopii kaikille lähtötasosta riippumatta. Ohjaajana ammattinyrkkeilijä Tuomo Eronen.

Tiistai 19 joulukuu

17:00
60 min
Mobility Flow
Paikkoja jäljellä Lisätietoa
Tunnilla tehdään monipuolisia, avaavia ja vahvistavia movement- ja liikkuvuusharjoitteita sekä syvävenytyksiä rauhallisesti, omaa kehoa kuunnellen. Mobility Flow tunnilla siirrytään sulavasti liikkeestä toiseen, hengityksen tahtiin. Keho avautuu, liikeradat laajenevat ja mieli rentoutuu. Jokainen tunti sisältää myös hengitysharjoituksen sekä loppurentoutuksen. Tunnilla voi olla vaihtuva teema, esim. lantion alue. Tunnilla käytetään rauhallista musiikkia. Rauhallinen tunti sopii kaikille lähtötasosta riippumatta. Ohjaajana Hanna Liinamaa.

Hyvinvointikeskus Ryhti

Hyvinvointikeskus Ryhti on pieni, kuopiolainen yritys. Sijaitsemme Puijonlaaksossa Puijon urheilualueen välittömässä läheisyydessä.

Kuntosalimme on kaiken kansan perinteinen, mutta nykyaikainen kuntoilupaikka. Haluamme tarjota mahdollisuuden liikuntaan erilaisille ihmisille ja erilaisiin tarpeisiin.

Kuntosalillamme sinulla on käytössä monipuoliset ja laadukkaat välineet. Meillä saat treenata rauhassa ilman suurempaa tungosta, koska otamme vain rajatun määrän asiakkaita.

Pienryhmätunneillamme saat myös henkilökohtaista opastusta oikeisiin tekniikoihin ja turvalliseen harjoitteluun.

Palveluihimme kuuluu kuntosalin ja pienryhmätuntien lisäksi henkilökohtainen valmennus sekä hieronta ja perinteinen jäsenkorjaus. Meiltä saat myös tarkasti valittuja tuotteita tukemaan hyvinvointiasi.

Ajanvaraus hierontaan ja jäsenkorjaukseen http://www.hyvinvointikeskusryhti.fi/

Puhelin 0400517766
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Avaimella klo 5-23

Asiakaspalvelu avoinna
ma klo 12-13
ti klo 16-17
ke klo 12-13
to klo 16-17

Avaamme ovet 15 min ennen pienryhmätunteja.
Osoite
Luistelijantie 4
70200 Kuopio