Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Safkat Ravintovalmennus

Kaikille ravintovalmennuksesta kiinnostuneille noin 45 min. pituinen konsultaatiokäynti. Norm. hinta 40 euroa. Maaliskuun Facebook- tarjous 20 €. Lisätietoja ravintovalmennuksesta sivustolla www.safkat.fi
Tapaaminen voi olla yksittäinen vastaanottokäynti ravintovalmennuksen puitteissa (hinta 80 euroa) tai valmennuspakettiin sisältyvä käynti.
45-60 min. Lisätietoja nettisivuilta www.safkat.fi

3D-kestopigmentointi

Tarjous 399 € sisältää suunnittelun, puudutuksen, huolellisen ja ammattitaitoisen toteutuksen ns. karvamenetelmällä sekä jälkihoitovoiteen kotiin. Hintaan sisältyy myös toinen käyntikerta noin 5-6 viikon kuluttua jolloin kulmat viimeistellään.
HUOM. jos sinulla ei ole lainkaan omia kulmakarvoja tai muualla aikaisemmin tehdyt kestopigmentoinnit, tarvitset pidemmän aikavarauksen. Ota ensin yhteyttä Ihonhoitokeskuksenn p. 040 5183918 tai sari@ihonhoitokeskus.fi. Voit jättää soittopyynnön myös kotisivujen yhteydenottolomaketta käyttäen. 3D-kestopigmentointipalvelun normaalihinta on 439,00. Tarjous voimassa 1.-30.6.2017
4-6 viikkoa ensimmäisestä käsittelystä.
Aikaisempina vuosina Ihonhoitokeskuksessa tehtyjen 3D-kestopigmentointien värin vahvistus. Hinta 150--250 € tarvittavan ajan mukaan.
Kirjoita viestikenttään millaiseen hoitoon haluat saamasi lahjakortin käyttää ja haluatko ottaa samalla muuta hoitoa tai tuotteita. Lahjakortti toimii maksuvälineenä hoitolassa.

Karvanpoistot

IPL-valoimpulssihoito on miellyttävä ja turvallinen menetelmä pysyvään karvanpoistoon. Kivuton ja nopea hoito. Hinnat alkaen 95 €.
Kasvojen alueelle toteutettu valoimpulssihoitosarja vähentää karvoitusta turvallisesti ja pysyvästi. Hinnoitellaan hoitoalueen laajuuden perusteella alkaen 60 €/hoito. Hoitokertojen väli on noin kuukausi. Sopii asiakkaan ihon väriä tummempiin karvoihin, jotka on ajeltu lyhyeksi ennen hoitolaan tuloa. Miellyttävä menetelmä joka sopii myös herkkäihoisille.
IPL-valoimpulssilla pysyvää helpotusta säärikarvojen ajeluun. Kivuton, nopea ja ihoystävällinen karvanpoisto. Hinnoittelu jaloissa käsiteltyjen alueiden laajuuden mukaan alkaen 150 €.
Hoito-ohjelma ja tarjous suunnitellaan henkilökohtaiseti vartalon laajemmille alueille kuten sääret, reidet ja bikinialue.
Varaa aika veloituksettomaan konsultaatiokäyntiin laajan hoito-ohjelman suunnittelua varten.
Konsultaatiossa käymme henkilökohtaisesti läpi tilanteesi: mikä karvanpoistomenetelmä on sinulle paras, kuinka monta hoitokertaa mahdollisesti tarvitset, hinta-arvio ja esittelemme IPL-valoimpulssihoidon perusteellisesti mikäli se toimisi kohdallasi parhaiten. Konsultaatio on maksuton eikä velvoita hoitojen ottamiseen.

Kasvohoidot

Ihoanalyysi antaa sinulle tietoa ihosi kunnosta ja sen mukaisesta ihonhoidosta kotona. Tule analyysiin ilman meikkiä ja tuo mukanasi kosmetiikkatuotteet joita olet käyttänyt viime aikoina (pakkausten ainesosaluetteloineen). Kesto noin 30 min. Hinta 30 euroa.
Yleisimmin poskissa ja nenänpielissä näkyvien laajentuneiden pintaverisuonien paikallishoito. Hoitokäsittely tasoittaa häiritsevää punoitusta ja siten vähentää meikkaamisen tarvetta. Sopii paitsi yksittäisten verisuonien hoitoon esim. nenänpielissä, myös couperosa- ja rosacea-ihoille laajemmin. Hinta määräytyy käsittelyn laajuuden mukaan noin 85 - 155 €.
Hoidossa yhdistetään ihonpuhdistus ultraäänilaitteella ja mekaanisesti käsin tukkeutuneille ihohuokosille. Hoitotuotteet, kuten seerumi ja naamio, valitaan ihon kunnon mukaan. Hinta 95 - 135 €.
Ihosi tarpeiden mukaan toteutettava kasvohoito tai ihonpuhdistus. Hoidon tarve voi olla esim. ihon kuivuus, velttous, epäpuhtaudet, akne, ruusufinni, couperosa, pigmenttimuutokset. Varaa tämä palvelu, jos et aikaa varatessa tiedä tarkemmin mitä hoitoa ihosi tarvitsee.
Hinta määräytyy käytettyjen tuotteiden tai laitteiden mukaan alkaen 95 €.
Veltostuneelle iholle ja kasvonpiirteille kehitetty ryhtihoito elektroterapiaa hyödyntäen. Kivuton laitehoito jota suositellaan 6-8 hoitokerran sarjana ihon kimmoisuuden ja kasvolihasten antaman luonnollisen ryhdin palauttamiseen. Alkupuhdistus, kuorinta, kiinteytys, seerumi, naamio ja hoitovoide. Yksittäisenä hoitona erinomainen juhliin valmistava käsittely. Hinta 80 €/hoito. Sarja-alennus 10%.
Kemiallinen kuorinta aktivoi ihon uudistumista. Hoito kirkastaa ja tasoittaa ihoa välittömästi. Kosmetologi valitsee oikean hedelmähapon asiakkaan ihon mukaan. Tämä kontrolloitu hedelmähappokäsittely, jota on tehty Ihonhoitokeskuksesa jo vuodesta 2006, ei aiheuta hilseilyä jälkikäteen eikä vaadi toipumisaikaa. Hinta eri vahvuisille happokäsittelyille 85 - 125 €.
Uusi L.E.D. valoterapiahoito ihon tehostettuun kuntouttamiseen.
Hoitoaiheena couperosa, akne, rypyt ja juonteet tai pigmenttimuutokset. Paras hoitomuoto atooppiselle iholle.
Kysy ihosi mukaista sarjahoitotarjousta.
Tunnettu ja tehokas uudistava hoito rypyille ja elvytystä sekä kirkkautta kaipaavalle iholle. Henkilökohtainen rulla soveltuu kuuden hoitokerran sarjaan. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, mikroneulaus, erikoisseerumi ja -naamio. Ensimmäinen hoitokerta 199 € sisältää henk.koht.rullan hankinnan, jatkohoidot 135 €.
Erikoishoito kiinteyttämään silmäluomien ihoa tai laskemaan turvotusta. Alkupuhdistus, kuorinta, Ditelle-laitekäsittely, seerumi, naamio, akupistepainelut ja hoitovoide. Pitkittyneeseen ongelmaan on suosituksena kuuden hoitokerran sarja. Hinta 83 €, sarja-ale 10 %.
Miellyttävä ja tehokas Ditelle-laitteella toteutettava ihon kuorinta-ihonpuhdistushoito. Erityisesti rasvoittuvan ihotyypin perushoito. Alkupuhdistus, kuorinta ultraäänilaitteella ihonpuhdistus, seerumi, naamio, hoitovoide. Hinta 80 €.
Kahden hoidon yhdistelmä esim. kasvohoito ja hieronta vartalolle. Käyntiaika 2 tuntia.

Pedikyyrit

Hemmoteleva hoitopaketti hyödylliseen rentoutukseen. Pehmentää jalkojen ja käsien ihon sileäksi. Yrttijylpy jaloille, käsien ja jalkojen ihon kuorintakäsittely, kynsien leikkaus sekä kosteuttavilla hoitovoiteilla rentouttava hieronta. 95 €
Todellista hyvinvointia jaloillesi. Ammattikäsittely sisältää yrttikylvyn jalkojen virkistämiseen ja puhdistamiseen, kovettumien pehmitysaine, kynsien leikkaus ja hoito, kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, hieronta ja tehokosteuttavat jalkatuotteet. (Hoito ei sisällä porausta kynsiin). Hinta 82 €.
Lisäpalveluna jalkojen ihon kuorinta tai kynsien lakkaus á 10 €.

Vartalo- ja hierontahoidot

Rentouttava ja lihasjännityksiä poistava klassinen hieronta. Hoitokohteena selkä, niska ja pää. Hieronta-aineena ihoa hoitava luomumanteliöljy. 30 min 40 €.
Kuten em. hierontahoito. Kesto 45 min. Hinta 55 €.
Selän ihon kuorinta, kosteushoito ja hieronta.

Hoidon alussa selän iho syväpuhdistetaan siloittavalla, ylellisellä kuorinta-aineella. Rentouttava hieronta manteliöljyllä poistaa jännityksiä pään, niskan, selän ja käsivarsien lihaksista.
Hoito viimeistellään ihon silkkiseksi tehokosteuttavalla hoitovoiteella. Hoito sisältää myös kasvojen lymfaattisen paineluhieronnan. Rentoudu ammattilaisen kosketuksessa.
Hoito on tuoksuton. Hoidon kesto 60 min, hinta 95 €.

Ihonhoitokeskus ja Safkat Ravintovalmennus

Verkkosivusto www.ihonhoitokeskus.fi.
Kosmetologi, koulutettu ravintovalmentaja ja hieroja Sari Holopainen palvelee asiakkaitaan Jyväskylän keskustassa Kirkkopuiston kulmalla. Nouse Ihonhoitokeskuksen tiloihin kuudenteen kerrokseen arjen, hälyn ja metelin ulottumattomiin. Rauhallinen ja kaunis toimitilamme on erittäin pidetty asiakkaidemme keskuudessa. Vahva ammattitaito ja kokemus takaavat hyvät hoitotulokset.

Puhelin 0405183918
Verkkosivu www.ihonhoitokeskus.fi ja www.safkat.fi
Sähköposti
Aukioloajat Avoinna sopimuksen mukaan.
Osoite
Kauppakatu 23 B 40
40100 Jyväskylä
Sisäänkäynti Kilpisenkadulta