Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Ajankohtaista

Varaa kosmetiikkatuotteiden tai lahjakortin ostosaika 15 min.
Rauhaisan ostosajan varaaminen mahdollistaa tarvittaessa henkilökohtaisen neuvontapalvelun oikeiden valintojen tueksi.
Tuotteita tilattavissa myös ilman toimituskuluja tilauslomakkeella www.ihonhoitokeskus.fi -sivustolta samoin kuin lahjakortteja verkkokaupastamme.
Kirjoita viestikenttään millaiseen hoitoon haluat saamasi lahjakortin käyttää ja haluatko ottaa samalla muuta hoitoa tai tuotteita. Lahjakortti toimii maksuvälineenä hoitolassa.

Safkat Ravintovalmennus

Tapaaminen voi olla yksittäinen vastaanottokäynti ravintovalmennuksen puitteissa (hinta 80 euroa) tai valmennuspakettiin sisältyvä käynti.
45-60 min. Lisätietoja sari.ihonhoito@gmail.com.

3D-kestopigmentointi

Harkitsetko 3D-kestopigmentointien ottamista, mutta haluat vielä lisätietoja ja henkilökohtaisen suunnitelman pigmentoinnin toteutuksesta? Varaa aika konsultaatioon joka ei velvoita sinua varaamaan käsittelyä, mutta saat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi ja henkilökohtaisen suunnitelman työn toteutuksesta. Ihonhoitokeskuksessa näet valokuvia täällä tehdyistä kestopigmentoinneista ja eri väri- sekä mallivaihtoehdoista.
Sisältää huolellisen suunnittelun, puudutuksen, ammattitaitoisen toteutuksen ns. karvamenetelmällä kokeneen kestopigmentoijan SH tekemänä. Turvallinen pigmentointiväri kestää ihossa erittäin hyvin eikä muutu ajan myötä sinertäväksi, punertavaksi tms. Hintaan sisältyy myös jälkihoitoaine kotiin ja toinen käyntikerta noin 5-6 viikon kuluttua jolloin kulmat viimeistellään. Kokonaispakettihinta on 435 €.

HUOM. jos sinulla ei ole lainkaan omia kulmakarvoja tai muualla aikaisemmin tehdyt kestopigmentoinnit, tarvitset pidemmän aikavarauksen. Ota ensin yhteyttä Ihonhoitokeskukseen p. 040 5183918 tai sari.ihonhoito@gmail.com.
4-6 viikkoa ensimmäisestä käsittelystä.
Aikaisempina vuosina Ihonhoitokeskuksessa tehtyjen 3D-kestopigmentointien värin vahvistus.

Karvanpoistot

IPL-valoimpulssihoito on miellyttävä ja turvallinen menetelmä pysyvään karvanpoistoon. Kivuton ja nopea hoito. Hinnat alkaen 95 €.
Kasvojen alueelle toteutettu valoimpulssihoitosarja vähentää karvoitusta turvallisesti ja pysyvästi. Hinnoitellaan hoitoalueen laajuuden perusteella alkaen 60 €/hoito. Hoitokertojen väli on noin kuukausi. Sopii asiakkaan ihon väriä tummempiin karvoihin, jotka on ajeltu lyhyeksi ennen hoitolaan tuloa. Miellyttävä menetelmä joka sopii myös herkkäihoisille.
IPL-valoimpulssilla pysyvää helpotusta säärikarvojen ajeluun. Kivuton, nopea ja ihoystävällinen karvanpoisto. Hinnoittelu jaloissa käsiteltyjen alueiden laajuuden mukaan alkaen 150 €.
Hoito-ohjelma ja tarjous suunnitellaan henkilökohtaiseti vartalon laajemmille alueille kuten sääret, reidet ja bikinialue.
Varaa aika veloituksettomaan konsultaatiokäyntiin laajan hoito-ohjelman suunnittelua varten.
Konsultaatiossa käymme henkilökohtaisesti läpi tilanteesi: mikä karvanpoistomenetelmä on sinulle paras, kuinka monta hoitokertaa mahdollisesti tarvitset, hinta-arvio ja esittelemme IPL-valoimpulssihoidon. Konsultaatio on maksuton eikä velvoita hoitojen ottamiseen. Kirjoita varausta tehdessäsi Viesti-kenttään mille ihoalueelle haluaisit karvanpoiston.

Kasvohoidot

Herkistyneelle iholle kehitetty kosmetologin asiantuntevin käsin toteutettava lempeä kasvohoito jossa yhdistyvät hajusteettomat, suomalaiset Bioderm Medical -hoitotuotteet ja ainutlaatuinen lymfahieronta. Sopii erinomaisesti myös rentoutushoidoksi jokaiselle! Hinta hoitoainevalinnoista riippuen alkaen 100 €.
Kirkastava IPL hoito sopii punoittavalle couperosa / rosacea -iholle, samealle tai pigmentoituneelle iholle sekä antamaan napakkuutta elvytystä kaipaavalle iholle. Tulehtuneen aknen hoidossa myös tehokas rauhoittamaan ihoa.
Nopea ja miellyttävä tehohoito. Hinta 150 €/kasvot. Kysy sarjahoitoalennusta hoitolasta. Hoitoalue laajennettavissa lisämaksusta kaulaan, rinnan yläosaan jne.
Kuivuudesta kärsivälle iholle kehitetty tehohoito. Sisältää silottavan ultraäänikuorinnan, tehokosteuttavien tuotteiden imeytyksen ultraäänellä ja rentouttavan kasvohieronnan. Ihon kosteuspitoisuuden mittaus ennen ja jälkeen hoidon todistaa erinomaisen hoitotehon! Suositellaan kolmen hoidon sarjana.
Hinta 135 €, sarjahoitona 125 €/kerta.
Erikoiskestävät kestovärjäykset korostavat kauniisti katsettasi. Käsittelyyn sisältyy ripsien ja kulmien kestovärjäykset (useita eri sävyvaihtoehtoja), kulmien huolellinen muotoilu kasvonpiirteittesi mukaan ja silmänympärysihon hoito (kuorinta/naamio, akupistepainelut ja kiinteyttävä silmänympärysvoide). Kokonaishinta 55 €.
Ihoanalyysi antaa sinulle tietoa ihosi kunnosta ja sen mukaisesta ihonhoidosta kotona. Tule analyysiin ilman meikkiä ja tuo mukanasi kosmetiikkatuotteet joita olet käyttänyt viime aikoina (pakkausten ainesosaluetteloineen). Kesto noin 30 min. Hinta 35 euroa.
Uusi L.E.D. valoterapiahoito ihon tehostettuun kuntouttamiseen.
Hoitoaiheena couperosa, akne, rypyt ja juonteet tai pigmenttimuutokset. Paras hoitomuoto atooppiselle iholle.
Kysy ihosi mukaista sarjahoitotarjousta.
Tunnettu ja tehokas uudistava hoito rypyille ja elvytystä sekä kirkkautta kaipaavalle iholle. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, mikroneulaus, erikoisseerumi ja -naamio. Kasvohoidon hinta on 135 kasvoille. Kaula ja rinnan yläosa 50 lisämaksu. Henkilökohtainen mikroneulausrulla 124,- (soveltuu 6 hoitokertaa käytettäväksi)
Ihosi tarpeiden mukaan toteutettava kasvohoito tai ihonpuhdistus. Varaa tämä palvelu, jos et aikaa varatessa tiedä tarkemmin mitä hoitoa ihosi tarvitsee.
Hinta määräytyy käytettyjen tuotteiden tai laitteiden mukaan alkaen 95 €.
Miellyttävä ja tehokas Ditelle-laitteella toteutettava ihon kuorinta-ihonpuhdistushoito. Erityisesti rasvoittuvan ihotyypin perushoito. Alkupuhdistus, kuorinta ultraäänilaitteella ihonpuhdistus, seerumi, naamio, hoitovoide. Hinta 85 €.
Opiskelijakortilla 75 €
Hoidossa yhdistetään ihonpuhdistus ultraäänilaitteella ja mekaanisesti käsin tukkeutuneille ihohuokosille. Hoitotuotteet, kuten kuorinta, seerumi ja naamio, valitaan ihon kunnon mukaan.Talirauhasten toimintaa tasoittaa ja ihon rasvoittumista hillitsee hoidossa käytettävä LED-valoterapia. Iho on hoidon jälkeen pitkään superpuhdas. Käsittelystä ei jää ärsytyspunoitusta ihoon. Hinta 140 €
Yleisimmin poskissa ja nenänpielissä näkyvien laajentuneiden pintaverisuonien paikallishoito. Hoitokäsittely tasoittaa häiritsevää punoitusta ja siten vähentää meikkaamisen tarvetta. Sopii paitsi yksittäisten verisuonien hoitoon esim. nenänpielissä, myös couperosa- ja rosacea-ihoille laajemmin. Hinta määräytyy käsittelyn laajuuden mukaan noin 85 - 155 €.
Kemiallinen kuorinta aktivoi ihon uudistumista. Hoito kirkastaa ja tasoittaa ihoa välittömästi. Kosmetologi valitsee oikean hedelmähapon asiakkaan ihon mukaan. Hoito ei aiheuta hilseilyä jälkikäteen eikä vaadi toipumisaikaa. Kuorintahoitoa täydentää LED-valoterapia. Hinta 150 €.
Ikääntymismuutosten tehokkaaseen hoitoon kehitetty anti-age -kasvohoito ultraääntä / elektro- tai LED-valoterapiaa hyödyntäen asiakkaan tilanteen mukaan. Kivuton laitehoito jota suositellaan 6-8 hoitokerran sarjana ihon kimmoisuuden ja kasvolihasten antaman luonnollisen ryhdin palauttamiseen. Sisältää kuorintakäsittelyn ihon kunnon mukaan sekä seerumin ja naamion. Hinta yksittäiselle käynnille 180 . Sarjahoidoista alennus käyntikertojen mukaan.
Erikoishoito kiinteyttämään silmäluomien ihoa tai laskemaan turvotusta. Alkupuhdistus, kuorinta, Ditelle-laitekäsittely, seerumi, naamio, akupistepainelut ja hoitovoide. Pitkittyneeseen ongelmaan on suosituksena kuuden hoitokerran sarja. Hinta 83 €, sarja-ale 10 %.
Kahden hoidon yhdistelmä esim. kasvohoito ja hieronta vartalolle tai valoimpulssihoito ja jalkahoito. Kirjoita viestikenttään toivomuksesi.

Pedikyyrit

Hemmoteleva hoitopaketti hyödylliseen rentoutukseen. Pehmentää jalkojen ja käsien ihon sileäksi. Yrttijylpy jaloille, käsien ja jalkojen ihon kuorintakäsittely, kynsien leikkaus sekä kosteuttavilla hoitovoiteilla rentouttava hieronta. 95 €
Todellista hyvinvointia jaloillesi. Ammattikäsittely sisältää yrttikylvyn jalkojen virkistämiseen ja puhdistamiseen, kovettumien pehmitysaine, kynsien leikkaus ja hoito, kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, hieronta ja tehokosteuttavat jalkatuotteet. (Hoito ei sisällä porausta kynsiin). Hinta 82 €.
Lisäpalveluna jalkojen ihon kuorinta tai kynsien lakkaus á 10 €.

Vartalo- ja hierontahoidot

Rentouttava ja lihasjännityksiä poistava klassinen hieronta. Hoitokohteena selkä, niska ja pää. Hieronta-aineena ihoa hoitava luomumanteliöljy. 30 min 40 €.
Kuten em. hierontahoito. Kesto 45 min. Hinta 55 €.
Selän ihon kuorinta, kosteushoito ja hieronta.

Hoidon alussa selän iho syväpuhdistetaan siloittavalla, ylellisellä kuorinta-aineella. Rentouttava hieronta manteliöljyllä poistaa jännityksiä pään, niskan, selän ja käsivarsien lihaksista.
Hoito viimeistellään ihon silkkiseksi tehokosteuttavalla hoitovoiteella. Hoito sisältää myös kasvojen lymfaattisen paineluhieronnan. Rentoudu ammattilaisen kosketuksessa.
Hoito on tuoksuton. Hoidon kesto 60 min, hinta 95 €.

Ihonhoitokeskus ja Safkat Ravintovalmennus

Verkkosivusto www.ihonhoitokeskus.fi.
Kosmetologi, koulutettu ravintovalmentaja ja hieroja Sari Holopainen palvelee asiakkaitaan Jyväskylän keskustassa Kirkkopuiston kulmalla. Nouse Ihonhoitokeskuksen tiloihin kuudenteen kerrokseen arjen, hälyn ja metelin ulottumattomiin. Rauhallinen ja kaunis toimitilamme on erittäin pidetty asiakkaidemme keskuudessa. Vahva ammattitaito ja kokemus takaavat hyvät hoitotulokset.

Puhelin 0405183918
Verkkosivu www.ihonhoitokeskus.fi ja www.safkat.fi
Sähköposti
Aukioloajat Avoinna sopimuksen mukaan.
Osoite
Kauppakatu 23 B 40
40100 Jyväskylä
Sisäänkäynti Kilpisenkadulta