Varaa Fresh Air-Korvakynttilähoito ja pään alueen vyöhykehieronta 60 min , 62,00 €

Korvakynttiähoito on fysikaalinen, luontaislääkinnällinen hoitomuoto ja erittäin rentouttava ja miellyttävä kokemus. Korvakynttilä on luonnontuote, sisältäen mehiläisvahaa, hunajauutetta, yrttiuutteita(kamomilla, salvia, kuisma). Lämmin alipaine kierrättää yrttiuutehöyryä korvakäytävässä. Alipaineen höyry stimuloi korvaa lempeästi, pehmentäen ja nostaen vaikkua ylöspäin korvakäytävästä. Hoito tehdään molempiin korviin, jonka jälkeen levollisen rauhoittava pään alueen vyöhykehieronta.
Hoitoa suositellaan poski- ja nenäonteloiden tukkoisuuteen, stressiin, päänsärkyyn, migreenin, tinnitukseen,virkistämään aineenvaihduntaa, ääreisverenkiertoa, aktivoimaan lymfakiertoa ja hapensaantia.

image.jpg

Jadeia

Kiireinen arki on hyvä katkaista välillä ja keskittyä vain itseensä ja hyvään oloon, olipa se hetki sitten rentouttava hieronta, kaunistava kasvohoito, upeat rakennekynnet, uusi väri hiuksissa tai säihkyvät ripsipidennykset.Ihana ajatus on myös tarjota tämä arjen ilo parhaalle kaverille tai omalle rakkaalle lahjakortin muodossa. Kauneushoitolamme löydät Tampereen Lielahdesta. Tutustu kattavaan valikoimaamme www.jadeia.fi ja varaa aikasi helposti netistä vaikka keskellä yötä. Lämpimin terveisin: Nina, Tuulia, Terttu, Karita,Taija, Jani ja Emmi

Tutustu hoitoihimme ja varaa aikasi.

Nähdään pian.

Puhelin Nina 0505014306,Terttu 0400406670
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Liike on avoinna ma-pe 9-18 ja la-su sopimuksen mukaan. Voimme arkisin aloittaa aikaisemmin tai lopettaa myöhemmin jos se sopii sinulle paremmin.
Osoite
Possijärvenkatu 1
33400 Tampere
Tampere