Varaa Tyviraidat ja leikkaus (pitkät, yli hartioiden) 180 min , 125,00 €

- Sisältää raidoituksen, sävytyksen, leikkauksen, föönauksen ja viimeistelyn. Lopullinen hinta määräytyy käytetyn ajan ja materiaalin mukaan.

- Extra paksujen hiusten lisä 15€

-Hiusten värjäyksen yhteydessä mahdollisuus lisäpalveluille, kuten Simplex- hoito 40€ tai Split End Bonder latvahoito 15-30€ tai ripsien ja kulmien värjäykset.

-Suositusten mukaisesti emme värjää alle 16-vuotiaiden hiuksia

Jadeia

Kiireinen arki on hyvä katkaista välillä ja keskittyä vain itseensä ja hyvään oloon, olipa se hetki sitten rentouttava hieronta, kaunistava kasvohoito, upeat rakennekynnet, uusi väri hiuksissa tai säihkyvät ripsipidennykset.Ihana ajatus on myös tarjota tämä arjen ilo parhaalle kaverille tai omalle rakkaalle lahjakortin muodossa. Kauneushoitolamme löydät Tampereen Lielahdesta. Tutustu kattavaan valikoimaamme www.jadeia.fi ja varaa aikasi helposti netistä vaikka keskellä yötä. Lämpimin terveisin: Nina, Tuulia, Terttu, Karita,Taija, Jani ja Emmi

Tutustu hoitoihimme ja varaa aikasi.

Nähdään pian.

Puhelin Nina 0505014306,Terttu 0400406670
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Liike on avoinna ma-pe 9-18 ja la-su sopimuksen mukaan. Voimme arkisin aloittaa aikaisemmin tai lopettaa myöhemmin jos se sopii sinulle paremmin.
Osoite
Possijärvenkatu 1
33400 Tampere
Tampere