Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Palvelut

Yumi Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestovärjäyksellä. Yumi Lashes taivuttaa ripset ylöspäin, antaen ripsille pituutta, korkeutta ja volyymia, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

1. Guinot-kasvohoidot

Hydra peeling on ihoa uudistava erikoiskasvohoito.
Hoito kirkastaa ihon väriä, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja madaltaa juonteita. Hoidossa käytettävät fytiinihappo ja biolactone saavat aikaan ihon tehokkaan kuorinnan ja kirkastamisen.

Hoidon jälkeen iho on uudistunut, heleä ja täydellisen kosteutettu. Pigmenttiläiskiä vaalentavan vaikutukseen suositellaan sarjahoitoa. Lopputulos on häikäisevä!
Ikääntymisen ja väsymyksen myötä kasvonpiirteet muuttuvat raskaammaksi ja menettävät ryhdikkyyttään. Uudistunut Hydradermie Lift auttaa tehokkaasti ihon kiinteyden palauttamisessa. Hoito perustuu kasvolihasten stimulointiin, jolloin syvällä sijaitsevat kasvolihakset jäntevöityvät ja ihosolujen toiminta aktivoituu. Hydradermie Lift on kasvoille kuin kuntosalitreeni vartalolle, se palauttaa nuorekkaan ulkonäön. Ilman ruiskeita!

Hoidon ensimmäisessä vaiheessa aktivoidaan ihon nestekiertoa, jolloin kuona-aineet poistuvat ihosta ja ylimääräinen turvotus häviää. Toisessa vaiheessa harjoitetaan kasvolihaksia eksimotoorisen virran avulla, jolloin kasvot saavat uuden ryhdikkään ilmeen. Hoidossa käsitellään silmänympärys,- kasvo- ja kaulalihakset. Hoito on täysin kivuton ja se viimeistellään rentouttavalla hieronnalla, ampulleilla ja kiinteyttävillä naamioilla.

Jo yksi hoitokerta kohottaa kasvolihaksia merkittävästi, mutta tehokkaampien tulosten saamiseksi suositellaan 4-10 kerran hoitosarjaa.
Hydradermie Lift yeux vaikuttaa kaikkiin silmänympärysihon ongelmiin: turvotukseen, tummiin silmänalusiin, juonteisiin ja kuivuuteen. Tehokas hoito yksittäisen hoitona esimerkiksi ennen juhlia tai neljän kerran hoitosarjana tehokkaampien tulosten saamisessa.
Täydellisen kokonaisvaltainen Deluxe-kasvohoito! Syväkosteutus, syväpuhdistus, happihoito, lymfakierron aktivointi ja kasvolihasten kiinteytys täydentyen rentouttavilla kasvo, hartia- ja käsihieronnoilla, kiinteyttävillä ampulleilla sekä naamioilla. Hoito antaa ihollesi kaiken sen mistä olet aina haavellut!
Hoidon teho perustuu kaksoisionisaatioon, jossa ihoon imeytetään kasviperäisiä aktiiviaineita. Lisäksi hoidossa tehtävä happiterapia parantaa ihon hapensaantia ja aktivoi mikroverenkiertoa. Hydradermie kaksoisionisaatio on tehokkain syväpuhdistava ja syväkosteuttava kasvohoito mikä on koskaan lanseerattu!

Hoito räätälöidään aina ihosi yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Hoidossa valitaan ihosi tarpeiden ja kunnon mukaan ihoon imeytettävät seerumigeelit kosteusköyhälle, kuivalle, rasvaiselle, herkälle, pigmenttihäiriöiselle tai ikääntyvälle iholle. Hoito sisältää kuorinnan, hoitoaineiden imetyksen, tarvittaessa ihonpuhdisuksen,happiterapian,hieronnan, kiinteyttävät ampullit, hieronnan ja kasvonaamiot.
Hydradermien teho perustuu kaksoisionisaatioon, jossa ihoon imeytetään kasviperäisiä aktiiviaineita ja iho saadaan syväpuhdistettua. Lisäksi hoidossa tehtävä happiterapia parantaa ihon hapensaantia ja aktivoi mikroverenkiertoa.

Hoito räätälöidään aina ihosi yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Hoidossa valitaan ihosi tarpeiden ja kunnon mukaan ihoon imeytettävät seerumigeelit kosteusköyhälle, kuivalle, rasvaiselle, herkälle, pigmenttihäiriöiselle tai ikääntyvälle iholle. Hoito sisältää kuorinnan, hoitogeelien imeytyksen, tarvittaessa ihonpuhdistuksen, happiterapian, hieronnan ja naamiot.
Hydradermie kaksoisionisaatio kasvohoito räätälöidään aina ihosi yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Hoidossa valitaan ihosi tarpeiden ja kunnon mukaan ihoon imeytettävät seerumigeelit kosteusköyhälle, kuivalle, rasvaiselle, herkälle, pigmenttihäiriöiselle tai ikääntyvälle iholle. Hoito sisältää kuorinnan, hoitoaineiden imetyksen laitteella, tarvittaessa ihonpuhdistuksen, happiterapian ja naamiot.
Erikoiskasvohoito tasoittaa juonteita ja heleyttää ihoa. Kuorinnan jälkeen ihoon imeytetään kaksiosainen seerumi, mikä sisältää 1g puhdasta c-vitamiinia ja Guinot`n patentoiman cellular life complex- yhdisteen. Nämä yhdessä uudistavat voimakkaasti ihoa ja stimuloivat kollageenin tuotantoa. Hoitoon kuuluva kasvolihaksia kiinteyttävä hieronta ja hyaluronihappoa sisältävä naamio kohottavat ihoa välittömästi.
Hoito poistaa turvotusta ja tasoittaa juonteita. Sisältää laitehoidon, oman kiinteyttävän hieronnan ja erikoisnaamion. Naamio sisältää ihosoluja ravitsevan Cellular life complex- yhdisteen ja hapenottokykyä parantavaa Pro- oxygenia.
Liftosome palauttaa ihon kimmoisuuden, kiinteyden ja ryhdin! Kuorinnan jälkeen iholle levitetään Pro-collagen tehotiiviste, jolla on syväkiinteyttävä vaikutus.Tiivisteen päälle levitetään Masque thermolift- lämpönaamio. Naamio luovuttaa elvyttävää lämpöä ihon pinnalle ja sen syvimpiin kerroksiin muotoillen samalla kasvonpiirteitä. Hoito päättyy kiinteyttävällä seerumilla tehtävään sivelyhierontaan. Hoitoa suositellaan erityisesti ennen tärkeää tilaisuutta antamaan tervettä hehkua ja napakkuutta iholle.
Aromaattisten öljyjen tuoksut johdattavat sinut kauneuden kiehtovaan maailmaan heti hoitohuoneeseen astuessasi. Hoitavat öljyt ja stressiä poistava erikoishieronta ovat avaimia hyvään oloon. Rentoudut kokonaisvaltaisesti ja ihosi on virkistynyt.

Kuorinnan jälkeen kasvot ja hartiat hierotaan ihollesi valitulla aromaattisella öljyseoksella. Hoito täydentyy kasviuutteita ja aloe veraa sisältävään peel off –naamioon.
Aromaattisten öljyjen tuoksut johdattavat sinut kauneuden kiehtovaan maailmaan heti hoitohuoneeseen astuessasi. Hoitavat öljyt ja stressiä poistava erikoishieronta ovat avaimia hyvään oloon. Rentoudut kokonaisvaltaisesti ja ihosi on virkistynyt.

Kuorinnan jälkeen kasvot ja hartiat hierotaan ihollesi valitulla aromaattisella öljyseoksella. Hoito täydentyy kasviuutteita ja aloe veraa sisältävään peel off –naamioon.
Hydraclean on nopea, tehokas ja edullinen hoitoratkaisu ihon epäpuhtauksille. Rentouttava Thermoclean- lämpökäsittely yhdessä puhdistavan hoitogeelin kanssa poistaa kuona-aineita ja vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa.
Hydraclean on nopea, tehokas ja edullinen hoitoratkaisu ihon epäpuhtauksille. Rentouttava Thermoclean- lämpökäsittely yhdessä puhdistavan hoitogeelin kanssa poistaa kuona-aineita ja vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa. Hoitoon voi yhdistää tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen. Ihohuokosia supistava ja kirkastava kasvohoito sopii täydellisesti nuoren ihon hoitoon!
Hydraclean on nopea, tehokas ja edullinen hoitoratkaisu ihon epäpuhtauksille. Rentouttava Thermoclean- lämpökäsittely yhdessä puhdistavan hoitogeelin kanssa poistaa kuona-aineita ja vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa. Hoitoon voi yhdistää tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen. Ihohuokosia supistava ja kirkastava kasvohoito sopii täydellisesti nuoren ihon hoitoon!
Lisäpalvelut: Ripsien ja/tai kulmien värjäys, tai kasvokarvojen poisto sokerilla/vahalla.

Hinta määräytyy hoidon ja lisäpalvelun mukaan. (Kasvohoito valitaan paikan päällä)

2. Bioline-kasvohoidot

Hoito vahvistaa couperosa ihoa sekä rauhoittaa muista syistä ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Ihostasi tulee pehmeä, raikas ja tasaisen värinen.
Tasapainottaa ihon kosteuspitoisuutta samalla kun ylläpitää sen luonnollisia toimintoja ja raikkautta. Sopii kaikille ihoille kosteuttavana virkistyshoitona. Hoito sisältää kuorinnan, kosteuttavan hyaluronihapposeerumin, hieronnan ja naamion.
Kiinteyttävä ja syväkosteuttava kasvohoito. Sopii hyvin kuivuuteen taipuvaiselle iholle. Hoito sisältää kuorinnan, seerumin, kasvolihaksia kohottavan erikoishieronnan ja naamion.
Luonnonmukainen kasvohoito, sopii kaikille ihoa virkistävänä ja energisoivana hoitona. Hoidossa iho saa kaikki tarvitsemansa vitamiinit ja hivenaineet sekä ihon hapensaanti paranee.
Tämä kasvohoito saa ihosi jälleen hehkumaan. Kirkastava ja uudistava hoito hyödyntää AHA- ja PHA-happoja, jotka palauttavat ihosi kuulauden sekä ehkäisevät pigmenttiläiskien syntymistä.
Uutta elinvoimaa iholle. Ravitseva hoito kuivalle ja atooppiselle iholle. Hoito sisältää kuorinnan, ihon joustavuutta korjaavan seerumin, hieronnan ja naamion.
Reveillance on laajasti suojaava antioksidanttihoito, joka soveltuu kaikille ihotyypeille palauttamaan ihon kiinteyden ja raikkauden. Virkistävä kasvohoito antaa suojaa, uudistaa ihoa, tehden ihosta jälleen pehmeän ja hehkeän.
Lisäpalvelut: Ripsien ja/tai kulmien värjäys, tai kasvokarvojen vahalla/sokerilla.

Hinta määräytyy hoidon ja lisäpalvelun mukaan. (Kasvohoito valitaan paikan päällä)

3. Guinot-vartalohoidot

Ihoa kuoriva, pehmittävä ja rentouttava vartalohoito. Vartalo kuoritaan 100 % luonnonmukaisella kuorintavoiteella. Kuorinta sisältää valkoista ja ruskeaa sokeria, suolaa, kiwinsiemiä ja voipuun voita.. Kuolleet solut ja epäpuhtaudet poistuvat, jolloin iho pehmenee ja ihosolut uudistuvat. Vartalo hierotaan rentouttavalla energizing öljyllä. Öljy sisältää appelsiinin, sitruunan ja greipin eteerisiä öljyjä. Hieronta poistaa jännitystiloja ja antaa elinvoimaa.
Rentoutus ja kiinteytys samalla kertaa! Hoito sisältää entsyymikuorinnan, selluliittia hajottavan hieronnan eteerisillä öljyillä ja nesteitä poistavan saunamask- naamion. Vartalo kiinteytyy ja tuntuu välittömästi kevyemmältä.
Kaunis päivetys iholle ilman auringon haitallisiä säteitä!
Hoito sisältää sokeri/kiiwi- kuorinnan ja itsestään ruskettavan voiteen.

4. Bioline-vartalohoidot


Kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hoito sisältää herkullisen riisihunaja- vartalokuorinnan ja hieronnan stressiä poistavalla aromaattisellä öljyseoksella.

5. Jalkahoidot

Sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien siistimisen ja hieronnan.
Sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien siistimisen, hieronnan ja lakkauksen. Hoitoon kuuluu oma lakka, jonka saat hoidon jälkeen mukaasi.
Sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien siistimisen, hieronnan ja kosteuttavan sekä turvotusta poistavan naamion jaloille.
Sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien siistimisen, pitkän rentouttavan hieronnan ja naamion.

6. Käsihoidot

Hoito sisältää kuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, hieronnan ja kosteuttavat naamiopussukat käsille.
Sisältää kuorinnan, viilauksen ja kosteuttavan käsinaamion.
Shellac kestolakkaus kestää kauniin kiiltävänä 14 päivää. Shellac on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynttä kuin geeli. Shellac lakkauksen yhteydessä kynnen pintaa ei viilata lainkaan, vaan lakkaus levitetään suoraan puhdistetulle kynnelle. Tällöin omat kynnet eivät ohene, eivätkä vaurioidu. Shellac on rekisteröity tuotemerkki ja markkinoiden ainut kauttaaltaan patentoitu UV- lakkausmentelmä.
Hemmottelevat käsihoito sisältää kuorinnan, kynsinauhoja hoidon, kynsien viilauksen, käsihieronnan, shellac- kestolakkauksen ja kosteuttavan käsinaamion.

7. Karvanpoistot sokerilla / lämminvahalla

Lämminvahalla saadaan poistettua häiritsevät ihokarvat juurineen pois. Karva pysyy poissa n.3-4 viikkoa voidaan poistaa karvat sääristä, koko jaloista, käsistä, bikinirajasta, kainaloista ja kasvoista.

Karvanpoiston jälkihoitona suositellaan käytettäväksi Guinot Epil confort- linjan karvankasvua hidastavia tuotteita. Epil confort- tuotteiden bulbaine-yhdiste hidastaa karvankasvua karvanpoiston jälkeen. Tuotteet myös vaalentavat ja pehmentävät ihokarvoja. Iho säilyy karvanpoiston jälkeen pidempään pehmeänä ja sileänä.

Säännöllisen käytön johdosta ihokarvojen poistaminen helpottuu ja karvanpoiston väli pitenee. Epil confort- tuotteet ehkäisevät ihon tulehtumista ja ärsyyntymistä karvanpoiston jälkeen. Säännöllinen karvanpoisto hidastaa karvankasvua ja ohentaa karvaa.
(sääret vahalla, kainalot ja bikini sokerilla)
Sokerointi on hellävarainen menetemä poistaa ihokarvat juurineen pois. Sokeri sisältää vain luonnonmukaisia aineosia; sokeria, vettä ja sitruunamehua. Sokerissa ei ole allergisoivia kemikaaleja. Sokeri kuorii samalla kuolleet ihosolut pois, joten ihosta tulee silkkisen pehmeä.

Sokeroinnissa karva poistetaan myötäkarvaan pois, jolloin karva ei katkea ja eikä karvatuppi ärsyynny. Sokerilla voidaan poistaa erittäin lyhyttäkin karvaa.
Lämminvahalla saadaan poistettua häiritsevät ihokarvat juurineen pois. Karva pysyy poissa n.3-4 viikkoa. Vahalla voidaan poistaa karvat sääristä, koko jaloista, käsistä, bikinirajasta, kainaloista ja kasvoista. Karvanpoiston jälkihoitona suositellaan käytettäväksi Guinot Epil confort- linjan karvankasvua hidastavia tuotteita.
Lämminvahalla saadaan poistettua häiritsevät ihokarvat juurineen pois. Karva pysyy poissa n.3-4 viikkoa voidaan poistaa karvat sääristä, koko jaloista, käsistä, bikinirajasta, kainaloista ja kasvoista.

Karvanpoiston jälkihoitona suositellaan käytettäväksi Guinot Epil confort- linjan karvankasvua hidastavia tuotteita. Epil confort- tuotteiden bulbaine-yhdiste hidastaa karvankasvua karvanpoiston jälkeen. Tuotteet myös vaalentavat ja pehmentävät ihokarvoja. Iho säilyy karvanpoiston jälkeen pidempään pehmeänä ja sileänä.

Säännöllisen käytön johdosta ihokarvojen poistaminen helpottuu ja karvanpoiston väli pitenee. Epil confort- tuotteet ehkäisevät ihon tulehtumista ja ärsyyntymistä karvanpoiston jälkeen. Säännöllinen karvanpoisto hidastaa karvankasvua ja ohentaa karvaa.
(sääret, bikini ja kainalo)
Sokerointi on hellävarainen menetemä poistaa ihokarvat juurineen pois. Sokeri sisältää vain luonnonmukaisia aineosia; sokeria, vettä ja sitruunamehua. Sokerissa ei ole allergisoivia kemikaaleja. Sokeri kuorii samalla kuolleet ihosolut pois, joten ihosta tulee silkkisen pehmeä.

Sokeroinnissa karva poistetaan myötäkarvaan pois, jolloin karva ei katkea ja eikä karvatuppi ärsyynny. Sokerilla voidaan poistaa erittäin lyhyttäkin karvaa, jonka ansiosta karvankasvu hidastuu huomattavasti. Suosittelemme sokerointia erityisesti arkojen ihoalueiden, kuten kainaloiden ja bikinialueen karvanpoistoon.
Lämminvahalla saadaan poistettua häiritsevät ihokarvat juurineen pois. Karva pysyy poissa n.3-4 viikkoa voidaan poistaa karvat sääristä, koko jaloista, käsistä, bikinirajasta, kainaloista ja kasvoista.

Karvanpoiston jälkihoitona suositellaan käytettäväksi Guinot Epil confort- linjan karvankasvua hidastavia tuotteita. Epil confort- tuotteiden bulbaine-yhdiste hidastaa karvankasvua karvanpoiston jälkeen. Tuotteet myös vaalentavat ja pehmentävät ihokarvoja. Iho säilyy karvanpoiston jälkeen pidempään pehmeänä ja sileänä.

Säännöllisen käytön johdosta ihokarvojen poistaminen helpottuu ja karvanpoiston väli pitenee. Epil confort- tuotteet ehkäisevät ihon tulehtumista ja ärsyyntymistä karvanpoiston jälkeen. Säännöllinen karvanpoisto hidastaa karvankasvua ja ohentaa karvaa.
Lämminvahalla ja sokerilla saadaan poistettua häiritsevät ihokarvat juurineen pois. Karva pysyy poissa n.2-4 viikkoa.

9. Kestovärjäykset

Kestovärjäyksellä saadaan ripsiin ja kulmiin tummempi sävy ja katseeseen terävyyttä. Hintaan sisältyy kulmien muotoilu.

Kestovärjäyksellä saadaan ripsiin ja kulmiin tummempi sävy ja katseeseen terävyyttä. Hintaan sisältyy kulmien muotoilu.

Kauneushoitola Adelin

Olemme Myyrmäessä sijaitseva Ihonhoidon erikoisliike. Olemme erikoistuneet vuodesta 2006 Guinot kasvo- ja vartalohoitoihin. Lisäksi käytämme Bioline sarjaa luonnonmukaiseen ihonhoitoon. Hoitovalikoimaamme kuuluvat myös jalka- ja käsihoidot, ripsien pidennykset ja sokeroinnit. Haluamme että hoito on sinulle aina rentouttava kokemus.

Lämpimästi tervetuloa!

Puhelin 09-2416100
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Myymälä: ma-pe 11-18
Hoitoajat sopimuksen mukaan
Osoite
Jönsaksenkuja 4
01600 Vantaa
Myyrmäki