Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

1. Kasvohoidot

Uudistava AHA-BHA hedelmähappohoito. Ihoa tehokkaasti uudistava sarjahoito erityisesti väsyneelle, harmaalle ja vanhenevalle iholle sekä pigmenttimuutoksiin. Sisältää Yonka-tervehdyksen, alkupuhdistuksen, Lucas sprayn, kevytkuorinnan, AHA-hedelmähappokuorinnan, hieronnan, silmänympärysnaamion, erikoisnaamion syväjäädytetyistä hedelmistä, kulmien muotoilun sekä kosteusvoiteen.

Sopii myös kertahoitona uudistamaan väsynyttä ihoa.
Suositellaan sarjahoitona - 10%
Kasvonpiirteitä kohottava ja kiinteyttävä hoito. Sisältää Yonka-tervehdyksen, alkupuhdistuksen, Lucas sprayn, kaksoiskuorinnan, juonne- ja ryppykuorinnan, seerumin paikallisesti, hieronnan, huulinaamion, tuplaliftaavan naamion, kulmien muotoilun sekä kosteusvoiteen.
Kauneustauko sisältää Yonka-tervehdyksen, alkupuhdistuksen, Lucas sprayn, kevyen kuorinnan, kasvojen ja kaulan hieronnan, kosteuttavan naamion sekä kosteusvoiteen.
Pitkävaikutteinen ja syväkosteuttava kasvohoito kuivalle ja kosteutta kaipaavalle iholle. Tehokkaiden tulosten kasvohoito ikääntymisen merkkejä vastaan!

Suurimolekyylinen hyaluronihappo toimii ihon pintakerroksessa suojaten, pienimolekyylinen hyaluronihppo taas imeytyy syvemmälle ihoon ja toimii tehokkaana ihon ikääntymisen ennaltaehkäisijänä sekä kosteuttajana.
Tehokkaasti uudistava vitamiinihoito: Sis. kaksoispuhdistus höyryn alla, hedelmähappokuorinta, seerumien/vitamiinien imeytys, hieronta, naamio, loppuvoiteet.

Hoito on ihotautilääkäreiden kehittämä, tarkoituksena on parantaa ihon toimintaa. Huomaat eron heti hoidon jälkeen!
Tehokkaasti uudistava vitamiinihoito: Sis. kaksoispuhdistus höyryn alla, hedelmähappokuorinta, höyrytys, ihonpuhdistus, seerumien/vitamiinien imeytys, hieronta, naamio, loppuvoiteet.

Hoito on ihotautilääkäreiden kehittämä, tarkoituksena on parantaa ihon toimintaa. Huomaat eron heti hoidon jälkeen!
Kirkkaampi iho jo yhdellä kerralla!
Sisältää alkupuhdistuksen, hedelmähappokuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, naamion, seerumin ja loppuvoiteet.

Hoito on ihotautilääkäreiden kehittämä, tarkoituksena on parantaa ihon toimintaa. Huomaat eron heti hoidon jälkeen!
Supertehokkaan pikakasvohoidon kesto on 20 minuuttia ja se sisältää kaksoispuhdistuksen, puhdistavan ja ihon sävyä tasoittavan maitohappokuorinnan sekä ihon rakennetta korjaavan vitamiinicocktailin. Kasvohoito tehdään yksilöllisesti kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Pikapiristyksen teho perustuu käytettävien tuotteiden korkeisiin vitamiini- ja antioksidanttipitoisuuksiin, sekä ihosoluja uudistavaan vaikutukseen.

Quick Stop -kasvohoidon jälkeen iho tuntuu puhdistuneelta ja ravitulta. Hoitoaineet vaikuttavat iholla vielä n. 12h hoidon jälkeen, joten parhaimmalta iho näyttää seuraavana päivänä. Kasvohoidon jälkeen voi meikata ja käydä saunassa ym.
Hyvin rauhoittava erittäin herkän ihon kosteuttava hoito.

Therma Vital- Super Sensitiv on hellävarainen ihonhoito, joka sopii kaikkein
arimmallekin iholle. Kasvohoito sisältää hellävaraisen alkupuhdistuksen
puhdistusmaidolla, iho käsitellään hoitonesteellä, mineraalit ja hivenaineet ravitsevat
ihoa ja valmistavat sitomaan ihoon seuraavat hoitoaineet. Hoitoa jatketaan
tehokosteuttavalla hyaluronilla sekä mineraalihopea tehoemulsiolla tehdään
hellävarainen hieronta kasvoille, napakka hieronta hartioille kruunaa hieronnan.
Naamion sisältämät mineraalit sitovat kaikki tehoaineet ihon rauhoittaen ja viilentäen
ihoa mukavasti. Naamion vaikutusajalla hierotaan kädet. Naamio kuoritaan pois, alta
paljastuu uusi raikas terve iho!
Syväpuhdistava, tasapainoittava, rentouttava kasvohoito. Sisältää Yonka-tervehdyksen, alkupuhdistuksen, Lucas sprayn, kaksoiskuorinnan, höyrytyksen, ihonpuhdistuksen, kulmien muotoilun, hieronnan, silmänympärys-/kasvonaamion sekä loppuvoiteet kasvoille
Kasvohoidon yhteydessä ripset ja kulmat yhteensä
Ihonpuhdistus alle 18-vuotiaille.
Alkupuhdistus, kuorinta, naamio ja loppuvoiteet kasvoille
Alkupuhdistus, timanttimikrohionta, rauhoittava naamio, kulmien siistiminen, hoitovoiteet
Alkupuhdistus, timanttimikrohionta, kulmien siistiminen, *kasvohieronta, naamio, hoitovoiteet.
*Hieronnan sijaan voi valita ihon höyrytyksen ja mekaanisen ihonpuhdistuksen.
Alkupuhdistus, ultraäänipuhdistus, mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio ja loppuvoiteet.
Alkupuhdistus, ultraäänipuhdistus, naamio ja loppuvoiteet.
Vaalentaa ja kirkastaa ihoa. Ihosta tulee heleämpi. Vaalentaa pigmenttimuutoksia ihossa (maksaläiskät,hyperpigmentaatio) Suositellaan sarjahoitona.
Vaalentava hoito ihon pigmenttimuutoksille 1. kerta 60 min 95,00 € jatkossa 30 min 50,00 €
Vaalentava ja kirkastava kasvohoito Yonkalta. Suositellaan sarjahoitona, lisäkerrat 50,-
Hoito on ainutlaatuinen ja palkittu maailmanlaajuisesti innovaatiopalkinnolla. Hoito tekee juonteidentäytöstä ja Botox hoidoista tarpeettomat. Laite käyttää uutta imeytysteknologiaa hyväkseen -- mikrovirtaa,valoterapiaa ja mangneettisia pulsseja jolloin päästään solujen ytimeen kivuttomasti imeyttämään hoitoseerumit/aineet. Ensimmänen hoitokerta 120,- jatkohoidot 90,- kerta. Suositellaan sarjahoitona.Hoidon tulokset näkyvät jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoito on kivuton. Korvaa pistoshoidot sekä botox hoidot .Asiakkaille jotka odottavat jo yhdeltä hoitokerralta taikasauvan tehoa!
Hoito on ainutlaatuinen ja palkittu maailmanlaajuisesti innovaatiopalkinnolla. Hoito tekee juonteidentäytöstä ja Botox hoidoista tarpeettomat. Laite käyttää uutta imeytysteknologiaa hyväkseen -- mikrovirtaa,valoterapiaa ja mangneettisia pulsseja jolloin päästään solujen ytimeen kivuttomasti imeyttämään hoitoseerumit/aineet. Ensimmänen hoitokerta 120,- jatkohoidot 90,- kerta. Suositellaan sarjahoitona.Hoidon tulokset näkyvät jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoito on kivuton. Korvaa pistoshoidot sekä botox hoidot .Asiakkaille jotka odottavat jo yhdeltä hoitokerralta taikasauvan tehoa!
Ihonhoito-ohjelma sisältää kaksi retipalm-kasvohoitoa+kotihoitotuotteet. Tehokkaasti uudistava vitamiinihoito. Hyviä tuloksia mm. -akne, arvet, pigmenttihäiriöt, rasvoittuva iho -kuiva iho, atopia, psoriasis, hilseilevä iho -anti-age, veltostunut iho, rypyt, maksaläiskät -ruusufinni, couperosa, herkistynyt iho -venymäarvet (raskausarvet).

Retipalm on ihotautilääkäreiden suunnittelema lääkinnällinen ihonhoitosarja.
Ensimmäisen käyntikerran yhteydessä saat kotihoitotuotteet. Varaa toinen käyntikerta ensimmäisen kerran yhteydessä kosmetologin ohjeiden mukaan.

2. Jalkahoidot


Detox jalkakylvyssä kehoon ohjataan pieni määrä sähköä täysin kivuttomalla tavalla. Sähkövirta aktivoi kehon ja solujen toimintaa, siten tehostaen kuona-aineiden ja kipua tuottavien aineiden poistumista kehosta. Detox jalkakylpy lisää negatiivisten ionien määrää kehossa ja poistaa haitallista positiivista ionilatausta. Detox jalkakylpy lisää verenkiertoa erityisesti jalkapohjien ja alaraajojen alueella. Hoito vilkastuttaa myös nestekiertoa, mikä vähentää turvotusta ja tehostaa aineenvaihduntaa. Hoidon (erityisesti sarjahoidon) positiivisia vaikutuksia ovat mm. parantunut unen laatu, ihon kirkastuminen, aineenvaihdunnan ja ruoansulatuksen tasapainottuminen sekä virkistynyt olo.
Detox jalkakylpyyn on helppo tulla esimerkiksi työpäivän jälkeen. Hoito kestää puoli tuntia ja antaa rauhoittavan vaikutuksen kiireen keskellä.
Varpaiden kynsien geelilakkaus, yksivärinen /ranskalainen 48/54
Geelilakkaus varpaisiin ja vanhan geelilakan poisto varpaista.Yksivärinen tai ranskalainen lakkaus.
Täyden palvelun jalkahoito. Perusjalkahoidon lisäksi hemmotteluna kynsien lakkaus ja jalkaterien/säärten hieronta.

Annamme sinulle oman kynsilakkapullon mukaan kotiin. Hieronta tehdään jalkaterille ja säärille aina polviin asti. Se edistää verenkiertoa, poistaa turvotusta ja jaloistasi tulee pehmeät varpaista sääriin asti!
Perusjalkahoidon lisäksi tehdään rentouttava jalkahieronta.

Hieronta tehdään jalkaterille ja säärille aina polviin asti. Se edistää verenkiertoa, poistaa turvotusta ja jaloistasi tulee pehmeät varpaista sääriin asti!
Perus jalkahoito johon tehdään ranskalainen geelilakkaus. Tai halautessasi koristeelliset lakkaukset.
Perus jalkahoito johon tehdään ranskalainen geelilakkaus. Tai halautessasi koristeelliset lakkaukset.
Perusjalkahoidon lisäksi tehdään jalkojen kuorinta.

Kuiva, kuollut ihosolu saa kyytiä ja voide imeytyy paremmin paremmin iholle. Tuloksena pehmeä iho!
Perusjalkahoidon lisäksi varpaan kynnet lakataan. Asiakas saa hoitolasta oman kynsilakkapullon mukaan kotiin.
Jalkojen kylvetys, kynsien leikkaus (+ohennus poralla tarvittaessa) ja kynsinauhojen hoito, kovettumien/känsien poisto, jalkojen raspaus sekä jalkavoide.
Perusjalkahoito geelilakkauksella.
Voit valita esim. kynsien ohennuksen poralla, kynsien leikkauksen, kovettumien/känsien poiston, jalkojen kuorinnan. Max. 30 min.

Hoito sopii hyvin yhdistettäväksi esim. ennen geelilakkausta.
Lakkaus ilman käsihoitoa/ jalkahoitoa hoitolan kynsilakoilla.
Syylähoito.
Erittäin tehokas hoito päästä syylistä eroon. Syylät on tarttuvia ja viruksen aiheuttamia mollukoita tai känsää muistuttavia iho muutoksia jalkapohjissa tai käsissä. Edistysaskel kohti tehokasta ja kivutonta syylänhoitoa. Vastaanotollamme Tutkittu tuvallinen tuote VERRUTOP ® SYYLÄNHOITO.
VERRUTOP® on patentoitu. Orgaanisen ja epäorgaanisen hapon avulla saadaan aikaiseksi solunekroosi ja syylän kuivuminen.
Se on CE merkitty lääketieteellinen tuote jota myös lääkärit käyttävät syylähoidoissa. Hoito on asiakkaalle täysin kivuton.

3. Käsihoidot

Shellac® on markkinoiden ensimmäinen kestohybridilakka (geelilakka), jolla saat viikkoja kestävän lakkauksen. Hybridilakan patentoitu koostumus takaa sen, että Shellac levittyy kuin lakka, on käytössä kuin geeli ja sen pystyy poistamaan vain 10 minuutissa. Tuotteen laitto ei vaadi kynnen pinnan poraamista tai viilaamista. Shellac ei siis vahingoita kynttä millään tavalla!
Shellac kuivuu UV-valon avulla, joten se ei tarvitse kuivumisaikaa, kuten tavalliset lakat. Kestohybridilakka on kynsilakan tapaan joustava, joten se antaa luonnollisen suojan kynnelle ja näyttää luonnolliselta.
Shellac® on markkinoiden ensimmäinen kestohybridilakka (geelilakka), jolla saat viikkoja kestävän lakkauksen. Hybridilakan patentoitu koostumus takaa sen, että Shellac levittyy kuin lakka, on käytössä kuin geeli ja sen pystyy poistamaan vain 10 minuutissa. Tuotteen laitto ei vaadi kynnen pinnan poraamista tai viilaamista. Shellac ei siis vahingoita kynttä millään tavalla!
Shellac kuivuu UV-valon avulla, joten se ei tarvitse kuivumisaikaa, kuten tavalliset lakat. Kestohybridilakka on kynsilakan tapaan joustava, joten se antaa luonnollisen suojan kynnelle ja näyttää luonnolliselta.
Shellac® on markkinoiden ensimmäinen kestohybridilakka (geelilakka), jolla saat viikkoja kestävän lakkauksen. Hybridilakan patentoitu koostumus takaa sen, että Shellac levittyy kuin lakka, on käytössä kuin geeli ja sen pystyy poistamaan vain 10 minuutissa. Tuotteen laitto ei vaadi kynnen pinnan poraamista tai viilaamista. Shellac ei siis vahingoita kynttä millään tavalla!
Shellac kuivuu UV-valon avulla, joten se ei tarvitse kuivumisaikaa, kuten tavalliset lakat. Kestohybridilakka on kynsilakan tapaan joustava, joten se antaa luonnollisen suojan kynnelle ja näyttää luonnolliselta.
Geelilakan poisto hoidon yhteydessä.
yksivärinen/ranskalainen 54/58
Ranskalainen geelilakkaus. Geelilakka kuivatetaan UV-lampun alla ja on heti kuiva.
Geelilakka kuivatetaan UV-lampun alla ja on heti kuiva.
Sormenkynsien lakkaus hoitolan kynsilakoilla.
Sormenkynsien lakkaus, asiakas saa hoitolasta lakkapullon mukaan.
Rakennekynsien huolto akryyli tai geeli
Täydellinen käsihoito. Sis kynsien muotoilu ja viilaus, kuorinta, kynsinauhojen siistiminen, naamio, kynsien lakkaus tai hieronta
Kynsien muotoilu ja viilaus, kuorinta, kynsinauhojen siistiminen, naamio ja hieronta.
Jalka- tai kasvohoidon yhteydessä.
Pikakäsihoito esim. kasvo-/jalkahoidon yhteydessä. Sis kynsien ja kynsinauhojen hoito sekä käsivoidenaamio.
Uudet rakennekynnet akryylillä
Rakennekynnet geelillä
Geeli tai akryylikynsien huolto

4. Vartalohoidot

Kivistössä koulutettu urheiluhieroja. Hieronta jonka kesto puolitoista tuntia, asiakkaan toiveen mukaan.
Pitkä kahden tunnin hieronta,koulutetun hierojan tekemänä
Puolivartalohieronta, esim niska-hartia-selkä
Koulutetun hierojan tekemä 45 minuutin hieronta.
Koulutetun hierojan tekemä hieronta asiakkaan toiveiden mukaan 1 tunti
Rentouttava koko vartalon kuumakivihieronta.
Kaunis rusketus ilman aurinkoa, jalat.

Parhaan tuloksen saamiseksi kuori kasvot ja vartalo edellisenä iltana. Levitä kosteusvoide kuorinnan jälkeen. Tule ilman meikkiä, jos haluat rusketuksen myös kasvoille.

Aine tekeytyy iholla n.12 tuntia, on suositeltavaa ettet käy tänä aikana suihkussa. Väri saattaa värjätä vaaleat alusvaatteet/lakanat, mutta se lähtee normaalisti pesussa pois.
Väljät tummat vaatttet on mukava pukea päälle suihkurusketuksen jälkeen.
Kaunis rusketus ilman aurinkoa, koko vartalo.

Parhaan tuloksen saamiseksi kuori kasvot ja vartalo edellisenä iltana. Levitä kosteusvoide kuorinnan jälkeen. Tule ilman meikkiä, jos haluat rusketuksen myös kasvoille.

Aine tekeytyy iholla n.12 tuntia, on suositeltavaa ettet käy tänä aikana suihkussa. Väri saattaa värjätä vaaleat alusvaatteet/lakanat, mutta se lähtee normaalisti pesussa pois.
Väljät tummat vaatttet on mukava pukea päälle suihkurusketuksen jälkeen.
Kaunis rusketus ilman aurinkoa, kasvot ja decoltee.

Parhaan tuloksen saamiseksi kuori kasvot ja vartalo edellisenä iltana. Levitä kosteusvoide kuorinnan jälkeen. Tule ilman meikkiä, jos haluat rusketuksen myös kasvoille.

Aine tekeytyy iholla n.12 tuntia, on suositeltavaa ettet käy tänä aikana suihkussa. Väri saattaa värjätä vaaleat alusvaatteet/lakanat, mutta se lähtee normaalisti pesussa pois.
Väljät tummat vaatttet on mukava pukea päälle suihkurusketuksen jälkeen.
Turvepakkaus kokovartalolle sekä kokovartalo hieronta

5. Ripset ja kulmat

Luonnollisella karvamenetelmällä
Kestovärit kulmiin ja kulmien muotoilu.
Ripsihuolto kaksi viikkoa niiden laitosta
Ripsihuolto kolme viikkoa niiden laitosta
Ripsihuolto neljä viikkoa niiden laitosta
Ripsienpidennykset klassilla ripsikuiduilla 0,15 tai 0,20 paksuudella
Ripsipidennys kurssi käyty marraskuussa. Laittoi hieman hitaampaa, varaathan hyvin aikaa.

Hinta alhaisempi koska harjoittelee edelleen.
Klassisten ripsien huolto.
Koulutus käyty marraskuussa joten laitto hieman hitaampaa. Varaathan hyvin aikaa.
Kulmien siistiminen ja muotoilu.
Klassiset tai volyymiripsien poisto
Volyymiripset uudet ,ripsiteknikon tekemänä
Volyymiripsien huolto 3 viikkoa laitosta
Volyymiripsihuolto ripsiteknikon tekemänä
Huolto ripsiteknikon tekemänä
Yumi-Lashes on ripsiin tehtävä kestotaivutus. Hintaan sisältyy kestovärjäys ylä-ripsiin.
Yumi-Lashes hoidon tulos kestää n 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Suositellaan mukaan ostettavaksi Yumi-hoitoaine ripsille, joka kosteuttaa ja hoitaa ripsiäsi hoidon jälkeen.

Halutessasi varaa aika myös kulmien kestovärjäykseen.

Lisätietoa www.yumilashes.fi

6. Ihokarvojen poisto sokerilla

(sokerilla)
Brasilialainen sokerointi. Teemme brassisokerointeja vain naisille.
Brasilialainen sokerointi säännöllisesti max 6 viikon välein käytynä. Teemme brassisokerointeja vain naisille.
Häiritseien karvojen poisto sokerilla sääristä ja reisistä.
Koko jalat sokerilla. Hinta alk. 65€
Säärten tai reisien, kainaloiden ja bikinilinjan sokerointipaketti.
Karvojen poisto sokerilla sääristä, reisistä ja biniki raja.

7. Ihokarvojen poisto

Karvojen poisto intiimi alueelta. (Vain naisille ) Käytämme Clean and Easy kuumavahaa, joka on tarkoitettu brasilialaiseen vahaukseen. Aluksi iho puhdistetaan antiseptisellä puhdistusnesteellä, sen jälkeen iholle levitetään ihoa pehmentävää öljyä joka suojaa ihoa ja helpottaa vahan poistamista. Vaha levitetään kertäkäyttöisellä lastalla iholle pieninä osioina. Vahan erityinen koostumut poistaa ihokarvat hellävaraisesti ihon herkimmiltä alueelta. Ja jättää ihon sileäksi. Lopuksi iholle laitetaan rauhoittavaa ja kosteuttavaa Azulene öljyä.
Häiritsevien ihokarvojen poisto ahalla käsivarsista.
Häiritsevien ihokarvojen poisto leuan ja ylähuulen alueelta
Häiritsevien ihokarvojen poisto ylähuulen,poskien ja leuan alueelta
Karvojen poisto vahalla kainaloista
Vahaus / ihokarvojen poisto koko jalat
Häiritsevien karvojen poisto vahalla kasvojen alueelta ylähuuli tai leuka
Ihokarvojen poisto vahalla sääristä tai reisistä.
Kuumavahalla ihokarvojen poisto- sääret, reidet ja bikiniraja
Bikinirajan vahaus/depilaatio vahalla, käytän hellävaraista filmivahaa herkille alueille, iholle laitetaan öljyä ennen karvan poistoa.

8. Miehille

Hoito kosteuttaa, puhdistaa, kirkastaa ja kiinteyttää rasittunutta ihoa. Ihon syväpuhdistus ja kasvohieronta kuuluvat hoitoon
Jalkojen kylvetys, kynsien leikkaus ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien poisto ja jalkojen raspaus sekä jalkavoide

9. Täyteainehoidot

Huulien täyttö /muotoilu hyaluroni täyteaineella.
Hyaluronihappo on luonnossa ja ihmiskehossa esiintyvä sokerimolekyyli, joka pystyy sitomaan itsensä satakertaisen määrän kosteutta. Kun ihoon injektoidaan hyaluronihappoa, ihonalaiskudoksen tilavuus esim. huulten alueella kasvaa.
Täyteainetta ruiskutetaan huulten ihoon pieninä määrinä erittäin ohuella neulalla. Geeli antaa luonnollista tilavuutta, mikä tekee huulista täyteläisemmät ja korostaa huulten omaa rajaa.
TEOSYAL Kiss'in vaikutus on pitkäaikainen: noin 9:stä 12:een kuukauteen.
Täyteaineena Dermafill hualurooni aine 1 ml.Täyteainehoidot tehdään sairaanhoitajan tekemänä, 2 ml 480,- teemme kanyylitekniikalla ja pintatekniikalla

9. Täyteainehoidot

Dermafill täyteaine 1 ml,sairaanhoitajan tekemänä

Hoitopaketit

Luksuspaketti sisältää hemmottelujalkahoidon sekä Alpha Vital uudistavan erikoiskasvohoidon.
Ihanapaketti sisältää Hydralessence Visage-kasvohoidon sekä rentouttavan käsihieronnan.

Hyrdalessence Visage erikoiskasvohoito on pitkävaikutteinen ja syväkosteuttava hoito. Se sopii erityisesti kuivalle ja kosteutta kaipaavalle iholle.
Sileäpaketti sisältää säärien ja kainaloiden vahauksen/sokeroinnin.
Pehmeäpaketti sisältää jalkahoidon hieronnalla sekä lämpimän parafiininaamion käsille. Parafiininaamio auttaa mm. nivelkipuihin sekä kosteuttaa tehokkaasti käsien ihoa.
Pirteäpaketti sisältää kestovärit ripsiin ja kulmiin sekä pikakasvohoidon.

Korvien rei’itys

Koru sisältyy hintaan 12€ yksi kappale ja 20€ pari (molempiin korviin)

Meikkaus

Käytämme markkinoiden tehokkainta led-valoa sekä valkaisuaineen (sodium percarbonate) yhdistelmää (peroksiiditon aine soveltuu hoitola-alalle), tällä menetelmällä asiakkaat saavat upeat valkoiset hampaat. Tuote on yksittäispakattu, joten hygienia on 100 % taattu. Hampaan pinnalle levitetään esikäsittelyaine mikä puhdistaa tehokkaasti hampaan pinnan, sen jälkeen valkaisugeeli laitetaan silikoni muotissa suuhun, 3 x 12 min ja valkaisu on valmis! Käsittely on asiakkaalle täysin kivuton ja hoidossa on mukava olla.

Valkaisutulos on 2-10 astetta, valkaisu on turvallista tehdä ja uusia peroksiidittomilla aineilla. Asiakkaalle tyytyväisyystakuu 100 %.
Toiveittesi mukainen juhlameikki. Meikki voidaan toteuttaa myös kuvausmeikkinä tai näytösmeikkinä (esim. mallikansioiden kuvaukset)
Parhaita puoliasi korostava kevyt päivämeikki

Kauneushoitola Amelie Kivistö

Jos et löydä toivomaasi hoitoa ajanvarauskalenterista ota yhteyttää puhelimella hoitolaan, kiitos!

Puhelin 09 - 760 886 tai 040 - 556 4636
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Sopimuksen mukaan, myös iltaisin.
Osoite
Liusketie 18
01700 Vantaa
Kivistö