Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

KASVOHOIDOT

Hierontahoito yhdistää itämaisen lääketieteen, akupunktioiden, aborigienien primitiiviset tekniikat ja vyöhyketerapian hoitomuodot neuroanatomian kanssa. Näin voidaan hoitaa ihon häiriötiloja, kuten hyperpigmentaatioita, aknea, ruusufinniä ja ikääntymisen ja ihon kuivumisen aiheuttamia muutoksia ihossa.
Hoidossa käytetään ruusunmarjaöljyä. Öljy on ravitseva, elvyttävä ja virkistävä ja sopii kaikille ihoille. Hieronnassa stimuloidaan lihaksia ja siihen sisältyy lymfahierontaa ja vyöhyketerapiaa.
Ihoa uudistava, ikääntymisen merkkejä poistava, ihoa kirkastava hoito, joka vähentää pigmenttimuutoksia.
Kokonaisvaltainen kiinteyttävä erikoishoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Hoito lisää ihon kuulautta ja kosteutta, madaltaa juonteita sekä napakoittaa ihoa.
Kirkastava, ryppyjä ja juonteita tasoittava sekä kiinteyttävä hoito, joka tekee ihosta silkkisen ja napakan tuntuisen.
Kirkastava ja ihohuokoisia supistava puhdistushoito, joka vaikuttaa sekä hiki- että talirauhasiin poistaen iholta ylimääräistä talia ja epäpuhtauksia
Kosteuttava ja syväpuhdistava, erittäin rentouttava kasvohoito. Ihostasi tulee kirkas ja tasaisen sävyinen ja kasvonpiirteesi näyttävät ja tuntuvat pehmeiltä ja levänneiltä.
Kiinteyttävä ja väsymyksenmerkkejä poistava hoito keventää kasvonpiirteitä ja iho on selkeästi kimmoisampi ja kosteustasapaino palautuu. Kasvot näyttävät virkeiltä, levänneiltä ja nuorekkaammilta.
Väriä tasoittava, ryppyjä ja väsymyksen merkkejä poistava erittäin tehokas nuorentava hoito.

KESTOPIGMENTOINNIT

Aiemmin tekemieni pigmentointieni vahvistus
Kulmakarvat piirretään karva kerrallaan, jonka jälkeen tulos on todella luonnollinen.
Väri kestää kulmissa 1-3 vuotta

Eliksiirissä tehdyn pigmentoinnin vahvistus noin kuukauden kuluttua ensimmäisestä pigmentoinnista.

KESTOVÄRJÄYKSET

Kulmien kestomuotoilu. Karvat asetellaan samansuuntaisesti niin, että kulmat näyttävät tuuheilta ja siisteiltä.
Laminoinnin jälkeen tehdään kulmiin kestovärjäys
Hennaväreillä tuuheat kulmat. Värjää myös ihon täyttäen karvattomat kohdat. Värillä voidaan myös muotoilla kulmia.
Kestää iholla 7-14 vrk ja karvoissa jopa 6 viikkoa.
Ripsien- ja kulmien kestovärjäys on kivuton toimenpide, jonka voi suorittaa hoidon yhteydessä. Kestovärjäys pysyy ripsissä ja kulmissa useamman viikon.

KÄSI- JA JALKAHOIDOT

Jalkahoidossa jalat kylvetetään, hoidetaan kynnet ja poistetaan kovettumat sekä haluttaessa lakataan kynnet. Rentouttavan hieronnan osuus on hoidosta n. 15 min
Käsihoidossa hoidetaan kynnet ja kynsinauhat ja haluttaessa myös lakataan kynnet sekä hoidetaan käsien iho. aivan uudella Rentouttavan hieronnan osuus on hoidosta n. 10 min

HIERONNAT

Kasvojen alueelle tehtävä hieronta, joka rentouttaa kasvojen lihakset ja koko kehon ja mielen. Rauhallinen musiikki ja hoitava ilmapiiri täydentävät voimallisen hieronnan.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen.
Asiakas pääsee rentoutumaan tuntologin käsitellessä jalat, jalkaterät sekä jalkapohjat. Samalla koko keho saa hoivaa, sillä jaloista löytyvät vyöhykepisteet koko kehon alueelle, samoin kuin käsistä.
Rentouttava hierontahoito käsille. Hoitoon yhdistetään rauhoittava musiikki ja levollinen tunnelma. Hoidon jälkeen tunnet olevasi rentoutunut ja levännyt ja valmis jatkamaan päivän haasteissa.
Hieronta rentouttaa ja laittaa veren kiertämään niin päänahassa kuin niska-hartia-alueella. Jännitysten helpottaessa mielikin kirkastuu.
Syvärentouttava stressinpoisto, joka stimuloi päänahan verenkiertoa. Hieronta tuntuu rentouttavina hyvänolon aaltoina koko kehossa.
Syvärentouttava stressinpoisto, joka stimuloi päänahan verenkiertoa. Hieronta tuntuu rentouttavina hyvänolon aaltoina koko kehossa.

MEIKKAUKSET

45-60 min / 45-60 €

Laadukkailla Master colors tuotteilla, ammattilaisen tekemä, asiakkaalle yksilöllisesti räätälöity pitkäkestoinen meikki.