Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Kasvohoidot

Elvyttävä ja kiinteyttävä kasvohoito laitteella on tarkoitettu iholle joka nähnyt elämää, on saanut elämän menossa jo muutamia elämisen merkkejäkin. Hinta alk. 92€ - 139€ riippuen hoidon sisällöstä, joka sovitaan kun tulet hoitolaan.
Kosteuttava ja kirkastava kasvohoito, iholle joka on kuiva tai pintakuiva, samea, tuntuu tukkoiselta, harmaalta.
Hinta alk. 79€ - 129€ riippuen hoidon sisällöstä, joka sovitaan kun tulet hoitolaan.
Herkän ihon kasvohoito, iholle jossa on couperosaa, punoitusta, herkkyyttä, atooppisuutta. Hinta 79 € - 129 riippuen hoidon sisällöstä, joka valitaan paikan päällä.
Kun ihosi on rasvainen, sisältää epäpuhtauksia kuten mm. mustapäitä ja finnejä. Hinta alk. 79€ - 129€ riippuen hoidon sisällöstä, joka sovitaan kun tulet hoitolaan.
Kirkastava ja piristävä ja pikakasvohoito; iholle jolla kaikki on hyvin, mutta tarvitsee vain pikaisen kirkastuksen ja piristystä. (Alkupuhdistus, kuorinta, kevyt hieronta ja naamio. Ei sisällä mekaanista puhdistusta)
sis. silmänymp. lymfahieronta, seerumi, naamio
Valitse tämä jos haluat kasvohoidon (tarpeesi mukaan) ja ripset ja kulmat samalla ajanvarauksella.

Ihonpuhdistus

Nuorisopuhdistus,jos ihossasi on epäpuhtauksia. Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus ja naamio
Selän puhdistus: selälle jossa epäpuhtauksia. Puhdistus laitteella ultraäänipuhdistus/timanttihionta/kuorinta, mekaaninen puhdistus ja naamio

Käsi- ja jalkahoito

Jalkahoito II: paljon kovettumia, viimeisestän käynnistä jo useita kuukausia.
sis. kylpy, kynsien ja kynsinauhojen käsittely, kovettumien poisto/hieronta ja loppuvoide. Lakkaus 5€
Käsihoito I: kynsien viilaus, kynsinuhojen käsittely ja kynsien kiillotus
Käsihoito II: kynsinuhojen käsittely, kynsien viilaus ja lakkaus
Jalkahoito: jaloille joissa ei kovin paljoa kovettumia tai jos olet käynyt säännölliseti jalkahoidossa. Lakkaus 5€
Spa-käsihoito: kuivat, kosteuttava tarvitsevat kädet. kynsinuhojen käsittely, kynsien viilaus, kiillotu/lakkaus ja kirkastava kuorinta, ravitseva naamio sekä hieronta.

Hieronta

Lymfahieronnan vaikutus kohdistuu ihon pintasuoniin sekä lymfasuonistoon. Ote on kevyt, pumppaava. Lymfahieronnan avulla voidaan vähentää kuona-aineita ihossa ja ihonalaiskudoksessa, parantaa ihon väriä, vähentää turvotusta ja ennaltaehkäistä turvotusta ja sen syntymistä.
Lymfahierontaan voidaan tehdä tarpeen mukaan sopivia kokonaisuuksia, ja esim kasvot sopii tähän 45 min. hierontaan.
Lymfahieronnan vaikutus kohdistuu ihon pintasuoniin sekä lymfasuonistoon. Ote on kevyt, pumppaava. Lymfahieronnan avulla voidaan vähentää kuona-aineita ihossa ja ihonalaiskudoksessa, parantaa ihon väriä, vähentää turvotusta ja ennaltaehkäistä turvotusta ja sen syntymistä.
Lymfahierontaan voidaan tehdä tarpeen mukaan sopivia kokonaisuuksia. Lymfaa voidaan tehda mm. jalkoihin, vatsaan, selkään, hartioihin tai kasvoihin.
Kokovartalohieronta, miellyttävä, kevyillä sivelevillä liikkeillä sekä aromaattisillä öljyillä tehtävä hieronta.
Pää- ja hartiahieronta, nautittava rentouttava hieronta, tehdään istuen, liikkeet osaksi klassisia-, osaksi siveleleviä hierontaliikkeita.
Intialainen päähieronta sekä käsihieronta, hartioiden ja pään lisäksi hierotaan vielä kädet. Liikkeet osaksi klassisia, osaksi sivelevia hierontaliikkeitä.

Kauneushoitola Kamomilla

Kauneushoitola Kamomilla tarjoaa kauneudenhoitopalveluita ja tuotteita kokonaisvaltaiseen ihon hyvinvointiin. Yli 20 vuoden kokemus ja ammattitaito yhdessä turvallisten ja laadukkaiden hoitotuotteiden kanssa takaavat asiakaslähtöisen ja rentouttavan palvelun. Kamomillan viehättävissä tiloissa saat irtioton arjesta keskellä Helsinkiä.

Tervetuloa !

Puhelin 09 407582
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat ti - pe: 10:00 - 18:30
Osoite
Tunturikatu 19
00100 Helsinki
Etu-Töölö