Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Kurssit

Löydä liikunnan Kipinä!

Kevennys on pienryhmäkurssi, jonka avulla opit polttamaan kehostasi tehokkaasti rasvaa. Kurssilla opit treenaamaan oikeaoppisesti kahvakuulalla, kehonpainolla ja levytangolla. Lisäksi opit tekemään tehokkaita rasvanpolttoon tähtääviä intervalliharjoituksia vaihtelevassa maastossa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lenkkeilystä tai lihaskuntoharjoittelusta.

Ajankohta: Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.00-18:55

MUISTA ilmoittaa "merkintä kentässä" jos haluat maksaa kurssimaksun osittain tai kokonaan liikuntaseteleillä tai -kortilla

Kurssin mahdollinen peruuttaminen:

Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova ja perimme kurssimaksun ilman lääkärintodistusta.
Rasvanpoltto on juuri Sinulle joka tykkäät haasteista ja päämääränäsi on kehonkoostumuksen muuttaminen.

Rasvanpoltto on pienryhmäkurssi, joka takaa sinulle haluamasi tulokset, edellyttäen että noudatat kaikkia ohjeitamme tarkasti. Kurssilla opit treenaamaan oikeaoppisesti kahvakuulalla, kehonpainolla ja levytangolla. Lisäksi opit tekemään tehokkaita rasvanpolttoon tähtääviä harjoituksia. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kestävyys- tai lihaskuntoharjoittelusta.

Ajankohta: Tiistaisin ja torstaisin klo 18.00-18.55

Kurssin mahdollinen peruuttaminen:

Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova ja perimme kurssimaksun ilman lääkärintodistusta.

Palvelut

Haluatko tietää miksi lonkkasi tai polvesi kipeytyvät liikkuessa tai miksi et pysty menemään kyykkyyn? Päättyykö liikuntasuorituksesi usein kipuihin tai onko sinulla sellaisia rajoitteita, jotka estävät tiettyjen liikuntamuotojen tekemisen? Haluatko ennaltaehkäistä vammoja tai kipuja?

Tarkastuksen pohjalta saat juuri Sinua palvelevat harjoitteet ja hoito-ohjeet. Opit korjaamaan itse mahdollisia virheellisiä kuormituslinjoja, jolloin ennaltaehkäistään vammoja ja kipuja. Tarkastuksessa käydään läpi oikeanlaista suoritustekniikkaa erilaisiin liikuntamuotoihin ja edetään vähitellen kuormitusta lisäten.

Turvatarkastukseen sisältyy 2x60min tapaamista.
Kipinä FysioTraining on henkilökohtaisen valmennuksen ja fysioterapian tiivis kokonaisuus. Fysiotraining kannattaa valita silloin kun haluat saada selätettyä liikkumisen ongelmat, pelkästään oireiden hoitamisen sijaan. FysioTraining palvelee Sinua myös silloin, kun haluat ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelinongelmia. FysioTraining sopii kaiken tasoisille liikkujille, aloittelijasta kilpaurheilijaan. Projektissa Sinua auttaa alan erityisasiantuntija, laillistettu terveydenhuollon ammattilainen, fysioterapeutti.

Ryhmäliikunta

Kipinän ryhmäliikuntatunti

10krt kortti 80€
1krt käynti 10€

Kipinä Studio

Vuonna 2013 perustettu liikunta- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yritys.

Kipinän ammattitaitoiset valmentajat auttavat ja kannustavat kaiken ikäisiä ja kokoisia ihmisiä kohti heidän liikunta- ja terveystavoitteitaan.

Ohjatut treenit tapahtuvat valmentajan johdolla Laajavuoren Studiolla, ilman suurten liikuntakeskusten ruuhkia.

Timo 050 9114874 (hieronta)
Reetta 040 587 9464 (ryhmät)
Joonas 0400 614439 (kaikki muu)

Puhelin 0400 614439
Verkkosivu
Sähköposti
Osoite
Laajavuorentie 15
40740 Jyväskylä