Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Pyörähuolto

Pyöräsi huolto valmistuu huoltojonosta riippuen 1-3 arkipäivän kuluessa huoltoon tuonnista.
Vastaanotossa pyöräsi kunto tarkistetaan, valitaan sopiva huolto ja saat tarkemman arvion huoltotyön valmistumisajankohdasta.
Lisätietoa huolloistamme löydät osoitteesta: www.kivenlahdenpyorahuolto.fi
Pyörän voi tuoda aukioloaikojemme puitteissa milloin vain, mutta ruuhkaisimmat ajat ovat heti liikkeen avauduttua ja hieman ennen sulkemisaikaa.
Olemme avoinna arkisin 11-19 ja lauantaisin 10-16.

Tervetuloa!
Bike Drop konttiin voit tuoda pyöräsi huoltoon aukioloaikojemme ulkopuolella. Kontti siljaitsee liikkeemme pihassa. Saat lisäohjeet tekstiviestillä ja sähköpostilla palvelun varattuasi.

Suoritamme pyörällesi vastaanottotarkastuksen seuraavana päivänä (ma-la), pyöräsi huolletaan ja saat ilmoituksen kun pyöräsi on noudettavissa. Tyypillisesti huoltoaika on 1-3 arkipäivää.
VARAUSOHJE:
Varaa aika sille päivälle milloin viimeistään tuot pyöräsi säilytykseen. Pyöräsi milloin haluat, mutta kuitenkin ennen helmikuun loppua.

Vuosihuolto+Talvisäilytys -paketilla vältyt kevään huoltojonoilta ja pääset aloittamaan kesän valmiiksi huolletulla pyörällä. Säilytämme pyörät lämpimissä tuuletetuissa sisätiloissa.

Vuosihuolto ja talvisäilytys, peruspyörät 119 e​
Vuosihuolto ja talvisäilytys, harrastepyörät 149 e
Huoltohinnat eivät sisällä mahdollisia varaosia.
Saman perheen lisäpyörät -20% vuosihuollon hinnasta

Talvisäilytyspyörän voit noutaa milloin vain, mutta viimeistään 19.4.2021.

Pyörämitoitus - Bike Fitting

Standard -palvelussa mitataan kehon mitat ja testataan Bike Fitting -ohjelmiston suosittelemaa ajoasentoa mitoituspyörällämme. Ajoasentotestaamisen yhteydessä mitoittajamme tarkastelee ajoasennon sopivuutta ja hienosäätää pyörän juuri sinulle sopivaksi. Saat mitoituksesta mukaasi oman ajoasentosi mitat, joiden avulla pyörän kokovalinta ja ajoasennon säätäminen onnistuu helposti. Saat tarkemman Bike Fitting -asiakasohjeen varauksen yhteydessä.

Halutessasi voit jättää pyöräsi säädettäväksi Bike Fitting tulostesi mukaisiin mittoihin. Hinta palvelulle on tavanomaisesti 60 euroa, mutta monimutkaisempien triathlon- ja aika-ajopyörien osalta palvelu hinnoitellaan tapauskohtaisesti.
Professional -palvelussa sisältää Standard -palvelun lisäksi 3D-tehontuottoanalyysin ja enemmän aikaa ajoasennon hienosäätämiseen. Tehontuottoanalyysistä saat arvokasta tietoa miten voit kehittää omaa polkemistasi. Jos harrastat pyöräilyä aktiivisesti ja harjoittelet tavoitteellisesti on Professional palvelu oikea valinta. Saat tarkemman Bike Fitting -asiakasohjeen varauksen yhteydessä.

Halutessasi voit jättää pyöräsi säädettäväksi Bike Fitting tulostesi mukaisiin mittoihin. Hinta palvelulle on tavanomaisesti 60 euroa, mutta monimutkaisempien triathlon- ja aika-ajopyörien osalta palvelu hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Kivenlahden Pyörähuolto

PYÖRÄHUOLLON AMMATTILAINEN

Huomio! Halutessasi varata aikoja 1.12.2020 eteenpäin, niin soita.
Huoltovaraukset 045-783 27210
Bike Fitting varaukset 045-783 27380

Haluamme yllättää sinut mitä hyvällä pyörähuollolla saadaan aikaan!
Aktiivisina pyöräilijöinä tiedämme miten mukavaa hyvin huolletulla pyörällä on ajaa.
Huoltotöissä käytämme vain alkuperäisiä varaosia, joten pyöräsi toimii huollon jälkeen kuin uutena.
Mikäli tarvitset apua ajoasentoosi tutustu Bike Fitting -palveluumme.

Kivenlahden Pyörähuolto on yli 10 vuotta toiminut maineikas pyörähuollon ammattilainen ja haluamme olla alan edelläkävijä Suomessa. Liikkeemme on sertifioitu Shimano Service Center.
Liikkeemme sijaitsee Suomenojan XXL:n naapurirakennuksessa katutasossa. Sisäänkäynti Finnoontien puolelta. Parkkipaikat ovat maksuttomia asiakkaillemme. Tervetuloa!

Ajo-ohje: https://youtu.be/jSUsbf7uLuI

Puhelin Huolto: 045 783 27210/ Bike Fitting: 045 783 27380
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Arkisin 11-19
Lauantaisin 10-16

Bike Drop kontti 24h*
(lisätietoja huoltovarauksen yhteydessä)
Osoite
Suomalaistentie 7 B OVI 4
02270 ESPOO
Suomenoja