Suorita varaus

Palvelu
Pentuleikit isommille riehupettereille, max. 15kg, 1krt. 9,00 €
Henkilö Eläinpalvelu Operantti
Päivämäärä 9.11.2019 (lauantai)
Aika 10.00
Peruutus 7 päivää ennen varaustasi
Osoite Kirrinkuja 1
(2 paikkaa jäljellä)
Yleiset ehdot
Koira ei saa olla sairas tai pahasti vammautunut osallistuessaan kurssille. Rokotustodistus pyydetään tuomaan ensimmäiselle koulutuskerralle. Koirilla on oltava voimassa oleva nelosrokote. Poikkeuksena alle 12vk ikäiset pennut.

Vapaiden paikkojen määrä päivittyy reaaliajassa, joten jos varaaminen onnistuu, voit olla varma omasta paikasta.
Osallistumispaikka vahvistetaan vielä erikseen sähköpostilla.

Lasku ostetuista palveluista toimitetaan erillisellä sähköpostilla. Laskulla on maksuaikaa 7vrk lähettämispäivästä. Poikkeuksena Pentujen leikkitunnit, jotka maksetaan osallistumisen yhteydessä pankki- tai luottokortilla.

Hinnat sisältää aina arvonlisäveroa 24%, elintarvikkeet ja eläinrehut alv. 14%. Ostetun palvelun tai tuotteen tarkempi kuvaus löytyy aina, kunkin palvelun tai tuotteen tiedoista, Koirakoulu Operantin kotisivuilta www.operantti.fi

Peruutukset on tehtävä viimeistään 7vrk ennen kurssia, seminaaria tai luentoa. Ilmoittautumisen vahvistusviestissä on mukana koodi, jonka avulla peruutuksen saa tehtyä täällä: https://www.varaaverkossa.fi/cancel. Aiemmin kuin 7vrk ennen kurssin, luennon tai seminaarin alkua tulleista peruutuksista, palautetaan maksettu kurssimaksu kokonaisuudessaan tai laskua ei peritä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutettujen palveluiden hintoja ei palauteta. Voit aina myydä oman paikkasi eteenpäin. Muista silloin ilmoittaa vaihdoksesta ja uuden osallistujan yhteystiedot.

Koiran sairastuessa, lääkärintodistusta vastaan voidaan sopia korvaavasta opetuksesta tai palautetaan maksetut suoritukset kokonaisuudessaan tai niiden tuntien osalta, kun osallistuminen estyy. Jos laskua ei ole keritty maksamaan, ei sitä myöskään peritä.

Jos osallistumis- tai peruutusehdoista on jotain kysyttävää, niin ota yhteyttä ennen ilmoittautumista.

Terveisin:
Anne Nyrönen ja Anne Mari Leppäniemi
Eläinpalvelu Operantti Oy
Ikä

Koirakoulu ja tarvikeliike Eläinpalvelu Operantti

Tervetuloa oppimaan Eläinpalvelu Operanttiin. Tavoitteena on tarjota koirien omistajille perusvalmiuksia kouluttaa koiria itsenäisesti.

Tarjolla myös lajikoulutusta, yksityistunteja sekä luentoja ja seminaareja.

Koulutus perustuu oppimisteoriaan, jossa hyödynnetään operanttia ja klassista ehdollistumista sekä positiivista vahvistamista. Näin koira oppii itse tarjoamaan käytöksiä ja haluttuja asioita vahvistetaan positiivisella palkalla. Ei toivotut käytökset jätetään huomiotta tai käytetään negatiivista rankaisua, joka tarkoittaa palkkion mahdollisuuden poistamista.

Kaikki oppiminen on samanlaista, oli kyse ihmisestä tai eläimestä. Se mikä on kannattavaa, se vahvistuu ja mikä ei kannata, se käytös vähenee.
Tule oppimaan positiivisessa seurassa koiran koulutusta!

Puhelin 0400 921 211
Verkkosivu
Sähköposti
Osoite
Kirrinkuja 1
40270 Jyväskylä