Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Personal training- valmennuspaketit

PT Power on todellinen kiihdytyskaista kohti haluttuja tuloksia. Valmennus sopii sinulle, joka toivot erityisen vankkaa tukea harjoittelun aloittamiseen, kaipaat tehotreeniä kohti tavoitteitasi, tai haluat ripeästi viedä tuloksiasi eteenpäin jollain tietyllä osa-alueella.
1kk valmennus sisältää 8 (a´45 min) valmennustapaamista, yhteydenpito tapaamisten välissä, alku-ja lopputestit, kaikki ohjelmat, liikuntakalenterit yms asiakkaan ja valmentajan sopimassa laajuudessa.
PT Basic 3kk on intensiivinen valmennus, jossa viikoittaiset valmennustapaamiset siivittävät sinut alkuun elämäntapamuutoksessasi, tai auttavat sinua optimoimaan tuloksesi.
12 valmennustapaamisen lisäksi (tapaamiset noin kerran viikossa) pakettiin kuuluu alku- ja lopputestit, ohjelmat, liikuntakalenterit, yhteydenpito tapaamisten välillä yms, asiakkaan ja valmentajan sopimassa laajuudessa.

Valmennuksen hinta on 299€/kk.
PT Basic 6kk tsemppaa sinut huikeisiin tuloksiin ja kestäviin muutoksiin. Säännölliset valmennustapaamiset takaavat että karistat kiloja, kesytät rautaa tai kohennat kestävyyttäsi parhaiden oppien mukaisesti, ja omaksut valtavasti hyödyllisiä taitoja omatoimista treenaamista varten.
12 valmennustapaamisen (n. joka toinen viikko) lisäksi pakettiin kuuluu alku-väli- ja lopputestit, harjoitusohjelmat, yhteydenpito ja seuranta tapaamisten väleissä valmentajan ja asiakkaan sopimassa laajuudessa.
Valmennuksen hinta on 169€/kk
PT Light 12kk on sinulle, joka treenaat pääosin omatoimisesti, mutta kaipaat uusia vinkkejä ja sparrajaa tehostamaan tuloksiasi tai ylläpitämään intoasi läpi vuoden. Personal trainerisi seuraa tuloksiasi, pitää huolen että harjoittelet nousujohteisesti ja ohjaa uusien tavoitteiden asettamisessa.
12 tapaamista (noin kerran kuukaudessa) sisältää alku- loppu- ja välitestejä, kaikki ohjelmat, päivitykset ja ohjelmoinnit jakson aikana sekä yhteydenpidon ja seurannan tapaamisten väleissä, asiakkaan ja valmentajan sopimassa laajuudessa.

Tätä voit yhdistää myös intensiivisemmän valmennuksen jatkoksi!

Paketin hinta on 99€/kk.
PT ETÄ on sinulle, joka treenaat pääosin omatoimisesti, mutta kaipaat ohjelmointia ja sparrajaa tehostamaan tuloksiasi tai ylläpitämään motivaatiotasi. Personal trainerisi seuraa tekemistäsi ja tuloksiasi, pitää huolen että harjoittelet nousujohteisesti ja ohjaa uusien tavoitteiden asettamisessa.
Valmennus sisältää fyysisen tapaamisen alkutestien ja haastattelun merkeissä. Yhteydenpito, ohjelmapäivitykset ja ohjelmoinnit jakson aikana tapahtuvat etänä. Edistymistäsi seurataan ja raportoit valmentajalle viikottain. Tarvittavat lisätapaamiset (treeni, ravintovalmennus tai mentaalivalmennus) voit varata erikseen tarpeen mukaan (Katsastusajat, 79€ / 45min).

Valmennuksen hinta on 145€/kk.
Tiedätkö missä kunnossa olet? Teetkö oikeita asioita tavoitteisiisi nähden? Onko lihaskuntosi tasapainossa, aktivoituuko oikeat lihakset tai vaikuttaako lihasepätasapaino esimerkiksi kiputiloihin tai vammautumisriskiin?

Kuntokartoituksessa voidaan testata sekä lihas- että kestävyyskuntoa, liikkuvuutta tai vaikkapa suunnitella oikeat stepit tavoitteisiin pääsemiseksi .

Testeissä tehdään lajiisi, tavoitteisiisi tai kuntotasoosi sopivia testejä, yksilöllisesti ja toiveittesi mukaan. Emme testaa testaamisen vuoksi, vaan parhaan yksilöllisen lopputuloksen saamiseksi.

Varaudu tapaamiselle sisäliikuntavaatetuksella ja reippaalla mielellä! Voit laittaa mahdolliset kysymyksesi viestikenttään.
Voit varata lisätapaamisia valmennuksesi tueksi, tai erillisenä, yksittäisenä tapaamisena.
Tapaaminen voi olla treeniä, testaamista, liikunnan ohjelmointia tai suunnittelua.
Sinun ei tarvitse olla valmennuksessamme, eikä Fit24:n jäsen.

Psyykkinen valmennus

90% onnistumisista tehdään ensin mielessä! Psyykkinen valmennus on se tärkein asia, joka saa aikaan muutoksia ja tuloksia käyttäytymisen tasolla.
Psyykkistä valmennusta käytetään huippu-urheilussa, painonpudotuksessa, työelämässä sekä missä tahansa, jossa tavoitteet halutaan muuttaa toiminnaksi. Tapaamisia voit halutessasi vaihtaa myös PT- tai ravintovalmennustapaamisiin.

Kesto: 3kk
Tapaamisia: 10 kertaa.
HInta: 299€ / kk
90% onnistumisista tehdään ensin mielessä! Psyykkinen valmennus on se tärkein asia, joka saa aikaan muutoksia ja tuloksia käyttäytymisen tasolla.
Mentaalivalmennusta käytetään huippu-urheilussa, painonpudotuksessa, työelämässä sekä missä tahansa, jossa tavoitteet halutaan muuttaa toiminnaksi. Mentaalivalmennusta voit varata muun valmennuksen tueksi, tai yksittäisenä tapaamisena.
Mentaalivalmentajamme Kirsi on sertifioitu True Coach Certified Trainer. Hän toimii myös personal trainereiden kouluttajana Suomen suurimmassa valmennustalossa, Trainer4You:ssa.

Ravintovalmennus

Ravintovalmentaja on ravitsemuksen personal trainer. Ravintovalmennus keskittyy ravintofysiologiaan eli siihen, miten ruoka vaikuttaa terveyteen sekä ravitsemuspsykologiaan; mitkä tekijät vaikuttavat ihmisen ravitsemuskäyttäytymiseen.
Ravintovalmennuksesta voit lukea lisää täältä:
http://www.kuntokoulu.com/?page_id=2860

Kesto: 3kk
Tapaamisia: 10 kertaa.
HInta: 299€ / kk
Ruokavalion muokkaus tavoitteidesi mukaiseksi. Sisältää lähtötilanteen kartoituksen, ruokapäiväkirjan, palautteen, tavoitteidesi mukaisen ruokavalion sekä henkilökohtaisen tapaamisen koulutetun ravintovalmentajan kanssa. Tapaaminen voidaan suorittaa myös etänä.

Ruokavalio voi halutessasi olla tarkka, punnittava (esim. fitnesstavoitteet / kiinteytyjät tms) tai helposti toteutettavissa oleva, vaihtoehtoja sisältävä ruokavalio (esim. painonpudottajat, terveydestä huolehtivat tms). Urheilulajia ja suorituskykyä tukevaa ruokavaliota varten selvitetään kulutuksesi ja mahdolliset korjaustoimenpiteet tehdään nykyisen ruokavalion pohjalta.

Ruokavalioita ja ravintovalmennusta Kuntokoulussa tekevät vain koulutetut ravintovalmentajat tai laillistetut ravitsemusterapeutit.
Voit valita lisätapaamisen etävalmennuksesi tueksi, tai vain yksittäisenä, erillisenä tapaamisena.
SInun ei tarvitse olle valmennuksessamme, eikä Fit24:n jäsen.
Tapaamisessa voidaan käydä läpi ruokatottumuksiasi, laskea kulutustasi, suunnitella ruokavaliotasi tai käydä läpi erilaisia harjoitteita syömiskäyttäytymisen parantamiseksi.

Erilaiset ruoka-allergiat ja sairaudet otetaan huomioon.
Testaa kehosi koostumus! Saat selville mm. kalorinkulutuksesi , lihastasapainosi, rasvan sekä lihasmassan määrän. Tapaamisessa käydään testin tulokset läpi asiantuntevan valmentajan kanssa, ja saat käytännön ohjeet ja neuvot tavoitteidesi mukaisesti.
Hinta: 79€
Kesto: 45min
Varaudu testiin kevyellä vaatetuksella, testi tehdään paljain jaloin ilman koruja tms metallia. Testiä ei tehdä raskaana oleville eikä sydämentahdistinta käyttäville.

Pelkän testin hinta (voi ostaa myös erikseen) 30€ / mittaus, kesto silloin 5-10min.
Pikatsekki ruokailuusi: syötkö kulutuksesi mukaan, jotakin liikaa tai liian vähän? Palautuminen ja kehitys tapahtuu levossa, ja ravitsemuksella voi vaikuttaa hurjasti palautumiseen. Puhumattakaan lihaksen kasvattamisesta, laihduttamisesta tai kiinteytymisestä!

Ravintovalmennusta tai ruokavalioita tekevät Kuntokoulussa vain koulutetut ravintovalmentajamme. Kokeilutunnin aikana ehdimme usein käydä läpi ruokavaliotasi jonkin verran, laajemman ruokavalion tekoon varaamme yleensä enemmän aikaa.

Kokeilutunnit maksetaan yleisimmillä pankkikorteilla tapaamisen yhteydessä.

Tarjoukset & muut ajat

Oletko harkinnut Personal Trainerin tai Ravintovalmentajan palkkaamista? Onko treenissäsi tai ruokavaliossasi jotain, jota haluaisit korjata, tai kaipaatko asiantuntijan tsekkaamaan kokonaisuutta? Haluatko saavuttaa tavoitteesi mahdollisimman fiksusti, niin, että palautuminen, liikuntamäärät ja tehot ja ravitsemus on balanssissa?

Usein me tiedämme kyllä, miten syödä, saliohjelmakin saattaa löytyä, mutta silti kehitys junnaa paikallaan. Kropassa saattaa olla kremppoja, elintapasairaudet vaania kulman takana, tai motivaatio kateissa. Anna meidän auttaa!

Olet tervetullut ILMAISEKSI 30min liikuntaneuvontaan, jossa yhdessä mietitään fiksuimmat keinot tavoitteidesi saavuttamiseksi. Sinun ehdoillasi!
Kuntostartti-paketti, sis.:
- alkuhaastattelu ja lähtötilanteen kartoitus
- kunto- ja liikkuvuustestit
- testejä, joiden avulla selvitetään kehon heikkoudet ja puolierot + käydään läpi harjoitteita, joilla niitä korjataan
- kuntosaliohjelma tai ohjeet kotitreeniä varten

Kuntosaliohjelmaa varten voit jakaa tapaamisen kahteen osaan, esim 2 x45min, jolloin jälkimmäisellä kerralla käydään ohjelma läpi PT:n kanssa. Ohjelman saat halutessasi tekniikkavideoiden ja kuvien kera sähköisesti.

Aika: 1h 30min
Hinta: 140€
Erikseen valmentajan kanssa sovittu aika. Hinta määräytyy sopimuksen mukaan.
Valmentajan kanssa erikseen sovittu aika. Hinta määräytyy sopimuksen mukaan.
Valmentajan kanssa erikseen sovittu aika.
Jos hinnastoltamme ei löydy juuri sitä, mitä etsit, tai haluat keskustella asiantuntijan kanssa ennen päätöstäsi, voit varata soittoajan tai tarjouspyynnön tästä.

Kuntokoulu

Personal Training- palvelut, ravintovalmennus, mentaalivalmennus, pienryhmävalmennukset, yritysluennot, tykypäivät, fysiikkavalmennus urheilijoille sekä urheiluseuroille.

Toimimme Klaukkalassa mm. Fit24 tiloissa sekä muualla Uudellamaalla sopimuksen mukaan. Etävalmennuksena myös muualle Suomeen ja maailmalle!

Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Sopimuksen mukaan.
Osoite
Isoseppälä 14
01800 Klaukkala
Nurmijärvi