Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Hemmotteluhieronnat

Jalkapohjien ja säärien sekä pohkeiden rentouttava hieronta. Omaa rentoa ja rauhallista aikaa.
Rentouttava päähieronta. Omaa rentoa ja rauhallista aikaa.

Pigmentoinnit

Kestopigmentoitujen eyelinerien vahvistuskäynti asiakkaalle, jolla on vanhat tai muualla kuin Kuukeijun Kamarilla tehdyt kestopigmentoinnit.
Kestopigmentoinnin vahvistuskäynti asiakkaalle, joka on ottanut kestopigmentoinnin Kuukeijun Kamarilla. Maksuton käynti.
Upeat, kestävät kulmat Handy-tekniikalla. Jokainen kulmakarva tehdään erikseen. Lähes kivuton toimenpide, jonka lopputuloksena saat luonnolliset ja kauniit kulmat, jotka kestävät parhaassa tapauksessa vuosia. Hintaan sisältyy yksi vahvistus-käynti noin kuukauden päästä ensimmäisestä pigmentoinnista.

Kestopigmentoinnin vahvistuskäynti asiakkaille, jotka ovat ottaneet pigmentoinnin Kuukeijun Kamarilla. Maksuton käynti.
Kulmien kestopigmentoinnin vahvistuskäynti asiakkaalle, jolla on vanhat tai muualla kuin Kuukeijun Kamarilla kestopigmentoidut kulmat.
Kaunis silmien kestorajaus Handy-tekniikalla. Lähes kivuton toimenpide, jolla saat kestävät rajaukset silmillesi. Lopputulos kestää parhaimmillaan vuosia. Luonnollinen lopputulos. Kuinka helppoa onkaan näyttää aina huolitellulta!

Juhlapalvelut

Polttarit, synttärit, illanistujaiset...mikä tahansa syy yhdessäoloon onkaan, niin Kamarilta saat ihania hemmottelupaketteja räätälöitynä juuri teille sopiviksi. Pakettiin voi valita esim. Meikin tai kampauksen, hemmottelua käsille, jaloille tai kasvoille. Pakettiin sisältyy Kuukeijun Kamarin tila, pieni tarjoilu ja hoidot. Ryhmäkoko mielellään max 8, mutta kannattaa soittaa ja kysellä erilaisista mahdollisuuksista.
Tyttöjen omat synttärikemut! Pakettiin sisältyy kutsut, tarjoilut, koristelut valitun teeman mukaan, kynsien lakkausta ja ohjelmaa. Tarjoiluihin ja väriteemaan voi itse vaikuttaa. Juhliin mahtuu 10 lasta ja syntymäpäiväsankaritar. Juhlien kesto 2 - 2,5h.
Aikoja on helpompi varata puhelimitse, sillä juhlat pidetään yleensä iltatunneilla. Joten kannattaa soittaa ja kysyä vapaita aikoja.

Kasvojen hemmotteluhoidot

Ihana hemmotteluhoito sisältää kasvojen puhdistuksen, kuorinnan ja herkällekin iholle sopivan jogurttinaamion. Rentouttava päähieronta kruunaa hemmottelun.
Kuorintaan käytän täysin luonnon tuotteita esimerkiksi hunajaa, sokeria, suolaa, kaurahiutaleita jne. Näin tiedät mitä kasvoillesi laitetaan, puhdasta luonnosta!
Hoito sisältää kasvojen puhdistuksen, luonnonmukaisen kuorinnan ja tehokkaasti kosteuttavan parafiininaamion. Hoitoon kuuluu myös kevyt päähieronta.
Kuorintaan käytän luonnon tuotteita kuten esimerkiksi hunajaa ja sokeria, suolaa tai kaurahiutaleita. Tiedät siis tarkkaan, mitä kasvoillesi laitetaan, puhtaasta luonnosta puhtaita tuotteita.
Hemmotteluhoitoon sisältyy kasvojen puhdistus, kuorinta ja herkullinen suklaanaamio. Ihana päähieronta kruunaa hemmottelun.
Kuorintaan käytän täysin luonnon omia tuotteita kuten esimerkiksi hunajaa, sokeria, suolaa, kaurahiutaleita jne. Näin tiedät mitä kasvoillesi laitetaan, puhtaita tuotteita puhtaasta luonnosta!

Kynnet

Kaunis 2-4 viikkoa kestävä 1-värinen tai kirkas geelilakkaus, joka antaa kauniin kiillon ja kestävyyttä omalle kynnelle. Ehkäisee kynsien pureskelua ja auttaa oman kynnen kasvattamisessa.
Rakennekynsien perushuolto.
Hinta määräytyy koristeiden ja vaativuuden mukaan, hintahaarukka 75€-85€. Rakennekynnet geelillä omalle kynnelle tai tarvittaessa lisämittaa tehdään tipeillä tai muoteilla. Kestävät ja kauniit kynnet, huoltoväli normaalisti 4 viikkoa.
Rakennekynsien tai geelilakkauksen poistaminen viilaamaan. Oman kynnen lyhennys, muotoilu ja hoito.
Oman kynnen 2-4 viikkoa kestävä kaunis geelilakkaus. Väreillä ja koristeilla. Auttaa estämään kynsien pureskelua ja edesauttaa oman kynnen kasvattamista.
Kestävä ja kaunis geelilakkaus.

Manikyyrit

Pieni käsien hemmotteluhetki.

Parafiinihoidot

Tehokkaasti kosteuttava lämpöhoito kuiville jaloille. Hoito sisältää jalkakylvyn, kuorinnan ja parafiinihoidon. Hoito auttaa myös nivelkivuista kärsiviä.
Ihana hemmotteluhoito käsille. Hoito sisältää pikamanikyyrin sekä tehokkaasti kosteuttavan ja lämpimän parafiinihoidon. Voi tuoda helpotusta myös nivelkivuista kärsiville.

Ripset ja kulmat

Perinteisten ripsipidennysten huolto. Yleinen huoltoväli 3-5 viikkoa.
Perinteinen ripsipidennys, joilla saa pituutta, tuuheutta ja kaarevuutta lisää.
Klassista ripsikuitua huomattavasti kevyempi. Kuidun malli on juuresta litteä, jolloin ripsipidennys näyttää juuresta saakka tuuhealta ja paksulta. Ripsikuidun pää on kaksihaarainen, jolloin myös kärkeen tulee tuuheutta klassista enemmän.
Kestävät ja kauniit ripset.
Tuuheat ja kevyemmät ripsipidennykset, joissa omaan ripseen liimataan ripsiviuhka ohuista ripsistä.
Suositeltu huoltoväli 3-6 viikkoa.
Suositeltu huoltoväli volyymiripsille 3-4 viikkoa. Huollossa poistetaan ylikasvaneet ripsipidennykset ja laitetaan uudet.
Ellipsiripsien suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa. Huollossa ylikasvaneet ripsipidennykset poistetaan ja laitetaan uudet.
Sisältää kulmien muotoilun.
Ripsien ja kulmakarvojen kestovärjäys, sisältää kulmien muotoilun.
3-4 viikkoa kestävä ripsien kestomascara, joka saa ripsesi näyttämään paksummilta ja hieman pidemmiltä. Käsittely sopii myös herkkäsilmäisille. Ei vaurioita omia ripsiäsi. Ei tarvitse erikseen poistattaa vaan kuluu ajan myötä itsellään pois.
Yhdistettynä ripsien kestotaivutukseen saa luonnollisen ja kauniin lopputuloksen. Käsittely tehdään omiin ripsiin eli mitään jatkeita ei laiteta.
3-4 viikkoa kestävä kaunis ripsien kestotaivutus. Tuo ripset kauniisti esille, hoitoon sisältyy myös kestovärjäys. Sopii myös lyhyehköille ripsille eikä vaurioita ripsiäsi.
Täydellinen hoitopaketti sinulle, joka haluat kauniit, kaarevat, tummat ripset ilman ripsipidennyksiä.
Omat ripset kestotaivutetaan ja värjätään, jonka jälkeen ne käsitellään kestomascaralla joka tuo ripsillesi tuuheutta, tummuutta ja näyttävyyttä. Lopputulos on näyttävämpi kuin pelkkä ripsien kestovärjäys mutta luonnollisempi kuin ripsipidennykset.
Lopputulos kestää 3-4 viikkoa. Ei tarvitse huoltoa vaan kuluu ripsistä itsestään ajan kuluessa. Vedenkestävä.
Ripsipidennysten pikahuolto, täytetään mitä tunnissa ehtii.
Ripsipidennysten hellävarainen poisto poistogeelin avulla.

Sokeroinnit

Ihokarvojen poisto sokerilla. Poistaa ihokarvat juurineen. Käytössäni on ihon puudutetta, jonka avulla sokerointi on miellyttävämpää. Pitkään sileä iho, estää ihokarvojen sisäänkasvamista. Sokerointiväli 4-6 viikkoa ihanteellisen tuloksen ylläpitämiseksi.
Ihokarvojen poisto intiimialueelta. Käytössäni on ihon puudutetta, joka tekee sokeroinnista helpompaa asiakkaalle. Sokerin avulla ihokarvat lähtevät juurineen jolloin iho pysyy jopa viikkoja sileänä. Sokerointiväli 4-6 viikkoa ihanteellisen tuloksen ylläpitämiseen. Sokeri on herkällekin iholle hellävarainen ja estää ihokarvojen sisäänkasvamista.
Kanta-asiakkaan edullisempi hinta, käytä hyväksesi!
Sokeroinnilla sileää pitkäksi aikaa. Sopii myös herkkäihoisille. Sokerointi heikentää ja hidastaa karvankasvua. Iholle hellävaraisempi kuin vahaus.
Kerralla koko alaosa kuntoon! Käy säännöllisesti ja säästä rahaa ja aikaa.
Kun käyt säännöllisesti niin säästät sekä aikaa että rahaa. Säännöllinen sokerointi vähentää karvankasvua, heikentää karvoja ja kerta kerralta sokerointi on myös helpompaa sekä sinulle että minulle, sillä iho tottuu sokerointiin ja ihokarvat muuttuvat pehmeämmiksi ja irtoavat helpommin.
Häiritsevät ihokarvat helposti ja pitkäksi aikaa pois näppärästi sokeroinnilla.
Sääret ja reidet kerralla sileiksi pitkäksi aikaa. Säännöllinen käynti vähentää ihokarvojen kasvua, tekee karvat pehmeämmäksi ja helpommaksi poistaa. Sokerointi on iholle hellävarainen, poistaa ihokarvat juurineen ja pitää ihon sileänä usean viikon ajan.
Sokeroimalla sileää pitkäksi aikaa. Säännöllinen sokerointi vähentää ihokarvojen kasvua, pehmentää ihokarvoja jolloin niiden poisto on helpompaa, vähentää ihokarvojen sisäänkasvamista ja kuorii ihoa.

Tarjouspaketit

Huhtikuun ajan tarjouksessa hoitopaketti jaloille, joka sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, kynsien siistimisen, parafiinihoidon ja kynsien lakkauksen.
Huhtikuun ajan tarjouksessa ihana käsien hemmottelupaketti, joka sisältää: manikyyri, parafiinihoito, kynsien lakkaus.
Huhtikuun ajan tarjouksessa hemmottelupaketti jaloille, sisältää: jalkakylpy, kuorinta, kynsien siistiminen, parafiinihoito, kynsien geelilakkaus.
Ihana hemmottelupaketti käsille, sisältää: manikyyri, parafiinihoito, kynsien geelilakkaus.

Kuukeijun Kamari

Kuukeijun Kamarissa ymmärrämme, että syy salongissamme käyntiin on muutakin kuin vain hyvältä näyttäminen. Asiakkaamme haluavat ansaitsemansa piristävän tunteen, jonka hemmottelu ja rentoutuminen suovat. Huomio ja hoito, jota asiakkaillemme annamme, jättää tyytyväisen hymyn heidän kasvoilleen.

Puhelin 0400-311420
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Ma, ke ja pe klo 9-16
Ti ja to klo 12-20
Osoite
Keskuskatu 7
30100 Forssa