Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Ehostus

Zentalin hampaidenvalkaisumenetelmä poikkeaa perinteisistä hampaidenvalkaisumenetelmistä, sillä Zentalin valkaisugeeli ei sisällä lainkaan peroksidia. Moderni ja innovatiivinen teknologia perustuu kylmän LED-valon ja valkaisugeelin yhdistelmähoitoon, joka mahdollistaa hampaiden hellävaraisen ja täysin kivuttoman valkaisun. Toimenpiteen pituus vaihtelee 20 minuutin ja 45 minuutin välillä riippuen siitä millaisia tuloksia halutaan saavuttaa.
Koemeikin kesto noin 40 min, häämeikin kesto noin 75 min.
Kesto noin 75 min.
Kesto noin 45 min

Jalkahoidot

Sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon poralla, virkistävän jalkahieronnan sekä lakkauksen. Hoidon kesto noin 60 min.
Normaali jalkahoito kotikäyntinä. Sisältää kolme kilometriä Voikkaan hoitolalta, ylimenevät kilometrit 0,50€/km
Sis. jalkoja virkistävä kuorinta, rentouttava hieronta ja jalkojen käsittely mm. kynsienleikkaus ja viilaus, jalkapohjien hionta, kovettumien poisto sekä halutessasi kynsien lakkaus. Lopuksi jalkoihin hierotaan kosteuttava naamio, joka pehmentää kuivia jalkoja hyvin. Ihana hemmottelu jaloillesi!
Hoidon kesto noin 60 min.
Sisältää jalkakylvyn, kynsien ja kynsinauhojen hoidon poralla sekä kynsinauhavoiteen. Hoidon kesto noin 30 min.
Hoidon kesto noin 30 min.
Hoidon kesto noin 90 min.

Kasvohoidot

Nuorekkaampi ja sileämpi iho!

Hoito sopii erityisesti aikuiselle iholle (40+,50+), jolla esiintyy juonteita, elottomuutta ja jonka elastisuus on vähentynyt. Hoito häivyttää tehokkaasti ryppyjä ja juonteita, pinnallisia aknearpia sekä pigmenttilaikkuja. Puhdistaa ja kuorii tehokkaasti rasvoittuvaa ihoa, poistaen tukkeumia. Suositellaan myös muutamaa päivää ennen juhlia!
Sarjahoitona kerran viikossa/kerran kahdessa viikossa.
Sis. pintapuhdistus, AHA- happokuorinta, rauhoittava naamio, seerumi ja loppuvoide.
Hoidon kesto noin 60 min.
Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys + mekaaninen ihonpuhdistus, naamio tai savinaamio (+10€) ja hoitovoide. Keltainen savi sisältää piitä, joka parantaa rasvoittuvan ja akneihon sävyä ja tuo sille sen tarvitsemaa kosteutta. Hoidon kesto noin 60min.
Täydellinen kasvohoito jonka aikana tehdään rentouttava käsi- sekä jalkahieronta.
Hoidon avulla voidaan syväkosteuttaa, elävöittää ja pehmentää ihoa sekä parantaa ihon sävyä. Hoidossa käytettävän geelipohjaisen merilevänaamion ravinnerikas spirulinalevä ja hyaluronihappo syväkosteuttavat ihoa tehokkaasti. Rauhoittaa ja ehkäisee ihoärsytystä, erinomainen kuivalle, normaalille ja couperosaiholle!
Alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, merilevänaamio ja hoitovoide. Hoidon kesto noin 60 min.
Pikakasvohoito ihotyypin mukaan sekä rentouttava käsihieronta
Pikapiristys kasvoille. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, naamio, hoitovoiteet.
Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys + mekaaninen ihonpuhdistus, naamio tai savinaamio (+10€) ja hoitovoide. Kaikille ihotyypeille on mahdollista ottaa hoidon yhteydessä omalle iholle sopiva SAVINAAMIO. Savessa on mineraaleja, jotka hoitavat tehokkaasti ihoa. Hoidon kesto noin 60 min.
Alkupuhdistus, kuorinta, omalle ihotyypille sopiva savinaamio, seerumi ja hoitovoide. Hoidon kesto noin 60 min.
Kosteuttaa, poistaa väsymyksen merkkejä, silottaa ja lisää ihon elinvoimaa. Sis. alkupuhdistus kasvoille, silmänympärysihon hoitovoide, silmänympärysihon hieronta, kultakollageeninaami silmänympärysiholle sekä hoitovoide. Hoidon kesto noin 30 min.
Uudistava, tasoittava ja kirkastava tehokas erikoiskasvohoito. Alkupuhdistus, timanttihionta, tehoseerumi, erikoisnaamio, hoitovoiteet.
Uudistava, tasoittava ja kirkastava tehokas erikoiskasvohoito. Alkupuhdistus, timanttihionta, tehoseerumi, erikoisnaamio, hoitovoiteet.
Nopeasti hehkua ihollesi. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumi, kiinteyttävä pikanaamio. Hoidon kesto noin 30 min.
Hoidossa käytetään juuri sinun ihotyypille sopivia hoitomenetelmiä ja tuotteitta. Sopii kaikille ihotyypeille.

sis. alkupuhdistus, kuorinta, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, tehoampulli, hieronta (käsitellään kasvot,kaula ja dekolteen alueet), naamio, hoitovoiteet

Alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta ja puhdistus ultraäänellä, ihotyypin mukainen seerumi, hieronta, naamio sekä hoitovoiteet

Kulmat ja ripset

Sisältää siistimisen pinseteillä tai vahalla. Hoidon kesto noin 15 min.
Hoidon kesto noin 10 min.
Sisältää kulmien muotoilun pinseteillä tai vahalla. Hoidon kesto noin 20 min.
Sisältää kulmien siistimisen pinseteillä tai vahalla.
Hoidon kesto noin 15 min.

Käsihoidot

Hoidon kesto noin 45 min.
Ihoa kosteuttava ja suojaava lämmin parafiinihoito väsyneille, kipeille ja kuiville käsille. Ihastuttava hoito sellaisenaan tai muiden hoitojen yhteydessä. Sis. lämminparafiini + voide. Hoidon kesto noin 30 min.
Kynsien viilaus ja muotoilu, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, käsihieronta, kynsinauhaöljy ja kynsien lakkaus. Hoidon kesto noin 45 min.
Sopii hyvin esim. kasvohoidon yhteyteen. Sis. viilaus ja muotoilu, kynsinauhahoito ja lyhyt käsihieronta tai vaihtoehtoisesti lakkaus.

Vahaukset

Kesto noin 20 min.
Kesto noin 15 min.
Kesto noin 20 min.
Kesto noin 30 min.
Kesto noin 20 min.
Kesto noin 30 min.
Hoidon kesto noin 30 min.
Kesto noin 60 min.

Vartalohoidot

Sis. Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys + mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoide. Hoidon kesto noin 60 min.
Pintapuhdistus, mikrohionta, höyrytys + mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoide. Hoidon kesto noin 90 min.
Ylellinen Vita Liberata-suihkurusketus saa ihosi kauniin ruskeaksi, ilman oranssia sävyä!

Maijun Hoitola

Täyden palvelun kosmetologi- ja jalkahoitola Kouvolan Voikkaalla. Laaja valikoima kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja. Myynnissä laadukkaat Denova Pro:n ja Gerard´s:n kotihoitotuotteet, meikit sekä runsas valikoima jalkahoitotuotteita.

Puhelin 0400 186083
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat ma suljettu
ti - pe 9 - 17
la 10 - 14
su suljettu
Osoite
Koululaisentie 2
45910 Voikkaa