Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Kasvohoidot

Energisoiva, suojaava ja kosteuttava kasvohoito.
Sopii kaikille ihotyypeille. Antaa tehokosteutta iholle ja iho voi paremmin.
Ravitseva, ihoa hellivä kasvohoito, joka sopii kaikille ihotyypeille. Räätälöimme hoidon ihosi tarpeen mukaan. Sisältää mekaanisen ihonpuhdistuksen. Ihana hemmotteleva kasvohieronta.
Henkilökohtainen neuvonta ja opastus sinulle sopivaan kasvo/vartalohoitoon.
Täydellinen kasvohoito räätälöidään tarpeidesi mukaan. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, tarvittaessa ultraäänipuhdistus/höyrytys, aromaterapia, naamio, pitkä kasvo- ja kaulahieronta, seerumi.
Hoitoon sisältyy: Alkupuhdistus, kuorinta, ultraäänipuhdistus/höyrytys/mekaaninen ihonpuhdistus, aromaterapia, ihotyypin mukainen naamio, seerumi. Tehdään ihotyypin mukaisin erikoistuottein.
Hoitoon sisältyy: Alkupuhdistus, kuorinta, tarvittaessa ultraäänipuhdistus/höyrytys, aromaterapia, ihotyypin mukainen naamio, seerumi. Tehdään ihotyypin mukaisin erikoistuottein.
Hoitoon sisältyy: Alkupuhdistus, kuorinta, tarvittaessa ultraäänipuhdistus/höyrytys, aromaterapia, ihotyypin mukainen naamio, seerumi. Tehdään ihotyypin mukaisin erikoistuottein.
Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, tarvittaessa ultraäänipuhdistus/höyrytys, tehokkaat BTB13 ammattilaisseerumit, pitkä kasvo-, kaula- ja decoltehieronta, seerumi, BTB13 naamio.
Deep Skin ihonhionta raikastaa ja kirkastaa ihon, puhdistaa. Hoitoa täydentää vielä detox-hieronta sekä puhdistava naamio.
Voit valita tämän hoidon yhteyteen myös detox vartalohoidon (kuivaharjous, kuorinta, selluliittiampullit, hieronta, ja mutanaamio) molemmat hoidot yhteensä tarjouksessa 178 €.
Kultakasvohoito kosteuttaa ja kiinteyttää. Hoidossa käytetään 24 karaatin kultaa ja ylellisiä kultaseerumeja sekä hoidon kruunaa kultanaamio,
Energisoiva, suojaava ja kosteuttava hoito.
Hoitoon sisältyvät: alkupuhdistus, kuorinta, aromaterapia, naamio, seerumi, voide.
Hoitoon sisältyy alkupuhditus, kuorinta, tarvittaessa ultraäänipuhdistus/höyrytys, aromaterapia, tehoseerumit, anti-age-naamiot, pitkä kasvo-, kaula- ja decoltehieronta,

Hehku Radiofrekvenssihoito

Kiinteyttävä, kohottava allien (käsivarsien) muokkaushoito. Iho napakoituu ja voit huoletta paljastaa käsivartesi pikkujouluihin ja joulun juhliin. Suositellaan viiden kerran sarjahoitona.
Kiinteyttävä vartalohoito erityisesti ylä -ja alavatsan alueelle. Suositellaan viiden kerran sarjahoitona.
Kohottava ja kiinteyttävä hoito kasvoille. Hoito kirkastaa ja kosteuttaa sekä tehoaa myös pigmenttiläiskiin sekä couperosaan.
Kohottava ja kiinteyttävä hoito kasvoille. Hoito kirkastaa ja kosteuttaa sekä tehoaa myös pigmenttiläiskiin sekä couperosaan. Hoito käsittää myös kaulan & decoltee alueen.
Ensimmäinen testikerta 125 €
Kohottava ja kiinteyttävä hoito kasvoille. Hoito kirkastaa ja kosteuttaa sekä tehoaa myös pigmenttiläiskiin sekä couperosaan. Hoitoon kuuluvat myös kaulan ja decolteen alue.
Radiofrekvenssillä voidaan tehdä myös kiinteyttäviä vartalohoitoja
Sarjahoidot ja ylläpitohoidot 148 €.
Yhdistä ultraääni-ihonpuhdistus Radiofrekvenssihoitoon.
Ultraääni-ihonpuhdistus syväpuhdistaa huokoset, irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja kirkastaa ihon. Hoidon avulla edistät hoitoaineiden imeytymistä.
Nannic Radiofrekvenssihoito Premium on kohottava ja kiinteyttävä hoito kasvoille. Hoito kirkastaa ja kosteuttaa sekä tehoaa myös pigmenttiläiskiin sekä couperosaan. Hoito käsittää myös kaulan & decoltee alueen.
Nannic Deep Skin mikroneulauslaite tekee ihoon 0,5 mm syvyisiä mikrokanavia. Mikrokanavien tehtävänä on aktivoida ihon omaa solutoimintaa ja lisätä kollageenin tuotantoa.Mikroneulauksessa imeytetään ihoon tehoseerumit mikrokanavia pitkin syvelle ihoon. Iho on jo yhdestä hoitokerrasta kirkkaampi ja eloisampi.
Kiinteyttävä, kohottava allien (käsivarsien) muokkaushoito. Iho napakoituu ja voit huoletta paljastaa käsivartesi. Suositellaan viiden kerran sarjahoitona.

Hieronnat

Aromahieronta vartalolle. Saat valita itse eteerisistä öljyistä mielituoksusi. Kosteuttava ja energiaa tuova hemmotteluhieronta.

Tehokas kehon ja mielen virkistäjä ja rentouttaja.
Kuumilla kivillä tehtävä kokovartalohieronta, myös aromaattiset öljyt käytössä.
Aromaattisilla öljyillä tehtävä kokovartalohieronta.

Hemmotteluhoidot

Ihana spaelämys. Kasvohoito, aromaattinen hieronta kasvoille ja niskalle + seerumi + naamio kasvoille, päähieronta.
Ylellinen spa-elämys koko keholle.Kasvohoito, aromaattinen hieronta kasvoille ja niskalle + seerumi + naamio kasvoille, päähieronta & aromaattinen vartalohieronta.

Vartalohoidot

Hoitoon sisältyy kuivaharjaus ja hieronta vartalolle.
Hoitoon sisältyy kuivaharjaus, kuorinta, kevyt hieronta sekä voide ( ravitseva voide tai muu ihotyypin mukaan).
Nannic radiofrekvenssillä tehtävä stressinpoistohoito. Hoito tehdään selälle, selkarangan mukaisesti. Poistaa tehokkaasti stressiä.
Intensiivinen selluliittihoito poistaa rasvakertymiä, muovaa ja kiinteyttää.
Kuivaharjous, kuorinta, selluliittihieronta, selluliittiampullit ja mutanaamio.

Ayurvediset hoidot

Rentouttava hieronta kehotyypin mukaisella öljyllä, sis päähieronnan.
Hoidossa käytämme Lakshmi luonnonkosmetiikka sarjan tuotteita.
Kehotyypin mukainen kasvohoito vata, pitta tai kapha - oman kehotyyppisi mukaisesti. Hoito on kokonaisvaltainen kokemus, ja tehdään Lakshmi-sarjan ekologisin tuottein.

Ripset ja kulmat

Hoidon yhteydessä kulmat ja ripset 25€ tai kulmat 10€

Mandarin Spa Oy

Mandarin Spa on kauneushoitolasi Helsingissä. Monet asiat kulkevat käsi kädessä, kuten kauneus ja hyvinvointi. Meillä sinua hoidetaan kiireestä kantapäähän, kokonaisvaltaisesti.

Meidät löydät myös Facebookista!
https://fi-fi.facebook.com/mandarinspa

Puhelin 0407705644
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Sopimuksen mukaan.
Osoite
Arkadiankatu 15
00100 Helsinki