Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Osteopaatti Martti Koutonen, KAJAANI

Siirry Vuokatin kalenteriin tästä linkistä: https://www.varaaverkossa.fi/places/osteopaatti-martti-koutonen-vuokatti-581

Osteopatia alkaa olla tunnettu hoitomuoto Suomessa. Suomen Osteopaattiliitossa on jäseniä yli sata eri puolilla Suomea. Heistä useimmilla on takanaan nelivuotinen koulutus.
Suomessa Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto (Valvira) valvoo osteopaattien koulutusta ja rekisteröi hyväksytyn koulutuksen saaneet osteopaatit. Ammattinimike osteopaatti on nimikehyväksytty samoin kuin esim.sairaanhoitaja tai fysioterapeutti.
Vuonna 2008 valvova viranomainen poisti ammattinikkeen edestä siihen aiemmin kuuluneen "koulutettu"-sanan, joten nykyään "osteopaatti"-nimikettä saavat käyttää vain koulutetut osteopaatit. Tarkoituksena oli, että asiakas tietää jo ammattinimikkeen perusteella, että terapeutilla on hyväksytty koulutus.
Toistaiseksi KELA ei korvaa osteopaattista hoitoa. Vakuutusyhtiöt ja työpaikkakassat ovat korvanneet ostepaattisen hoidon, jos lääkäri on sitä suositellut (tutkimus - ja hoitomääräys, KELA:n lomake SV 3).
Hintani ovat kohtuulliset. Soita ja kysy rohkeasti lisää.
Tervetuloa käsittelyyn - Kajaaniin tai Vuokattiin.

Puhelin 040 7354007
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat HUOM! Voit kysyä muita vapaita aikoja puhelimitse!
Osoite
Kirkkokatu 15
87100 Kajaani