Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Esse Kasvohoidot


Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, lämpönaamion+ihonpuhdistuksen, kevyen hieronnan ja kasvonaamion
Kosteuttava/kirkastava/rauhoittava/puhdistava kasvohoito
Sisältää: pintapuhdistuksen, kuorinnan, lämpönaamion ja ihonpuhdistuksen TAI tehoaineiden imeytyksen, hieronnan kasvoille ja hartioille, sekä naamion.
Ihoa uudistava ja kiinteyttävä kasvohoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistusnaamion, tehoaineiden imeytyksen galvaanisella virralla, tehobuusterin, hieronnan kasvoille ja hartioille, sekä naamion. Sisältää myös silmänympäryshoidon.
Ihoa hellivä, runsaasti hyviä omega rasvahappoja sisältävä kasvohoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, kevyen ihonpuhdistuksen tarvittaessa, tehoaineiden imeytyksen galvaanisesti, hieronnan kasvoille ja hartioille ja naamion. Ihanteellinen hoito väsyneelle ja stressaantuneelle iholle.
Hemmotteleva hoitokokonaisuus, joka alkaa jalkakylvyllä ja -kuorinnalla, jatkuen yksilöllisesti räätälöidyllä kasvohoidolla, sekä jalka,- käsi-, kasvo- ja hartiahieronnalla.

1. Kasvohoidot

Toukokuun kasvohoitoetu!
Hoito sis. pintapuhdistuksen, kuorinnan, geeliseerumeiden imeytyksen, hieronnan ja naamion.
Ihoa uudistava happohoito, joka poistaa ikääntymisen merkkejä iholta, palauttaa ihon hehkun ja vaalentaa pigmentti muutoksia.

Dermo Peeling-hoitoa voi tehdä yksittäin, kolmen hoidon sarjana tai yhdistettynä muihin sarjahoitoihin tehokkaampien tuloksien saavuttamiseksi.
Ihoa uudistava kasvohoito, joka sopii erityisesti herkemmällekkin iholle.

Kasvohoito poistaa näkyviä ikääntymisen merkkejä, palauttaa ihon hehkun ja vaalentaa pigmentti muutoksia.

Dermo Peeling-hoitoa voi tehdä yksittäin, kolmen hoidon sarjana tai yhdistettynä muihin sarjahoitoihin tehokkaampien tuloksien saavuttamiseksi.
Ihoanalyysin ja toiveitesi perusteella valittu kasvohoito. Tämän hoidon voit valita, jos olet tulossa ensimmäistä kertaa hoitoon tai haluat, että kosmetologi valitsee juuri sinulle sopivan hoidon.
Tehokas neljävaiheinen anti-age kasvohoito, joka kiinteyttää, tasoittaa, häivyttää juonteita ja kirkastaa ihoa.
Beaute Aromatique on eteeristen öljyjen luonnollisiin hoitaviin aineisiin perustuva rentouttava ja elvyttävä kasvohoito. Hoidossa valitaan ihollesi sopivat eteeriset öljyt, jotka aktivoivat ihon toimintoja ja rentouttavat mieltä. Hoidon päättyessä iho on rentoutunut ja hehkuva.
Beaute Lifting on juonteita ennaltaehkäisevä ja tasoittava hoito. Hoidon aikana juonteet käsitellään hyaluronihappoa sisältävällä tehoseerumilla. Seerumin vaikutusta tehostetaan erikoishieronnalla, joka saa tehoaineet imeytymään syvälle juonteen ytimeen. Tuloksena juonteen pohja kohoaa ja ihon pinta tasoittuu. Hieronnan jälkeen hoito viimeistellään hivenaineita sisältävällä lämmittävällä naamiolla, joka vapauttaa ihoon kiinteyttäviä tehoaineita.

Hoitoa suositellaan kolmen hoidon intensiivisenä sarjahoitona.
Syväpuhdistava thermoclean-kasvohoito kirkastaa ja syväpuhdistaa ihon. Suositellaan epäpuhtaalle iholle sarjahoitona.
Syväpuhdistava thermoclean-kasvohoito kirkastaa ja syväpuhdistaa ihon. Suositellaan epäpuhtaalle iholle sarjahoitona.
Catio Lift on tehokas kasvojen kohotus ilman leikkausta. Catio Lift hoito koostuu kasvojen nestekierron ja kasvolihasten stimuloinnista, kiinteyttävästä hieronnasta ja naamiosta. Hoitomeneltemä vaikuttaa ihon pintaa syvemmällä ja hoidon tuloksena kasvonpiirteet selkiytyvät ja iho kiinteytyy silminnähden.
Suositellaan 6-10 kerran sarjahoitona 1-2x/vk
Kokonaisvaltainen hoitokokonaisuus, joka vastaa kaikkiin aikuisen naisen ihonhoitotarpeisiin. Sisältää Catio vital ja Catio Lift -hoidot.
Catio Vital kaksoisionisaatio on enemmän kuin yksikään perinteinen kasvohoito. Se on ainutlaatuinen kasvohoitomenetelmä, jossa yhdistyvät lämpönaamion syväpuhdistava vaikutus, aktiiviaineiden tehokas imeytys kaksoisionisaatiolla, sekä rentouttava hieronta eteerisillä öljyillä. Hoitoon kuuluu aina silmänympärys- kasvo-, kaula- ja decolteealueen tehohoito. Catio Vital- kasvohoito yksilöidään aina ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Muutoksen näet iholla heti hoidon päätyttyä: iho on kuulas ja kasvojen ilme virkistynyt.

Catio vital -hoitoa suositellaan 3x sarjahoitona tai kerran kuussa ihon kuntoa ylläpitävänä hoitona.
(kasvohoidon yhteydessä 25€)
Kolmevaiheinen silmänympärysihon erikoishoito, joka häivyttää juonteita, vähentää turvotusta ja tummuutta silmänympärysiholta.

Suositellaan 4-6x hoitosarjana tai kasvohoidon yhteydessä.
Sisältää pintapuhdistus, ihoanalyysi, hoitovoiteet sekä kirjallinen ihonhoidon opastus-
Kasvohoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, lämpönaamion, ultraääni-ihonpuhdistuksen, kevyen hieronnan, naamion ja kirjallisen ihonhoidon opastuksen.
CatioLift Cellular Energy on tehokas kasvojen kohotus ilman leikkausta. Kasvohoito on kehitetty elvyttämään ihoa kerros kerrokselta, ihonalaisista lihaksista aina ihon pintakerroksiin asti.
Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, lymfan stimuloinnin, kasvojumpan hoitolaitteella, hieronnan, naamion, hoitovoiteet ja ihonhoidon opastuksen.
Suositellaan 6–10 kerran sarjahoitona 1–2 x/vk
Tehokkaasti kiinteyttävä ja nuorentava erikoiskasvohoito.
Sisältää CatioVital Youth ja CatioLift -hoidot.
Hoito räätälöidään sinun toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan.
Ihosoluja energisoiva ja kasvoja nuorentava hoito.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihonalyysin, kuorinnan, lämpönaamio käsittelyn, ihonpuhdistuksen, tehoaineiden imeytyksen dynaamisella ionisaatiolla, hieronnan, naamiot, hoitovoiteet ja kotihoidon opastuksen. Kasvohoidossa käsitellään kasvot, silmänympärykset, kaula ja decollete.

Erikoiskasvohoito räätälöidään sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan.
Erityisesti odottaville äideille suunnattu hoitokokonaisuus, joka sisältää jalkakylvyn, kuorinnan ja hieronnan, sekä rentouttavan kasvohoidon.

2. Karvanpoistot vahalla tai sokerilla

brasialainen ylläpito sokerointi. Max väli 4vk
Vain naisille.
Vain naisille.
Siistimme kulmat herkille ihoalueille tarkoitetulla vahalla ja nyppimällä.
Sokeroinnin voi tehdä koko selkään tai pinemmälle alueelle. Hinta on liukuva sen mukaan kuinka pitkään aikaa menee. Hinta 30€ - 50€

4. Muut hoitolapalvelut

Täydellinen hoitopaketti jaloille ja käsille
Jalkakylpy, kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen käsittely, kovettumien
poisto, hieronta ja kynsien lakkaus
Jalkakylpy, kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen käsittely, kovettumien poisto, hieronta.
Kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen käsittely, hieronta ja lakkaus.

Halutessasi voit varata lisäksi parafiini naamion käsille.

Parafiini naamiolla +10€
Kuorinta, kynsien viilaus, lakkaus, käsivoide.

5.Miesten ihonhoito

Silmänympärysihon ja lihasten kohottava hoito, joka vähentää turvotusta ja tummuutta, häivyttää juonteita ja kiinteyttää silmänympärysihoa tehokkaasti.
Syväpuhdistava Thermoclean-kasvohoito kirkastaa ja syväpuhdistaa ihon. Suositellaan epäpuhtaalle iholle sarjahoitona tai toisen kasvohoidon yhteydessä puhdistuskäsittelynä. Sopii hyvin myös nuorille!
Syväpuhdistava Thermoclean-kasvohoito kirkastaa ja syväpuhdistaa ihon. Suositellaan epäpuhtaalle iholle sarjahoitona tai toisen kasvohoidon yhteydessä puhdistuskäsittelynä. Sopii hyvin myös nuorille!
Erikoiskasvohoitomenetelmä, jossa yhdistyvät lämpönaamion syväpuhdistava vaikutus, aktiiviaineiden imeytys kaksoisionisaatiolla ja rentouttava hieronta eteerisillä öljyillä. Sisältää silmänympäryshoidon.

6. Lääkinnälliset kasvohoidot

Suositellaan 5-6x sarjahoitona tehokkaiden tulosten saavuttamiseksi.

Tehokas mutta hellävarainen happokäsittely akneen, aknearville ja pigmentaatioon.

Tasapainottava hoito epäpuhtaalle iholle. Hoito sopii erinomaisesti myös akneiholle.

(Elvyttävällä Collagen naamiolla 99€)

Rauhoittava ja kosteuttava kasvohoito herkälle ja herkistyneelle iholle.

Sopii tuoksuttomuutensa ansiosta tuoksuyliherkille.

Ainutlaatuinen yhdistelmähoito, jossa yhdistyvät tehokkaat raaka-aineet mm. hyaluronihappo ja c-vitamiini, yksilöllinen happohoito ja ihoa voimakkaasti uudistava mikroneulaus. Tehokas hoito mm. aknearville, ihon kiinteytykseen, juonteille, auringon vaurioittamalle iholle.
Tehdään 4-6x sarjahoitona.
Sis. henkilökohtaisen Beauty Rollerin.

Kaula ja decollete +50€
Sarjan 2-6 mikroneulaus käsittely.
Hoidot tehdään kahden viikon välein.
Kaula ja decollete +50€
Ainutlaatuinen yhdistelmähoito, jossa yhdistyvät tehokkaat raaka-aineet mm. hyaluronihappo ja c-vitamiini, yksilöllinen happohoito ja ihoa voimakkaasti uudistava mikroneulaus. Tehokas hoito mm. aknearville, ihon kiinteytykseen, juonteille, auringon vaurioittamalle iholle.

Erittäin tehokas hoito ikääntyneelle iholle aktivoimaan ihon uudistumista, kiinteyttämään, sekä häivyttämään juonteita. Tehdään 4-6x sarjahoitona.
Sis. henkilökohtaisen Beauty Rollerin.

Kaulan ja decolleten käsittely +50€
Sarjan 2-6 mikroneulaus käsittely.

Hoidot tehdään kahden viikon välein.
Kaulan ja decolleten käsittely +50€

Pisara kauneutta

Tervetuloa!

Pisara kauneutta -hoitolassa voit nauttia ylellisistä ja tehokkaista hoitolahoidoista, kiireettömästä tunnelmasta ja hyvästä asiakaspalvelusta.

Meille on tärkeää luoda jokaisesta käyntikerrasta ainutlaatuinen hoitoelämys, jonka aikana keskitymme pelkästään sinun hyvinvointiisi. Kauneushoitolamme on erikoistunut kasvojen ihonhoitoon, mutta meiltä löydät myös muut monipuoliset hoitopalvelut.

Tervetuloa nauttimaan hyvästä olosta!

Puhelin 045 804 6262
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Hoitola avoinna ti-pe 10.00-17.00,
muut ajat sopimuksen mukaan
Osoite
Impilahdenkatu 6 A
80200 Joensuu