Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Optikko

Näöntutkimuksessa optikko selvittää silmien taittovirheet, silmien yhteistoiminnan, mahdolliset karsastukset sekä näköjärjestelmän toimintakyvyn ja mittaa silmänpaineet.

Näöntutkimuksessa selviää silmälasien mahdollinen tarve ja vahvuus sekä silmien näöntarkkuus. Tutkimuksen tuloksena on silmälasimääräys, jota voidaan täsmentää silmälasien valinnan yhteydessä.

Optikko saa tutkia näön alle 8-vuotiaalta, mutta ei saa tehdä itsenäisesti silmälasimääräystä.

Näöntutkimukseen varataan 30 minuuttia aikaa. Tutkimuksen hinta voi vaihdella tutkimuslaajuuden ja toimenpiteiden sekä tekijän mukaan. Näöntutkimus alkaen 25,00 euroa.
Lisätietoa numerosta 024306677
Piilolasikontrollissa pyritään säännöllisesti varmistumaan siitä, että silmien terveydentilassa ei tutkimushetkellä ole estettä piilolasien käytölle ja että piilolasien käyttö olisi turvallista.

Piilolasikontrollin suorittaa piilolasioptikko.

Valitse piilolasikontrolli, kun haluat varmistaa käyttämiesi piilolasien toimivuuden ja turvallisuuden sekä varmistaa silmiesi hyvinvoinnin.

Piilolasikontrolliin varataan aikaa 30 minuuttia. Piilolasikontrollin hinta on 25,00 euroa.
Lisätietoa numerosta 024306677
Piilolasisovituksessa piilolasioptikko selvittää piilolasien optisen, mekaanisen ja fysiologisen soveltuvuuden sekä piilolasien käytön turvallisuuden käyttäjän
näkemisen tarpeet ja olosuhteet huomioiden.

Valitse piilolasisovitus, kun olet hankkimassa ensimmäisiä piilolaseja tai haluat vaihtaa nykyisen piilolinssityypin tai piilolinssimerkin toiseen.

Piilolasisovitukseen varataan 60 minuuttia aikaa. Tutkimuksen hinta voi vaihdella tutkimuslaajuuden ja sovitettavan linssityypin sekä asiakkaan piilolasiosaamisen mukaan. Ensimmäisiä piilolasejaan (ensikäyttäjä) hankkiville sovitus sisältää myös piilolasien noudon yhteydessä turvallisen käytön opetuksen (1h). Piilolasisovitus alkaen 30,00 euroa.
Lisätietoa numerosta 024306677
Näkökenttätutkimus suoritetaan usein silmälääkärin lähetteellä silmäsairauksien (esim. glaukooma, silmänpainetauti) diagnostiikassa ja seurannassa.

Näkökenttätutkimus voidaan tehdä myös ajokorttitarkastusten yhteydessä kun lääkärit seuraavat kuljettajan ajoterveyttä.

Näkökenttätutkimus voidaan suorittaa itsenäisestikin, mutta tulosten tulkitseminen vaatii silmälääkärin konsultaation.

Valitse näkökenttätutkimus kun haluat tutkituttaa näkökenttäsi .

Näkökenttätutkimus (kynnysarvomittaus, molemmat silmät) on 85,00 euroa, josta saa lääkärin tutkimuslähetteellä Kela-korvauksen. Lisätietoa numerosta 024306677

Silmälääkäri

Silmätautien erikoislääkäri voi mm. määrätä silmälasit, tutkia silmien terveydentilan, määrätä lääkkeitä, uusia lääkereseptejä, mitata silmien paineet, poistaa pienet rikat silmästä, avata kyyneltien tai tehdä lähetteen jatkotutkimuksiin yksityisen tai julkisen terveydenhuollon piiriin.

Valitse silmälääkärin vastaanotto kun haluat laajan, tarkan ja luotettavan silmien lääketieteellisen terveystutkimuksen, tai sinulla on todettu tai epäilet silmäsairautta, tai sinulle on tehty silmään kohdistunut leikkaus.

Ohjeet
Silmälääkärin vastaanotolle tullessanne ottakaa mielellään mukaan aiemmat silmälasireseptit, mahdolliset lääkärinlausunnot ja lääkereseptit. Käyntiin kannattaa varata aikaa ainakin tunti. Varautukaa mustuaisten laajentamiseen silmätipoilla, jolloin autolla ajo on kielletty vähintään osan päivää. Aurinkolasit mukaan mahdollisen häikäisyn varalle. Piilolinssien käyttäjät: ennen vastaanottoa mielellään 1-2 päivää ilman pehmeitä piilolinssejä ja 1 viikko ilman kovia linssejä.

Hinnat
Hinta-arvio 105,00 - 120,00 euroa sisältää erikoislääkärinpalkkion ja toimistomaksun. Lisäksi voidaan veloittaa muita kuluja, kuten tehdyt lausunnot, toimenpiteet ja eResepti-maksut. Lääkärin palkkiosta saa haettua jälkikäteen Kela-korvauksen.
Lisätietoa numerosta 024306677

Raision Näkökulma

Varaa aika optikolle tai silmälääkärille tavallista koulutetumpaan optikkoliikkeeseen.

Raision Näkökulma on kotimainen ja paikallinen Näköasiantuntijasi näkemisen ja silmien terveyden alalla.

Meiltä saat myös työnäköoptikon palvelut ja tuotteet. Silmälasit valmistuvat nopeimmillaan jopa samana päivänä.

Tervetuloa!

Sinua palvelee:

Jari Ahlgren
optikko, optometristi,
B.Sc. in Optometry (U.S), Vuoden optikko 2012

Kaisa Ansamaa, optometristi

Jarkko Ahlgren, optikko

Silmälääkärit Kari Koski ja Tuomo Lehtonen

Puhelin 02 - 430 6677
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat ma 9-18
ti - pe 9-17
la 10-13
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Kesälauantaisin suljettu 1.6-31.8.
Osoite
Tasalanaukio 10
21200 Raisio