Varaa Dermalogica Erikoiskasvohoito Pro Power Peel 30 45 min , 103,00 €

Jokaisen iholle yksilöllisesti valittu kemiallinen kuorinta, jota voi tehostaa laittamalla kuorintaa useamman kerroksen tai kuorintatuotteita voi sekoittaa keskenään. Dermalogican kaikkein tehokkain hoito.
Hoito silottaa ihon pintaa, vähentää pieniä juonteita, hoitaa aknea ja epäpuhtauksia sekä häivyttää pigmentaatiota, jolloin iho kirkastuu. Avaintekijä terveeseen ja hyvinhoidettuun ihoon!
Hoito sisältää ihon kaksoispuhdistuksen, FaceMapping ihoanalyysin, ihon tarpeet huomioivan kemiallisen kuorinnan sekä neutraloinnin kuorinnan jälkeen. Lopuksi tehoaineet, aurinkosuojakertoimellinen kosteusvoide ja silmänympärystuote.
Lisäksi hoidon hintaan kuuluvien kotihoitotuotteiden läpikäynti.

Relax & Beauty Center

Relax & Beauty Center on lämminhenkinen ja monipuolinen kaupunkihoitola Järvenpäässä, rautatieaseman lähellä, osoitteessa Sibeliuksenkatu 9.

Valaistus ja musiikki luovat hoitolaan rauhallisen tunnelman, jossa arjen kiireet unohtuvat. Hoitovalikoima tarjoaa kokonaisvaltaisia, harmonisia rentoutushetkiä, virkistäviä puolen tunnin mittaisia lyhyitä hoitoja sekä tehokkaita ja laadukkaita kauneudenhoitopalveluita.
Peruuttamatta jätetyistä tai samana päivänä peruutetuista hoidoista veloitamme kyseisen hoidon hinnan!

Puh. 040 508 2636 Sirpa / Hoitola
Puh. 050 341 2040 Henrietta /

Sähköpostiosoitteet:
sirpa.rechardt@relaxing.fi
henrietta.rechardt@relaxing.fi

Puhelin 040-5082636
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Sopimuksen mukaan.
Osoite
Sibeliuksenkatu 9
04400 Järvenpää