Mitä haluat varata?

Tiistai 20 maaliskuu

17:00
180 min
Tervetuloa Vauvantain lämminhenkiseen ja toiminnalliseen valmennukseen!

Valmennus on kolmen tunnin pienryhmävalmennus, jossa huomioidaan niin äidin, isän kuin vauvankin tarpeet.
Puhumme lempeästi synnytyksestä, synnytyskivusta, vauvan syntymästä ja hoidosta, sektiosta ja imetyksestä. Kivunlievityskeinoista tutustutaan mm. liikkeeseen, vyöhyketerapiaan, hierontaan ja äänenkäyttöön. Opit tehokkaan, hengitykseen perustuvan ponnistustekniikan. Synnytyksessä käytettävien lääkkeiden hyödyt ja haitat käydään myös läpi.

Saat valmennuksesta itsellesi mukaan laadukkat materiaalit kotiopiskelua varten. Päivä sisältää paljon tietoa ja pariharjoituksia äidille ja isälle/tukihenkilölle. Isä/tukihenkilö saa selkeät ohjeet ja keinot auttaa äitiä synnytyksen aikana ja sen jälkeen.

Hinta:90€/pari, 50€/hlö

Paikka: Savonmäentie 3, Vaajakoski

Rinnalla - Ryhmät

Täällä voit varata paikkasi Tmi Rinnalla järjestämiin koulutuksiin ja ryhmävalmennuksiin. Paikka voi vaihdella koulutus- ja valmennuskohtaisesti, joten olethan tässä tarkkana.

Peruutus on maksuton 7vrk ennen valmennuksen alkua. Myöhemmistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetyistä veloitetaan hinnaston mukainen hinta.
Muista varata paikka myös puolisolle/tukihenkilölle! Mahdolliset peruutukset on tehtävä erikseen molemmille osallistujille.

Puhelin 045 1015322
Verkkosivu
Sähköposti
Osoite