Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Artistic

Kaunis ja kestävä geelaus lyhyelle tai pitkälle luonnonkynnelle

Geeli poistetaan kynneltä kokonaisuudessaan, kynsi muotoillaan, puhdistetaan, alustetaan ja geelataan uudestaan mieleiseksesi
Aivan ihana ja kestävä geelaus juuri sellaisena kuin varpaankyntesi haluat
Geelauksen poisto kokonaisuudessaan joko kevyesti viilaamalla tai poistonesteellä
Rakennetaan muotin avulla lisäpituuksin geelistä kauniit kynnet, toteutetaan koristelut toiveesi mukaan, luoden yksilöllisen kauniit ja huolitellut kynnet juuri sinulle.

Hinta sisältää värin/liukuvärin lisäksi kahden kynnen koristelun.
Jos Tahdot reilummin koristeluita, varaa lisäaikaa 30 min sekä +15€

Muotoillaan kauniin näyttävät kynnet ilman lisäpituutta, noudattaen toiveitasi koristeluiden suhteen

Kynnet ja ripset samalla kerralla kuntoon!
Kynsihuollossa viilaan koristelut kokonaisuudessaan pois sekä irtaantuneen geelin. Rakenne muotoillaan ja koristellaan uudestaan toiveesi mukaan. Tähän toimenpiteeseesn kuuluu värin tai liukuvärin lisäksi kahden kynnen koristelu.

Jos tahdot lisäkoristeluita, varaa kahden tunnin aika, tällöin myös lisämaksu + 15€

Viilataan rakenteet kokonaisuudessaan pois ja aloitetaan alusta.
Viilataan rakenteet pois kokonaisuudessaan, kynnet puhdistetaan perusteellisesti, levitetään vahvistava lakka ja öljytään

Famous Names

Mikä loistava apu liuskoittuville, halkeileville tai muuten huonokuntoisille kynsille, säännöllisellä hoidolla saavutetaan vahvat ja kauniit luonnonkynnet
Mikä loistava apu liuskoittuville, halkeileville tai muuten huonokuntoisille kynsille, säännöllisellä hoidolla saavutetaan vahvat ja kauniit luonnonkynnet

Hi Brow

Stailauksessa korostan kulmiesi kauniin luonnollisia linjoja. Kulmien mallin suunnittelemme yhdessä. Kulmat mitataan, värjätään, vahataan, nypitään ja narutetaan lähes identtisiksi. Stailaus nostaa katsettasi ja tuo kasvojesi parhaimmat piirteet esille.
Stailaus pidetään mallillaan säännöllisellä 3-5:n viikon huollolla, jolloin kulmat värjätään, vahataan, nypitään ja narutetaan
(sis.poski-, pulisonki-, ylähuuli- ja leuan alueiden vahaus ja /tai narutus)  
Alueen karvojen poisto vahaamalla ja / tai naruttamalla
Alueen karvojen poisto vahaamalla ja / tai naruttamalla
Alueen karvojen poisto vahaamalla ja / tai naruttamalla
Kulmien perussiistiminen nyppien. Vahaus+5€.
Värjätään kulmasi näyttävästi juuri sinulle sopivalla väriseoksella
Sekoitetaan väri sopivaksi yksilöllisesti juuri sinulle, jos Kulmasi kaipaavat suurempaa siistimistä, lisäksi vahaus + 5€

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennyksessä käytän erityisen ohuita, kevyitä kuituja, jolloin lopputulos on hyvinkin luonnollinen näyttävällä tavalla. Kuidut valitsen toiveesi huomioonottaen ja ripsillesi sekä silmillesi parhaiten sopivat mallit.

HUOM! En tee volyymiripsiä!
Sopiva aika noin kahden viikon päähän ensimmäisestä kuitujen laitosta tai tehosteena ennen varsinaista huoltoa, jolloin kokonaisuus pysyy näyttävänä koko huoltovälin.

Loistava toimenpide kun haluat kuidut vain silmiesi ulkonurkkiin korostamaan katsettasi.

TAI

Kestomascara-käsittely 37€/30min
Kestomascara on kuin ripsiväri, hyvin hoidettuna pysyy jopa 4 viikkoa! Huoltoväli yksilöllisesti 2-4 vkoa.
Varattu aika riittää kun edellisestä huollosta max 3 viikkoa, ja ripsesi suht täyteläiset yhä.

HUOM! En tee volyymiripsiä!
Normaalihuoltoaika kun edellisestä laitosta 3-4 viikkoa. Kuitujen pysyvyyteen vaikuttaa ihosi rasvaisuus, käyttämäsi hoitotuotteet sekä se kuinka paljon liimasidosta rasittaa.

Tässä vaiheessa ripsissä näkyy jonkin verran harventumista. Jos kuitenkin kuituja on jo pudonnut reilusti, suosittelen varaamaan tuon 90 min ajan, jolloin saan varmasti huollon suoritettua täydellisesti, ja laskutan silti vain käytetystä ajasta. Eli vaikka varaat 90 min aikaa huoltoon ja saan huollettua ripsesi 60min, laskutan siis vain tuon 60min.

Tämän 60 min ajan voit varata jos haluat ripset alusta puolisettiä.

HUOM! En tee volyymiripsiä!

Samalla hoitokerralla sekä ripset että kynnet kuntoon!

Taffy- Kestopigmentoinnit

Ensimmäinen käsittely vie reilusti aikaa sinänsä, koska suunnittelemme kulmat yhdessä sinun kanssasi juuri sellaisiksi kuin itse toivot, toki sen mukaan, että pigmentointi korostaa kauniisti luonnollisia kasvojenpiirteitäsi.

Tähän toimenpiteeseen varattu aika mahdollistaa myös ylälinerien samanaikaisen toteuttamisen.

Uskomaton Bellabaci- imukuppihieronta

BB-imukuppihieronta 50€

Rusketushieronta 65€
Kevyt hieronta maroccoan tan- itseruskettavalla voiteella, sis. Kevyt kuivakuorinta, 30min voiteen levitys kasvoille ja vartalolle sekä ruskettava voide mukaan kotiin, jolloin on helppo ylläpitää kaunista rusketusta itsekin . Voidepullon hinta erikseen 29,95e.

Sinjart

Olen erityisen intohimoisesti keskittynyt kynsien geelauksiin, ripsipidennyksiin sekä kulmastailauksiin. Tarjoan myös muitakin monipuolisia hyvinvointi-, ja kauneudenhoitopalveluja.

Koulutukseltani olen lähihoitaja, tämä onkin antanut erinomaisen valmiuden hygieeniseen ja asiakaskeskeiseen työskentelyyn Studiollani. Laadun ja ammattitaidon takaan erinomaisilla, mielestäni markkinoiden parhaimmilla tuotteilla sekä jatkuvalla kouluttautumisella kynsien ja ripsien luovaan maailmaan.

Useista alan koulutuksista ja tuotteista ehdottomasti parhaimmat ovat nimenomaan käytössäni olevat Lash Perfect, sekä Soft Silk -ripsipidennyksiin, Hi Brow sekä Brow Perfect- kulmastailauksiin, SPA-käsi- ja jalkahoitoihin, Famous Namesin IBX-systeemi luonnonkynnen vahvistuksiin sekä Artistic nail design kestolakat ja rakenteet. Kestopigmentoinnit toteutan manuaalisella TAFFY- karvatekniikalla.

Työskentelen ainutlaatuisten asiakkaideni ripsien ja kynsien parissa päivittäin, on ihanaa nähdä yhä uudestaan ja uudestaan omien käsien luovan mitä kauniimpia ja kestävämpiä kynsiä ja yhä ihanampia ripsiä. Ja mikä parasta; se iloinen hymy ja katse juuri sinun kasvoillasi, kun olen luonut jotain ihmeellisen mahtavaa yksilöllisesti Sinulle.

Tervetuloa niin nykyiset kuin uudetkin asiakkaani!

Puhelin 045-3110453
Verkkosivu
Sähköposti
Osoite
Aihtiantie 9
35300 Orivesi
Orivesi