Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

5. VARTALO / HIERONTA

Suklaavartalohoito on ravitseva, endorfiineja tuottava ja hyvää oloa tuova hoito. Hoidon kesto on 90 min koko vartalolle tehtynä. Hoidon sis. suklaakuorintaan, hieronnan, suklaanaamion koko vartalolle.
Hoidon viimeistelee vartalolle levitettävä ihana Chocolat Cream
Voi ostaa Suklaavoidetta myös kotihoitoon.

3. Kasvot

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerorksiin,kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi ainenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat raskausarpia, selluliittia, aknea ja tulehduksia sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljy- tasapainoa. CO2:n imeytyessä vereen se puhdistaa verta ja tuottaa dioksidia, joka parantaa verenkiertoa.
Carboksi-terapia on täysin luonnonmukainen ja turvallinen hoito.
Botox on paikallisesti lihaksia lamauttava aine , jota käytetään ryppyjen ja juonteiden häivyttämiseen. Hinta alk. 250 €
Automaatinen mikroneulaus stimuloi kollagenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla. Sopii ihon kiinteyttämiseen, uudistamiseen,nuorentamiseen, raskausarpien hoitoon. Hoidon etu on kohtisuora rei´itys, joka vähentää ihoärsytystä ja verevvuotoa. neulojen pituutta voi säätää 0,25-2,5 mm. Värähtelevä nopea neulapää on lähes kivuton. Uudistaminen tapahtuu, kun iho muodostaa reilusti kasvutekijoitä korjatakseen rei´ityksen aiheuttaman vaurion. Iholle levetettiin C-vitamiinia, hyaluronihappoa sisältävä seerumi ja tehoaineeta, joten neulauksen yhteydessä viedä syvälle ihoon.
Puhdistus, happikuorinta, tehoaineimeytys hapen avulla kasvoille, kaulalle, loppuvoide.
( täydell. ihouudistushoito) 1,1ml injekt.
(puhdistus,kuorinta,hieronta,naamio,voide)
Puhdistus, kasvohieronta 10 min, happokuorinta, kosteuttava naamio, voide
Syväpuhdistava hionta koneella, kiinteyttävä erikoisnaamio
PQ AGE happokuorinta on uusi innovatiivinen tehokas, turvallinen kasvohoito, sopii ympärivuotiseen käytöön. PQ AGE hoitaa ihoa:
*hellävarainen biorevitasaatio,
*ihokudosten uudistuminen
*ihon epätasaisuudet värivirheet
*akne
*uudistaa, elvyttää ja kiinteyyttää välittömästi ihoa
Ei aiheuta ihon herkistymistä.
Vähintään 5 hoitokerran sarjana otettuna 60€
Täyttöaine- Juvederm, Restylane, Evantia 25
SKINTONIC- kasvohoidolla on syvä vaikutus ihoon ja ihonalaiseen rasvakerrokseen. Se vaikuttaa verenkiertoon ja aineenvaihduntaan parantamalla niitä. Se lisää myös ihon kimmoisuutta vahistaen sitä. Vähentää silmänympärys-ja kasvojen turvotusta ja kohottaa kasvojen muotoa. Stimuloi talirauhasten toimintaa. SKINTONIC- kasvohoito ehkäisee myös pigmentaatiota ja tulehdusprosessia. Se parantaa huomattavasti ihon laatua jo toisen hoitokerran jälkeen
Suositellaan sarjana otettuna.
(kasvot, kaula, decoilee alue)

Ultraäänikasvohoito on hellävarainen ja kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa, hoito soveltuu kaikille ihotyypeille. Ultraäänikasvohoito poistaa iholta kuollutta pintasolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä irrottaa talin pois ihohuokosista, ilman mekaanista ärsytystä.
Syväpuhdistava naamio+ultraäänipuhdistus (laitteella), elvyttävä kasvohieronta, ultraääniterapia tehoampullin kanssa + 50ml
kosteusvoide mukana kotiin

5. Vartalo / Hieronta

Sarjana otettuna( 5 kertaa) - 60€
vähin. 3 hoitokerran sarjana otettuna hinta on 25 €
Tuina on perinteinen kiinalainen hieronta-ja manipulaatiohoito, jossa hieronnan painopiste on meridiaanien eli energiakanavien alueella.Tuina hieronta käytetään lihasten, ligamenttien,nivelten ja nikamien kivussa, myös neurooseissa,unettomuudessa ja kuukautisvaivoissa, sekä monissa muissa sisäelinperäisissa vaivoissa.
SPA kuorintahoito, Natura Siberica Sedar (Setripuu) Body Peeling tai Milk Chocolate Body Peeling + kokovartalohieronta
Vähintään kolmen hoitokerran sarajana 35€/hoito

6. Kädet ja jalat

Hinta alkaen 35€
(Kylpy+kovettumien poisto,raspaus, kynsien huolto (konella), hieronta )
Tarvittaessa lakkaus + 5 €, kuorinta + 5 €.
(kylpy+ kuorinta, kovettumien poisto, raspaus, kynsien huolto, hieronta, parafiini 15min)

8. Ripset ja kulmat

Esittelemme uutuudet kulmakarvojen värjäämistä - Brow Henna
hennalla. Henna on luonnollinen väriaine, sen komponentit helpottavat kerroksellisten solukarvojen liimausta ja muuttavat kulmakarvoja kiiltävämmiksi ja joustavammiksi.
Henna värillä saa kestävämmän tuloksen kun tavallisella kestovärillä. Henna väri pysyy iholla 21 päivää ja kulmakarvoissa noin 6 viikkoa.
Henna kulmatekniikka on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat: parantaa kulmien muotoa, peittää pieniä kauneusvirheitä kulmissa.
Sisältää kulmien muotoilun

Terveys & Kauneus

Natalie Beauty tarjoaa Herttoniemessä kattavat palvelut kauneudenhoidosta, hieronnasta, vyöhyketerapiasta ja hiustenhoidosta.

Palveluihin kuuluu mm. Kauneudenhoito: Mikrohionta, Oxygen-happihoito, Dermica Pen, Carboksi-terapia, RF-Radiofrequenssi, elvyttävä kasvohoito, Anti akne-hoito, Botox-hoidot, vartalosokerointi, kehopuhdistus ja kestopigmentaatio. Hieronta ja vyöhyketerapia: Ayurvedinen hoidot, kokovartalohieronta, urheiluhieronta ja hermoratahieronta. Ja tietenkin myös kattavat parturipalvelut sekä kampaamopalvelut.

Puhelin 045-157 3735
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Ma–Pe 9:00 – 20:00
La 9:00 – 15:00
Osoite
Laivalahdenkaari 42 A
00810 Helsinki