Varaa Kasvot - SKINTONIC ( Skinexians- DERMO V4) Tarjous! 60 min , 75,00 €

SKINEXIANS Dermo V4 - ainutlaatuinen Suomessa ihonhoitolaitte, joka tekee vakuumin avulla todella tehokas kasvohoito. SKINTONIC kasvohoidolla on syvä vaikutus ihoon ja ihonalaiseen rasvakerrokseen. Käyttämällä erilaisia laitteen ohjelmia ( vakuumi puhdistus, lymfahoito, elvyttävä hoito ja ...), se vaikuttaa verenkiertoon ja aineenvaihduntaan parantamalla niitä. Se lisää myös ihon kimmoisuutta vahistaen sitä. Vähentää silmänympärys-ja kasvoryppyjä ja turvotusta,sekä kohottaa kasvojen muotoa ilman plastiikkakirurgia. Stimuloi talirauhasten toimintaa. SKINTONIC- kasvohoito ehkäisee myös pigmentaatiota ja tulehdusprosessia. Se parantaa huomattavasti ihon laatua jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.Sopii aikuisille naisille, sekä nuorille ( ehkäisee Anne)
Suositellaan sarjana otettuna.
(kasvot, kaula, dekoltee alue)

my foto.jpg

Terveys & Kauneus

Natalie Beauty tarjoaa Herttoniemessä kattavat palvelut kauneudenhoidosta, hieronnasta, vyöhyketerapiasta ja hiustenhoidosta.

Palveluihin kuuluu mm. Kauneudenhoito: Mikrohionta, Oxygen-happihoito, Dermica Pen, Carboksi-terapia, RF-Radiofrequenssi, elvyttävä kasvohoito, Anti akne-hoito, Botox-hoidot, vartalosokerointi, kehopuhdistus ja kestopigmentaatio. Hieronta ja vyöhyketerapia: Ayurvedinen hoidot, kokovartalohieronta, urheiluhieronta ja hermoratahieronta. Ja tietenkin myös kattavat parturipalvelut sekä kampaamopalvelut.

Puhelin 045-157 3735
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Ma–Pe 9:00 – 20:00
La 9:00 – 15:00
Osoite
Laivalahdenkaari 42 A
00810 Helsinki