Varaa Joogan yksityistunti 90 min / Yoga private session 90 min , 95,00 €

Joogan yksityisopetus hoitotilassa. Opetus perustuu iyengarjoogaan, joka on selkeä, monipuolinen, turvallinen, kehon linjauksia ja kehotietoisuutta tehokkaasti lisäävä joogatyyli. Yhtymäkohtia muihin joogatyyleihin (mm. astangajoogaan) on paljon, joten eri tyylien harjoittajat hyötyvät yksityistunneista. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita.

Jarno on opettanut joogaa vuodesta 2005 lähtien ja on sertifioitu iyengarjoogan opettaja (Junior Intermediate II). Iyengarjoogan perustajaa BKS Iyengaria (1918-2014) pidetään yhtenä modernin joogan keskeisimmistä hahmoista.

DSC08871.jpg

Unitas Terveyspalvelut

Osta lahjakortti: http://utp.fi/palvelut/osta-lahjakortti/

Henkilökuntaamme kuuluu ainoastaan rekisteröityjä terveydenhuollon ammattihenkilöitä. Hoito on aina turvallista ja tehokasta. Valitse parhaiten sopiva hoitoala itsellesi tutustumalla palveluihimme tai soita ajanvaraukseen.

+ Osteopatia
+ Fysioterapia
+ Hieronta
+ FMS-testit
+ Kraniosakraaliterapia
+ Kinesioteippaus

Toimipisteemme sijaitsee Rautatientorin välittömässä läheisyydessä. Sisäänkäynnissä on kaksi rappua, valitse a-rappu, toimipisteemme sijaitsee 7 kerroksessa. Autollesi paras paikka on alueen parkkihallit, esim. Kluuvi, josta käynti Kaisaniemeen.

Puhelin 045 275 88 44
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Maanantai-Perjantai: 08:00-20:00
Osoite
Kaisaniemenkatu 1Ba 76, 7 krs
00100 Helsinki
Uusimaa