Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

1. KASVOHOIDOT

Kasvohoito toteutetaan ja hoitoaineet valitaan ihon tarpeiden mukaisesti: alkupuhdistus, AHA tai entsymaattinen kuorinta, lyhyt mekaaninen puhdistus tarvittaessa, seerum, voiteet, kasvot ja decolletee-niska hieronta hoitavalla luomu kasviöljyllä rauhoittavan tai elvyttävän naamion aikana.
Tuotteina mm. suomalainen EkoPharma tai Anumati
Ihonpuhdistus: alkupuhdistus, iholle sopiva pehmitys ja tarvittaessa ultraäänipuhdistus, mekaaninen puhdistus, rauhoittava ja antiseptinen seerum tai ampulli, rauhoittava naamio.
Dr.Hauschka kasvohoito: Tehostettu alkupuhdistus, savinaamio, lymfastimulaatio kasvot, ihokuuri ampulli ja decolletee-niska hieronta hoitavalla kasviöljyllä ihon tarpeen mukaisen naamion aikana


2. KESTOVÄRJÄYKSET (ei eko)


kasvohoidon yhteydessä 28€
Kulmakarvojen värjäys ja muotoilu nyppien, sokerilla tai vahalla.

3. JALKAHOIDOT

Jalkahoito sisältää: Jalkakylpy, kynsien leikkaus ja tarvittaessa ohentaminen tai tasoittaminen, kynsinauhojen huolto, kovettumien ja känsien poisto, hieronta pehmittävillä voiteilla ja kasviöljyillä.
Kynsien värilakkaus 10€, varaathan aikaa tätä varten viestikenttään kirjoittamalla.

4. IHOKARVOJEN POISTO Sokerointimenetelmällä

Sokerointi karvanpoistomenetelmänä on hellävaraisempi kuin muut menetelmät. Sokerointi samalla kuorii hellävaraisesti ihosta hilseilevän pinnan. Karvan pituus tulisi olla ainakin 3 mm, aikaisemmin ajellun karvan mieluummin 4 mm.
Bikinirajoista karvat poistetaan sokerilla.

5. KÄSIHOIDOT

6. KLASSINEN HIERONTA Koulutettu hieroja

7. RENTOUTUSHIERONNAT

Hoito tehdään asiakkaan tilanteen mukaan, käyttäen Ayurvedisiä-, eteerisiä tai pelkästään perusöljyjä; esimerkiksi kookos-, seesam-, manteli tai suomalaisten marjojen siemenöljyjä.

LAHJAKORTTI TAI TUOTEOSTOKSILLE TULOSSA

Asiakkaan hoitohetken rauhoittamiseksi en vastaa puhelimeen hoidon aikana ja ovet, myös hissin ovi 8. kerrokseen on lukossa.

Tuoteostoa tai -noutoa varten tulisi sopia ajankohdasta joko varaamalla tästä aika käynnillesi tai
sopimalla tekstiviestein/soittamalla.
Jos soittaessasi teen juuri hoitoa, otan yhteyttä hoidon jälkeen.

Hoitolasta voi ostaa luonnonkosmetiikkaa mm. Dr. Hauschkan ja suomalaisten ammattikosmetiikkasarjojen EkoPharman sekä Anumatin tuotteita ja Clare Blance mineraalimeikkipuutereita.

Tervetuloa ostoksille!

Hoitohuone Lampi

Olen SKY-Cidesco- kosmetologi ja ekokosmetologi sekä Valviran hyväksymä koulutettu hieroja. Teen kosmetologihoitoja 30 vuoden kokemuksella.
Hoitohuone Lampi on luonnonmukainen kokonaisvaltainen kauneushoitola.
Tällä hetkellä hoitolassa käynnin aikana käytetään suu-nenäsuojusta hoitajalla ja asiakkaalla aina kun hoidossa mahdollista. Asiakas saa suu-nenäsuojan hoitolasta.

OSOITE
TAPIOLASSA:
Pohjantie 3, 8.krs, Espoo

Telefon 0500 839 326
Webbsida
E-post
Öppettider Joustavat aukioloajat.
Soitathan, ellei kalenterista löydy vapaata aikaa.
Tuotteen ostoa tai toimitusta varten otathan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.
Adress
Pohjantie 3
02100 Espoo