Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

KASVOHOIDOT

Ultraäänipuhdistus on hellävarainen, kivuton ja tehokas tapa hoitaa ihoa ilman mekaanista ärsytystä. Uötraääni puhdistus kuorii ihon kuivan ihosolikon, irroittaa epäpuhtaudet ja puhdistaa talin ihohuokosista.
Kokonaisvaltaiseen kasvohoitoon kuuluu puhdistuksen lisäksi hoitotuotteen imeytys, mikrohieronta, paineluhieronta sekä naamio lopputuotteineen. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.
Tehokas laitehoito, jossa ultraäänen avulla kohotetaan kasvojen profiilia ja kiinteytetään kaulan alue. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, kiinteytysvaihe, hoitava tehoaine, naamio, hoidon viimeistely laitteella ja loppuvoiteet. Soveltuu hyvin sarjahoitona otettavaksi. Sarjahoitojen hinnat sovitaan erikseen.
Tällä laitehoidolla saadaan tehoa hoitoon! Hoito soveltuu kirkastamaan pigmenttialueita, madaltamaan arpia ja tehostamaan hoitoaineiden imeytystä. Hoito myös aktivoi verenkiertoa ja parantaa ihon hapenottokykyä. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hionta pienten timanttikiteiden ja alipaineen avulla, hoitava tehoaine, naamio ja hoitoa tukevat lopputuotteet
.
Kevyt timanttihionta kuorintana voidaan liittää myös muihin kasvohoitoihin 15 € lisähinnasta. Soveltuu erinomaisesti sarjahoidoksi. Sarjahoitojen hinnat sovitaan erikseen.
Tämä kirkastava ja kiinteyttävä tehohoito päivittää ihosi parhaimmilleen. Hoidossa iho kirkastetaan timanttihionnalla ja kiinteytetään ultraäänen avulla. Hoitotuotteet valitaan räätälöidysti juuri sinun toiveita ja tarpeita huomioiden. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, tehoaineet, rauhoittava ja rentouttava sivellin- hieronta kasvoille, naamio, seerumi ja loppuvoiteet.
Sopii tehtäväksi myös sarjahoitona. Sarjahoidossa timanttihiontaa kevennetään tarvittaessa. Sarjahoitojen hinnat sovitaan erikseen.
Täydellistä tasapainoa tarjoava rentoutushoito heleyttää, kosteuttaa ja kaunistaa kokonaisvaltaisesti.
Hoito sisältää rentouttavat hieronna selälle, päälle ja kasvoille, puhdistulksen, kuorinnan ja erikoisnaamion tehoaineineen kasvojen ja decottéen alueelle.
Hoito tekee hyvää kovimmallekin karpaasille. Hoidon jälkeen iho on puhtaan ja raikkan tuntuinen. Hoidon aikana iho puhdistettaan sekä tuottein että mekaanisesti, kuoritaan, naamio ihon tilan mukaan ja lopuksi kosteuttava ja ihoa rauhoittava voide. Puhdistustuotteet ja voiteet ovat tuoksuttomia.
Hoito, joka herättelee ihosi hehkuun, puhdistaen, kuorien ja hemmotellen ihoasi erilaisin tehoaineni ja naamioin, sisältäen puhdistuksen, kevyen timanttikuorinnan ja rauhoittavan voidekuorinnan, kaksois naamion, kasvojen ja pään hieronnan
Tämä on hoito, jossa keskitytään olennaiseen - ihosi nykyiseen tilaan ja sen vaatimuksiin. Nimensä mukaan hoito räätälöidään tarpeen mukaan ja sisältää KAIKEN TARVITTAVAN puhdistuksesta lopputuotteisiin unohtamatta rentouttavaa pään hierontaa. HOidon saa myös tuoksuttomana ja allergiavapaana.
Kokonaisvaltainen kasvohoito, jossa keskitytään ihon puhdistukseen niin tuotteiden, kuin puhdistusmenetelmien avulla. Hoitoon kuuluu alkupudistus, tehokas kuorinta, mekaaninen puhdistus, hoitava ampulli, naamio , hieronta kasvojen ja decolleten alueelle ja loppuvoiteet.
Nuorelle, rasvoitumaan taipuvalle ja epäpuhtaalle iholle tarkoitettu tehokas kasvohoito. Hoidossa käytetään luomusertifioituja tuotteita, jotka on kehitetty juuri nuoren ihon tarpeisiin. Hoitoon kuuluu: tehokas kaksinkertainen alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus tarvitaessa, kasvojen alueen hieronta, naamio ja kevyt tasapainottava loppuvoide.
Alipaineeseen perustuva tehokas mutta hellävarainen hoito nostaa ihonpintaan niin mustapäät kuin ylimääräisen talinkin. Parhaan tuloksen takaamiseksi iho puhdistetaan kaksoispuhdistuksella, kuoritaan ja iho lämmitetään joko lämpimin pyyhkein tai höyrytyksellä. Laitepuhdistuksen jälkeen hoitoa tehostetaan valoimpulssi käsittelyllä. Myös tämä vaihe on kivuton. Hoito viimeistellään naamiolla ja mahdollisilla tehoaineilla.
Hoito sopii epäpuhtaalle ja ackne iholle. Sarjahoitona tulokset ovat tehokkaammat.

Huom. hoitoa ei voi tehdä Roacutan kuurin (tai vastaavan) aikana ilma lääkärin lupaa.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen ja mekaanisen puhdistuksen sekä loppuvoiteet.
Lempeä hoito, jonka aikana ihosi saa rauhoitusta, suojaa ja kosteutusta. Lopputuloksena on hyvinvoiva ja rauhallinen iho. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan , hoitavan tehoaineen, rauhoittavan paineluhieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Soveltuu hyvin myös couperoottiselle iholle ja ruusufinnille.
Täydellistä tasapainoa tarjoava rentoutushoito heleyttää, kosteuttaa ja kaunistaa kokonaisvaltaisesti.
Hoito sisältää rentouttavan hieronnan päälle ja kasvoille, puhdistulksen, kuorinnan ja erikoisnaamion tehoaineineen kasvojen ja decottéen alueelle.
Rentouttava aistimatka Ranskan luonnon tuoksumaailmaan. Hoito kosteuttaa, kaunistaa ja tasapainottaa jopa stressaantuneenkin ihon. Hoitoon kuuluu puhdistus kaksi hierontaa kasvoille, kuorinta ja erikoisnaamio.
Ihoa puhdistava ja kosteuttava hoito, jossa hunajahieronnan avulla hoidetaan ihoa ja aktivoidaan kasvolihaksia. Iho kiinteytyy ja ilmejuonteet mataloituvat. Sopii kaikille, joilla ei ole hunaja- tai siitepölyallergiaa
Hoidon aikana huolletaan koko vartalo. Vartalolle tehdään aktivoiva kuivaharjaus, lempeä kuorinta, näin vaikuttavat aineet pääsevät vaikuttamaan tehokkaamin. Lisäksi hoitoon kuuluu hoitotyypin mukainen hieronta, naamio valitulle alueelle. Naamion vaikutusta tehostetaan pakkaushoitona. Lopuksi hoitotavoitteen mukainen voiden hellimään ihoa.
Hoito soveltuu silloin kun kiire iskee päälle ja kasvot kaipaavat freesausta. Hoito sisältää huolellisen puhdistuksen, hyvän kuorinnan ja virkistävän naamion loppuvoiteineen. Hoidon jälkeen kasvoillasi on uusi ja virkistyneempi olo.

Kesto 30 - 40 min
Syväkosteuttava silmänympäryshoito. Hoito kosteuttaa ja napakoittaa silmänympärysihoa sekä vaalentaa tummia silmänalusia.
Hoito sisältää hellävaraisen puhdistuksen, naamion ja lopputuotteet.

Voidaan toteuttaa myös muun kasvohoidon yhteydessä. Kesto 10 min, hinta 10 €.

EHOSTUS

Teemme toividesi mukaisen meikin, joka kuvastaa sinua ja sopii myös asukokonaisuuteesi.
Saat vinkkiä ja ohjeita siitä, millainen meikki kasvojesipiirteisiin ja väreihisi olisi sopii. Meikin ohjauksen yhteydessä teemme sinulle yhdessä toivomasi meikin, Perus tiedon lisäksi saat helppoja vinkkejä siitä, kuinka arkimeikkisi muuntuu helposti illan rientoihin sopivaksi iltameikiksi.

KULMAT JA RIPSET

Kestovärjäys vaihtoehdot ripsille:
Perinteinen kestoväri, kasvipohjainen:
Värjäystulos täyteläinen väri, keso n. 3-5 vkoa
käytössä myös erikoisväreistä sininen, punainen ja kastanja.

Kestovärjäysvaihtoehdot kulmakarvoille:
Perinteinen kestoväri, kasvipohjainen:
Värjäystulos täyteläinen väri, keso n. 3-5 vkoa

Hennavärjäys, intensiivisen täyteläinen väri. väri tarttuu myös ihooon, saaden kulmakarvoista tuuheamman näköiset. Väri kestää ihossa 1-2 vkoa ja karvassa jopa 5-6 viikkoaKasvohoidon yhteydessa kulmien ja ripsien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu. 12 €
Kestovärjäys vaihtoehdot:
Perinteinen kestoväri, kasvipohjainen:
Värjäystulos täyteläinen väri, keso n. 3-5 vkoa

Hennavärjäys, intensiivinen väri, väri tarttuu ihoon, saaden kulmakarvojen näyttämään tuuheammilta. Väri kestää ihossa 1-2 vkoa ja karvassa jopa 5-6 viikkoa

Kulmien värjäys kasvohoidon yhteydessä 5 €
Kestovärjäys vaihtoehdot:
Perinteinen kestoväri, kasvipohjainen:
Värjäystulos täyteläinen väri, keso n. 3-5 vkoa
Myt saatavilla myös erikoisvärejä: sininen, punainen ja kastajna.

Ripsien värjäys kasvohoidon yhteydessä 10 €

JALKAHOIDOT

Tässä perushoidossa jalat hoidetaan kokonaisuudessaan. Hoitoon kuuluu kylvetys, kovettumien ja känsien poisto, kynsien ja kynsinauhojen huolto ja jalkojenhieronta.
Tässä hoidossa keskitytään hoitamaan olennainen. Hoitoon kuuluu kylvetys, kynsien huolto TAI kovettumien ja känsien poisto, jalkojen rasvaus kevyellä hieronnalla.

Kesto n. 30 - 40 min
Huolellisella perushoidolla, hemmottelevalla kuorinnalla ja nautinnollisella hieronnalla saadaan jalat ihanan pehmeiksi ja rentoutuneiksi. Hoitoon kuuluu kylvetys, kuorinta, känsien ja kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen huolto, kynsien lakkaus ja jalkojenhieronta.
Rentoutusta ja virkistystä jaloille. Hoitoon sisältyy, jalkojen kuorinta, hieronta ja jalkanaamio.
Jalkojen kokonaisvaltaista hemmottelua alusta loppuun. Hoitoon kuuluu perusjalkahoidon lisäksi rentouttava pesu polviin asti, hellävarainen kuorinta, ihana jalkojen hieronta, virkistävä ja kosteuttava naamio. Jalkasi ovat hoidon jälkeen pehmeät ja virkistyneet. Hoito sisältää myös kovettumien ja känsien poiston, kynsinauhojen ja kynsien hoidon, kynsien lakkauksen, jalkanaamion sekä pitkän jalkojen hieronnan.

KÄSIHOIDOT

Hoitoon kuuluu kuorinta, kynsien leikkaus ja muotoilu viilaten, lakkaus, kynsinauhojen huolto, käsienhieronta, naamio ja käsivoide
Käsien huolellinen hoito. Hoidon aikana kädet kuivaharjataan kevyesti,hoidetaan kynnet ja kynsinauhat, lakataan kynnet ja hierotaan kädet käsivoiteella.
Hemmotteleva ja rentouttava erikoishoito, jota kätesi rakastavat. Hoitoon kuuluu kuorinta, kynsien leikkaus ja muotoilu viilaten, lakkaus, kynsinauhojen huolto, käsienhieronta, naamio ja käsivoide

MUUTA KYNSILLE

HIERONNAT

Asiakkaan toivomalle alueelle tehty klassinen tai muokkaava hieronta. (esim. hiska-hartia, alaselkä, pohkeet)
Halutulle alueelle kohdistuva klassinen tai urheiluhieronta. Tarpeen tullen hierontaan voidaan liittää lämpö- / kylmä- ym. hoitoelementtejä.
Ensimmäisellä hoitokerralla kartoitamme kehon tilaa haatattelun ja testauksen avulla. Varaathan tälle kerralle aikaasi n. 15 min enemmän. Lisäaika huomioidaan automaattisesti varauksessasi (ensinmmäine käyntisi on siis reilu tunti).
Klassinen, muokkaava tai tehohieornta toivotulle alueelle. (esim. kokovartalohieronta, tehostettu puolihieornta, tietynalueen tehohieronta)
kehon hieronta taka- ja etupuolelta / tehostettuna tietty alue esim. selkä + kädet
Hieronnan aikana käsitellään kaulan ja niskan lihakset, rintakehän yläosa, pää, kasvot sekä suun sisäpuolelta purentalihakset.
Tehokas käsittely joka ei satu kipeytyneille ja kieille lihaksille sekä erilaisiin lihas- ja nivelalueen kiputiloihin. Hieronta tapahtuu alipaineen avulla kumisilla tai silikonisilla imukupeilla.
Tehokas käsittely joka ei satu kipeytyneille ja kieille lihaksille sekä erilaisiin lihas- ja nivelalueen kiputiloihin. Hieronta tapahtuu alipaineen avulla kumisilla tai silikonisilla imukupeilla
Intialainen päähieronta rentouttaa pitkävaikutteisesti ja kiihdyttää aineenvaihduntaa vilkastuttaen samalla verenkierota pään ja niskan alueilla. Hieronnan aikana käsitellään niska ja ylähartiat, päänahka ja kasvojen alue. Hemmotteleva hoito, joka sopii erinomaisesti stressin poistoon ja lahjaksi.
Yhdistämällä kuumakivi hieronta ja muokkaava hieronta samaan hoitoon erittäin rentouttava ja tehokkaasti lihaskireyksiä poistava hieronta.
Hieronta voidaan kohdistaa asiakkaan toivomalle alueelle
Muokkaavaan hierontaan on lisätty relaksoiva ja lihasta lämmittävä bambuhieronta. Yhdistämällä bambuhieronta muokkaavaan hierontaan, saadaan lihaskireydet tehokkaammin ja lempeämmin pehmenemään.
Hieronta voidaan kohditaa asiakkaan toivomalle alueelle
Hunajahieronta on puhdistava, kosteuttava ja kiinteyttävä SPA hieronta, joka aktivoi kudosta,vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja tehostaa kuona-aineiden poistoa. Hieronnan päätteeksi alueelle levitetään kiinteyttävä naamio viimeistelemään hoidon. Hoidon jälkeen iho on napakampi ja uskomattoman pehmeä ja olosi ihana rentoutunut.
Rentouttava kokvartalohieronta. Hieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä yhdessä hieronta öljyn kanssa. Hieronta voidaan tehdä myös tuoksuttomana.
Lämpimin bambusauvoin tehtävä wellness-hieronta, joka syvärentouttaa lihakset ja tyynnyttää mielen.

Huom! hieronta voidaan tehdä myös lihastamuokkaavana hierontana, jolloin pääpaino on lihaskireyksien poistamisessa,
Hemmottelua ja rentoutusta lämpimillä kivillä. Tämä wellness-hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti sekä mieltä että kehoa.
Mainitse lisätiedoissa kumman hieronnan haluat
Rentoutusta ja lihasjumien poistoa parhaimmillaan. Klassisen hieronnan kaveriksi liukukuppausta, joka viimeistelee hieronnan, rentouttaen lihasta ja saaden lihakseen kevyen ja pehmeän olotilan.

MUU KIVUNLIEVITYS

TNS hoito on ihon kautta annettavaa sähköstimulaatio hoito. Hoitoa käytetään hyvinkin erilaisten kiputilojen hoitoon sen hyvästä siedettävyydestä johtuen. Sähköstimulaatiolta käytetään mm. nivelrikon, kuukautiskipujen, nivelreuman, leikkauken jälkeisen kiputilojen, lihasten kipu- ja jännitystilojen hoitoon sekä pitkään jatkuneiden alaselkäkipujen lievitykseen.
Hoidon esteinä on mm. sydämentahdistin, sydänlihassairaudet, aivoverenkiertohäiriöt (TIA), aivovrenvuoto, hoidettavan alueen ihottumat ja ihovauriot, raskaus, syöpä ja sähköallergia.

VARTALOHOIDOT

Decolteen ihoa kirkastava ja kiinteyttävä hoito. Hoidon jälkeen iho on heleä ja kaunis. Hoitoon kuuluu puhdistus, kuorinta, naamio, seerumi ja loppuvoide.
Elvyttävä ja kiinteyttävä hoito rintojen alueelle. Hoidon aikana rinnat kuoritaan hellävaraisesti, hierotaan, alueelle levitetään seerumi, joka imeytetään ennen naamiota. Ennen lopputuotetta iholle levitetään tehoaine viimeistelmään hoito.
Tehokas selän ihon hoito. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, ihon lämmittäminen ja mekaaninen puhdistus, naamio ja lopputuote.
Tämä kiinteyttävä ensimmäisen ja toisen asteen selluliittia poistava hoito tehdään valitulle alueelle. Parhaan tuloksen saa sarjahoidolla.
Hoidon aikana huolletaan koko vartalo. Vartalolle tehdään aktivoiva kuivaharjaus, lempeä, aisteja hivelevä kuorinta, näin vaikuttavat aineet pääsevät vaikuttamaan tehokkaamin. Lisäksi hoitoon kuuluu hoitotyypin mukainen hieronta, naamio valitulle alueelle. Toiveidesi mukaan. haluatpa sitten kiinteytystä, kosteutustatai vikkapa aineenvaihdunnan vilkastumista. Pakkausnaamion vaikutusta tehostetaan naamion allle levitettävällä seerumilla. Lopuksi vielä hoitotavoitteen mukainen täyteläisen kermainen voide hellimään silkinpehmeää ihoa.

SARJAHOIDOT

Halutulle alueelle kohdistuva klassinen tai urheiluhieronta. Tarpeen tullen hierontaan voidaan liittää lämpö- / kylmä- ym. hoitoelementtejä.
Ensimmäisellä hoitokerralla kartoitamme kehon tilaa haatattelun ja testauksen avulla. Varaathan tälle kerralle aikaasi n. 15 min enemmän. Lisäaika huomioidaan automaattisesti varauksessasi (ensinmmäine käyntisi on siis reilu tunti).
Halutulle alueelle kohdistuva klassinen tai urheiluhieronta. Tarpeen tullen hierontaan voidaan liittää lämpö- / kylmä- ym. hoitoelementtejä.
Ensimmäisellä hoitokerralla kartoitamme kehon tilaa haatattelun ja testauksen avulla. Varaathan tälle kerralle aikaasi n. 15 min enemmän. Lisäaika huomioidaan automaattisesti varauksessasi (ensinmmäine käyntisi on siis reilu tunti).
Alipaineeseen perustuva tehokas mutta hellävarainen hoito nostaa ihonpintaan niin mustapäät kuin ylimääräisen talinkin. Parhaan tuloksen takaamiseksi iho puhdistetaan kaksoispuhdistuksella, kuoritaan ja iho lämmitetään joko lämpimin pyyhkein tai höyrytyksellä.Llaitepuhdistuksen jälkeen hoitoa tehostetaan valoimpulssi käsittelyllä. Myös tämä vaihe on kivuton. Hoito viimeistellään naamiolla ja mahdollisilla tehoaineilla.
Hoito sopii epäpuhtaalle ja ackne iholle. Sarjahoitona tulokset ovat tehokkaammat.

Huom. hoitoa ei voi tehdä Roacutan kuurin (tai vastaavan) aikana ilma lääkärin lupaa.
Tämä kiinteyttävä ensimmäisen ja toisen asteen selluliittia poistava sarjahoito tehdään valitulle alueelle esim. vatsa,/ reidet/ pakarat/ rinnat. Hoito toteutetaan tehokkaalla ultraäänellä. Käytettävät tuotteet on valittu kehon kiinteytystä ajatellen. Yksi hoitokerta kestää 45 min.
kulmien ja ripsien kestovärjäys sisältäen kulmien muotoilun. Kortti voimassa vuoden.

Hoitola Bon Santé

Hoitola Bon Santé on pieni ja kodikas hoitola keskustan tuntumassaosoitteessa Mustanlahdenkatu 20.

Tänne pääset kätevästi bussilla ja omalle autolle löytyy kadunvarresta ilmaisia pysäköintipaikkoja. Asiakaspaikoitus on järjestetty myös pihaan erillisellä pysäköintiluvalla, hae pysäköintilupa liikkeestä.

Meillä jätetään stressi ja kiire oven ulkopuolelle. Tarjoan Sinulle rauhallisen ja kiireettömän ympäristön hemmotteleviin ja korkeatasoisiin hoitoihin. – On aikaa hengähtää hetki kaiken kiireen keskellä. Hoidot räätälöidään aina Sinun toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Meillä asiakasta hemmotellaan päästä varpaisiin. Ylellisten ja rentouttavien hoitojen jälkeen asiakkaani lähtevät uudistuneina ihmisinä.

Tervetuloa!

Telefon 040 0338264
Webbsida
E-post
Öppettider Aukioloaikamme:

ma-la sopimuksen mukaan.

Ajanvaraus:
www.bonsante.fi / varaa aika
p. 0400 338264
Adress
Mustanlahdenkatu 20
33230 Tampere