Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

NLP/valmennus

Kartoituskäynnillä asiakas kertoo elämäntilanteensa, tavoitteensa ja toiveensa. Tutkailemme yhdessä, millaisin tavoittein, toimin ja käyntimäärin voisimme yhteistyössä edetä kohti tavoitteita. Kartoituskäynti on maksuton.
NLP/valmennus
Fullbokat
50 min 64,00 € Mer info
NLP soveltuu esimerkiksi jännitystilojen, pelkojen, traumojen, haastavien vuorovaikutustilanteiden ja ”jumiutuneiden” tilanteiden käsittelyyn sekä kielteisten ajatusmallien ja toimintakehien muuttamiseen.

Palvelu verkkokaupassa
https://holvi.com/shop/olovahvistamo/product/8acff71e40d4bb2bceb034dd66924a9e/
Pidempi valmennustapaaminen, jonka aikana käymme perusteellisemmin valmennusprosessia läpi

Tuote verkkokaupassa:
https://holvi.com/shop/olovahvistamo/product/a31de257f8ccd96fa2614c3cf81e7dc2/

Hoidot

Ajara Face Lift
Fullbokat
50 min 64,00 € Mer info
Ajara-hoidossa käsitellään pää, kasvojen lihakset, olkavarret ja hartiat. Hoito on sekä erittäin virkistävä ja rentouttava, vilkastuttaa koko pään alueen aineenvaihduntaa ja puhdistaa ihoa. Pidempinä sarjoina otettuna hoito myös kiinteyttää kasvoja.

Tuote verkkokaupassa:
https://holvi.com/shop/olovahvistamo/product/b2188ccf711a015873988658ae670ad3/
Ayrvedinen refleksologiahoito kohdistuu jalkoihin. Heijastepisteiden kautta vaikutetaan paitsi aineenvaihduntaan, myös koko kehoon. Käsittely kestää noin tunnin.

Tuote verkkokaupassa:
https://holvi.com/shop/olovahvistamo/product/fdbcded59cf4a9f314253d713894525e/
Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER on yksi tämän hetken tehokkaimpia hoitomuotoja, jolla tuetaan sairauksien ennaltaehkäisyä ja niistä paranemista. Hoidon aikana asiakas istuu tai makaa hoitopatjan päällä. Hoito on täysin kivuton. Kyse on fysikaalisesta terapiasta, joka stimuloi paikallisesti heikentynyttä tai häiriintynyttä mikroverenkiertoa tukien näin terveyden ylläpitoa ja sen palauttamista. Nykyinen BEMER-laitesukupolvi perustuu viimeisimpiin tutkimustuloksiin. BEMER käyttää hyväkseen maailmanlaajuisesti ainutlaatuista signaalirakennetta, sekä siihen perustuvia päivä- ja yöhoitoihin kehitettyjä ohjelmia.
BEMER-hoito soveltuu koko kehon ja sen luonnollisten säätelymekanismien hoitoon. Siksi sitä käytetään oireista riippumatta täydentävänä hoitona erilaisissa tervehtymisprosesseissa. BEMER auttaa myös suorituskyvyn parantamisessa vapaa-aikana, työssä ja urheilussa.
Lisätietoja https://suomi.bemergroup.com/fi
Tuote verkkokaupassa: https://holvi.com/shop/olovahvistamo/product/b35e7d0dd00714f6ac61fa241bb8defb/

Traditionaalinen jooga

Kehon omin voimin tehtävä harjoitus mielen ja kehon tasapainon normalisoimiseksi. Meditatiivinen ja tasapainottava jooga, jossa rentoutus viedään solutasolle asti. Joogatunnilla kaikki tehdään kehon omilla ehdoilla, aina rentoutus edellä. Suorittaminen ei kuulu traditionaaliseen joogaan. Joogatunnille tullessasi sinun tarvitse osata mitään. Riittää, että voit maata selälläsi ja hengittää nenän kautta sisään ja ulos. Siitä alkaa joogaharjoitus.
Rentoutumiseen perustuva traditionaalinen joogatunti toteutetaan asiakkaan tiloissa. Itse joogatunti kestää yhden tunnin (60 min), toinen tunti on varattu siirtymiin. Tunnin tarkka hinta sovitaan erikseen. Lisätietoja tältä sivulta https://olovahvistamo.fi/hoidot/

Olovahvistamo

Palveluvalikoimaani kuuluu ratkaisukeskeisen valmennuksen lisäksi NLP, Kalevalainen jäsenkorjaus, Ajara Face lift sekä ayurvedinen refleksologia. Bemer-verisuoniterapiapalvelut.

Ystävällisesti huomioithan hintapäivitykset 1.2.2019 alkaen.

Työpisteeni löytyy Annankadulta, aivan Helsingin keskustasta, Kampin liikennekeskuksen vierestä.

Sydämellisesti tervetuloa! Huomioithan ovikoodin muistutusviestissä, kiitos!

Telefon 044 990 8880
Webbsida
E-post
Öppettider 10-19 tai sopimuksen mukaan
Huomioithan ovikoodin muistutusviestissä, kiitos!

Adress
Annankatu 29 A 9
00100 Helsinki
Keskusta